fredag, september 09, 2016

Glamorøs fredag


God formiddag! Her på kontoret har tevannet akkurat kokt, jeg dufter av Estée Lauders Pleasures (som man ikke trenger mer enn én forsiktig langt-unna-sprut av, den er temmelig sterk!), og har et japansk silkeskjerf i håret grunnet bad hair day. 

Mange planer for helga, flere av dem handler om å slappe av, men det er også festivaler og hotellovernatting i egen by og konsert og greier, så dette skal bli fint! 

Håper dere har gode fredager alle sammen! Vennligst rapportér i kommentarfeltet; er det ikke litt sånn fresh start med nytt semester og skole og jobb og sånt nå egentlig? I alle fall blir alle fredagsrapporter satt pris på, så bli med på moroa!

mvh
Glamourbibliotekaren

21 kommentarer:

Anonym sa...

Hvit t-skjorte fra Hennes med Strange Things happen every day. Turkise Reebook sko. Lou Lou parfyme. Veldig klar for helg. Skal se filmen om Magnus Carlsen. Og Stranger Things på Netflix. God helg!

Eirin sa...

Grå og svart kjole, maskara på for første gang på to uker, middagsrester til lunsj og bok i sekken til pauselesing. Jeg er veldig klar for helg! Den skal fylles med garnkjøp, lesing, vasking av leilighet, godteri, film og orientering.

Anonym sa...

Ny fin bluse, nyvasket hår og parfymen See by clòe. Deilig med fredag. Håper å få fikset litt i huset i helgen og en deilig tur langs sjøen, eller i skogen. Vh Astrid

Siri sa...

Svart og hvit-stripete kjole med svart cardigan, og en dæsj Flora fra Gucci. Begynte dagen med å tømme innboksen, noe som gjorde meg perpleks og rådvill et lite øyeblikk: Hva skulle jeg bruke resten av arbeidsdagen til? Men så kom jeg på alt jeg har å gjøre, så da var det problemet løst. Satser likevel på å runde av dagen en time tidligere enn ellers, siden det tross alt er fredag.

Helgen skal gå med til å montere innmaten i walk in closetet (å, gi meg et godt, norsk ord for f*enskapen!) i huset vi snart er ferdige med å pusse opp. Vi gruer oss som noen hunder, begge to, ettersom det er visse praktiske utfordringer (skråtak, ulik lengde på veggene m.m.), men har blitt enige om å hamstre inn arbeidsgodteri og ta mange pauser underveis. Alt annet vi måtte rekke i løpet av helgen, anses som bonus.

God helg til alle!

Maje sa...

Håret nede grunnet "good hair day" (faktisk!). Ganske kjedelig antrukket, bortsett fra et blåblomstrete skjerf som kanskje er en smule sommerlig i dette gråværet. Liten dusj med Boss Jour, litt Elisabeth Arden lipgloss og jasminte fra Harrods. I helgen er det diverse oppdrag med datteren min, så det blir nok ikke mye tid til annet, men håper å få lest litt og skuffet unna det verste husarbeidet.

Anna sa...

Joggebukse og t-skjorte. Sofaen er min venn, kneet mitt verker, kan nesten ikke gå . Alle helgens planer går trolig rett ut vinduet. Det er til å grine av. Men, jeg har lest alle avisene som lå i postkassen i morges, alle blader jeg ikke fikk lest forrige uke, og har skrevet lange lister som tar for seg både idéer til julegaver og høst i hagen. Aldri så galt... Nå skal jeg lage fotoalbum, mens jeg hører Amtmannens døtre på lydbok. Storytel anbefales. God helg!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Jeg startet glamouren på onsdag, med å ha bursdag, hoho! Den ble feiret med klemmer, gaver, togtur til Sørlandet og et hyggelig jobbmøte der møtelederen hadde med hjemmelaget kake til meg. Nå sitter jeg ved spisebordet hos en venninne, med to helt ufattelig søte katter svinsende rundt beina, og jobber bittelitt. Snart pakker vi bagene og reiser på en hytte i skjærgården, klare for årets jentetur. Lave skuldre, skravling, latter, vin, god mat - herlig glamour!

God helg til alle :)

Mari sa...

Her sitter jeg og kjenner fortsatt på en indre glamorøs svalhet etter morgenbadet på "skogstriatlon" på vei til jobb. Det høres jo slitsomt ut, men er veldig lavterskel - når man er så heldig å ha et badevann innen rekkevidde, og får trene i arbeidstida. Så jeg er iallfall ren (men hadde selvsagt glemt å pakke deo, så herfra går det vel nedover...). Helga skal by telttur, så det er flere badesjanser. God helg, alle sammen!

Line sa...

Det er endelig oppholdsvær og nesten sol! Jeg skal ta første buss fra jobb om en times tid og komme meg i marka der krøkebær( krekling) og tyttebær venter. Det har ikke vært tørt en ettermiddag hele uken. I tillegg til den etterlengtede bærplukkingen skal jeg rydde og vaske rundt i stua etter at pappa satte inn nytt stuevindu for meg. Det blir altså ikke å sitte ned å lese bok, men hjeg skal høre bok i alle fall. Etter å ha hørt meg gjennom hele det gamle testamentet er jeg kommet over i det nye og holder på å høre Lukas evangelium, Og jeg har mange andre lydbøker i hus til senere.
God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre her. Hilsen Line

koristen sa...

Endelig fredag! Lysegrå 3/4-bukse, turkis topp og sandaler, i ørene søte glassblomster i turkis og hvitt, kjøpt i Praha i fjor.

I helgen blir det hyttetur til Nøtterøy med venninne og hennes fjortissønn. Litt diffus værmelding, så jeg har pakket fargeleggingsting og joggesko, badedrakt og ulljakke osv. Helgardering, og hyggelig blir det uansett :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre :-)

Ine sa...

Startet dagen med kontroll på ABC – et bankende babyhjerte og fin vekstkurve er jo nesten glamorøst i seg selv :) På vei hjem kjøpte jeg et par fine ullplagg, et godt landbrød og boller jeg skal dele med treåringen etter barnehagen. Også kjøpte jeg solsikker! Nå skal jeg ta en aldri så liten helgevask, så i alle fall leiligheten blir litt glamorøs. Meg selv er det verre med – akkurat i dag orker jeg ikke noe annet enn myke trikotbukser og genser. Men håret er nyklippet, det er da noe! Riktig god fredag og god helg, alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Regnet plasker ned og det er høststemning i byen, jeg har blomstrete bluse, hestehale og leppestift, ingenting spesielt skjer og dagen er en helt vanlig dag og livet føles i grunnen og helt uten anledning veldig, veldig fint!

Riktig god helg alle sammen! :-)

barnebibliotekaren sa...

Solen skinner utenfor kontorvinduet og pulten er proppfull av bokbunker som skal ses gjennom og fordeles til diverse klassebesøk i neste uke. Bibliotekhøsten er helt klart igang!
Jeg har jeans og myk genser og store juksediamanter i ørene. Dagens duft er Coco Mademoiselle.
I helgen skal jeg feire kjæresten min. Han rundet en milepæl denne uken, så i morgen blir det fest med gode venner. Glamorøst så det holder! Jeg gleder meg!

God glamorøs fredag og helt til alle der ute!

Anonym sa...

God ettermiddag! Jo, fresh start, det stemmer for mitt vedkommende. Jeg elsker høsten, og har alltid noe nytt jeg starter med da, som gir inspirasjon. Er veldig glad i oppstarter og blanke ark. Denne høsten har jeg en flunkende ny jobbsituasjon, og det er spennende og litt skummelt med nye arbeidsoppgaver, men føles fint å kunne bruke erfaringen min på nye måter.

For meg som har vært lærer i nesten hele min yrkeskarriere, er det ytterst glamorøst med eget kontor midt i Oslo sentrum, så det nyter jeg i fulle drag! Har fin utsikt til Oslo-hustak og ditto himmel her fra 5. etasje. Grunnet at sykkel er blitt transportmiddel for meg til og fra tog, har jeg nesten alltid bad hair-days i ukedagene, så mine nye kolleger vet ikke hvor fin jeg kan være på håret på en god dag.. Det bruser og svinger seg feil vei.. Om noen har noen tips til hva man kan ha i kontorskuffen for å bedre dette, er jeg lutter øre!

Helgen ligger inne med besøk hos familie fra i dag til i morgen og en museumstur i Värmlandsområdet, som jeg elsker. Skal dessuten lese, trene min faste styrkeøkt og bake brød. Det hjelper for å tømme hodet for alle nye jobboppgaver som surrer rundt.. God helg fra Glamourlektoren

Løvemunn sa...

"Helmet hair" som vanlig. Hollywood Red på leppene - som vanlig. Duften er Safran Troublant fra L'Artisan Parfumeur, en liten dusj fredagsglamour. I helga skal jeg svømme og rydde, og begge deler er helt nødvendig, og vil gjøre meg til et lykkeligere menneske umiddelbart.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodøbyen på en dag som må sies å være særdeles glamorøs. Etter ei uke som har vært fullstappa av gode nyheter på ulike fronter har dagen føyd seg pent inn i rekka, og godt er det. Den ytre glamouren har bestått av nye jeans, ny hvit strikkagenser kombinert med "gamle" småblingete øredobber, Chanel Rouge på leppene og Valentina på halsen.

Det føltes også glamorøst å for en yderst sjelden gang å spise frokost på cafe; en ciabatta med chorizo på Cielo Melkebaren var helt rett før jeg møtte gruppa på 20+ australiere som jeg skulle tilbringe noen timer med, og som om ikke det var nok: Etterpå møtte jeg noen som hadde med noe til meg fra mora mi; en pose med tepakker fra Damman Frêres i Paris! Jeg hadde bestilt tre bokser med Pomme d'Amour, som jeg skal gi i julegaver, og så hadde hun kjøpt med en krydderte som jeg ikke har prøvd før. I tillegg var der smaksprøve-pakke (gave fra butikken!) på en te jeg aldri har hørt om eller prøvd, så den skal testes i løpet av uka. Hurra!

Nå skal jeg bare lufte hunden og fikse noen småting, husarbeidet ble tatt i går, og så er det ut på frivilligfest for de frivillige fra Parkenfestivalen i kveld. Gleder meg! Resten av helga skal brukes til friluftsliv, lesing og ren avslapping, noe som passer meg ypperlig. (Særlig siden neste helg blir innholdsrik, slitsom og sannsynligvis offline!)

God helg!

Tigram sa...

Her er det jobbehelg. Men før det vart det ein fin morgontur i skogen og bad i elva. Kan ikkje tenke meg ein meir glamorøs start på dagen. God helg!

Maren sa...

God fredag! Jeg er akkurat hjemme med en bukett ekstra fine blomster. I dag fikk kjæresten jobb, og det må jo feires med både blomster og take-away! :) Jeg har en deilig frihelg foran meg, med vaffelbesøk i morgen som eneste plan. Masse tid til tedrikking og lesing!

mbl_spl sa...

God glamorøs fredag til deg og alle dine lesere. Fortsatt på ferie ved Adriaterhavet. Bading i havet hele dagen, bøker, god podmusikk, godt selskap, det blir ikke bedre enn dette! Godt å høre om din lykke som gravid og snart småbarnsmor. Husker godt tilbake til påsken for 23 år siden da mine to ble keiserlige født. Ta vare på hvert øyeblikk, var ikke selv oppmerksom på hvor flott alt var den gang. Høres ut som du definitivt er mere oppmerksom mot livet enn det jeg var. Men i dag ser jeg tilbake på en magisk periode i livet. Ha en fin helg, og igjen takk for flott blogg. Den eneste vi følger ��

Synne sa...

God fredag fra Canada! Jeg er her på en ukes spontantur, og har det helt supert i tredve varmegrader (!) og stålende sol. I dag har jeg spist stor frokost på hotellet, hoppet i senga og iført meg et rutete skjørt og en grønn topp. Frilanser litt fra hotellrommet foreløpig, og i ettermiddag (vi ligger seks timer bak) blir det utforsking av Toronto, håper jeg! Riktig god, glamorøs helg til alle!

Tina80 sa...

En fredag tilbrakt i solfylt, varmt og nydelige Paris er denne fredagens glamour. Vi nyter byen i fulle drag. Gjør unna noen av stedene å besøke mens vi vandrer rundt og koser oss. Så mye å se og gjøre, vanskelig å vite hva en skal velge blant alt. Godt vi har flere dager igjen her, slik at vi kan få sett og opplevd mer. Tenker at det er en deilig tid å være i Paris, været er bra og er ikke altfor varmt til at en ikke orker å gå rundt:-)

Var også innom Shakespeare and Company idag, etter nøye vurdering og utvelgelse ble det med to bøker hjem.

Populære innlegg