torsdag, september 08, 2016

Sommerlesningen 2016

I sommer har jeg lest mange fine bøker på mange fine steder!Jeg har lest på morgenbenken min


Jeg har lest mye ved sjøenVeldig mye ved sjøen
Jeg har lest på svaberg


Jeg har lest på pensjonater


Jeg har lest i svenske trädgårdar


Jeg har lest i hengekøya


Jeg har lest hos frisøren


Jeg har lest i bølgebrusJeg har lest i humlesurr og roseduft


Jeg har lest i Odda


Jeg har lest på Karmøy mens mannen min padla surfski


Jeg har lest ved spisebordet, slik som jeg gjør året rundt


Jeg har lest i fluktstol


Jeg har lest i morgensol på frokostplassen vår


Jeg har lest på barndommens teppe på plena


Jeg har lest på hotellrom med bølgeskvulp utenfor


Jeg har lest på verandaen om kvelden


..og om dagen


Jeg har lest på kaféOg jeg har lest på mange ulike steder i hagen, alt etter hvor det blomstret.Her er bøkene jeg leste (med linker til omtalene) : 

4 kommentarer:

Christina sa...

Så mange fine bilder, og ekstra koselig å se et glimt av babybumpen <3

A sa...

Takk for boktips og nydelige bilder. Så fin ferie det ser ut til at du har hatt og hvilken fantastisk flott hage du har..Litt misunnelig (og glad på dine vegne) over at man kan rekke over så mange titler på en sommer.. Jeg tenker ofte "så mange bøker jeg har lyst til å lese, men så liten tid til rådighet.." leser du fort i forhold til andre? eller overalt/alltid?
tenkt litt på lesing når du man er ute og går (typ transportetappe) Gjør det av og til selv, men ser det ikke forekomme noe særlig, er dette noe folk bedriver noe særlig? eller er man litt spesiell om man leser gående? :)

Glamourbibliotekaren sa...

Christina: :)

A: Takk for det! Jeg har også mange mange bøker jeg til enhver tid har lyst til å lese, og fatter ikke når jeg skal rekke over alle. Sånn tror jeg det er uansett hvor mye man leser (hvis man er glad i å lese vel å merke). Jeg har alltid ei bok i veska, og drar den opp når jeg står i kø, sitter på en buss, sitter på venteværelser, venter på et fly, egentlig når som helst når jeg har noen minutter til overs. I sommer har jeg vært mye i ro, enten hjemme eller andre steder, med masse tid til å lese. Mannen min har jobbet mye, og jeg har ikke for vane å kollapse foran tv e.l. Jeg leser ikke så mye når jeg går, det må være hvis jeg har bare en side igjen av ei bok eller det er andre grunner til at jeg ikke klarer å legge den fra meg. Nå driver jo alle med smarttelefonene sine når de spaserer, så vandrende lesning burde være minst like normalt :)

Stine Arkeologine sa...

Fine bilder og mye spennende lesing! Slike gamle dynetepper som du har ett av her er så fine, og minner om alle de eviglange somrene der broren min og jeg leste Donald og Sølvpilen og sprang barføtte rundt i kontinuerlig solskinn! (muligens noe selektivt memorert).

Populære innlegg