fredag, september 09, 2016

Trendsettermuligheter!


Glemte dette bildet i baby-klesvask-innlegget her forleden! Her ser vi godt brukte brune selebukser med sleng, prydet av løver og giraffer og mus (og lapper på knærne), vi ser en brun pysjamasgenser med bamser, vi ser en todelt sjokkrosa plysj-dress med striper, og en rød heldress med lange snipper, glidelås og sleng. Slitesterke, androgyne og en smule crazy klær; jeg tror særlig den røde dressen blir flott til min skotskrutete kyse med diger blå dusk. Dette er altså et utvalg av klærne jeg brukte da jeg var liten! Haute couture à la Glamourbibliotekaren, 0-2 år. Dere kan jo bare gjette hvem som skal få arve!


7 kommentarer:

Hermia Says sa...

Ljuva 70-tal :)

Ine sa...

Åh, elsker det! Alle mine 80-tallsbabyklær ble dessverre ødelagt av en fuktskade i mine foreldres bod for noen år siden. Sukk!

Anonym sa...

Haha, helt vilt på 70-tallet. Jeg har en mor utdannet i søm og hadde en raff garderobe (som det het den gang). Afghanerpels i kyllinggul fuskpels med brune agramaner, blant annet. Når jeg ser fargene og mønstrene på dine barneklær, tenker jeg på et foto av min kusine og meg da vi var 2 og 3 år gamle. Jeg husker ikke hva jeg hadde på meg, for hun lyste opp i helsyntetisk lyserosa pologenser, orange- og hvit-stripete heklet vest og røde skotskrutete bukser!

Det var tider...

Lille My

Anonym sa...

Herlig å se igjen denne typen barneklær, fra en annen tid!

Anonym sa...

Elsker hvordan vi tenkte om barn og kjønn på 70-tallet! Og fantastisk flott at du er med på å få dette tilbake :-)

Anonym sa...

Et spørsmål til deg :-) Hva synes du om kalendrene til Frankie? Jeg synes de er så søte. Men litt dyre kanskje. Hva slags kalender foretrekker du? Telefonen eller skriftlig? Takk for svar :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: Flamboyante var vi!

Ine: Så synd! Sånt er så trist!

Lille My: Ååå! Jeg ser for meg en av disse!

Anonym: Ja!

Anonym: Jeg er heldig som har en mor som har tatt vare på dem!

Anonym: Jeg synes Frankies kalendre er fine, men de blir for store å slepe med seg rundt i veska. Jeg prioriterer å ha en liten kalender, og heller bruke veskeplassen/-vekta på vanlige bøker å lese i. Jeg hadde Frankie-kalender for mange år siden, men brukte den lite nettopp av den grunn. Jeg foretrekker små skriftlige kalendre! Moleskine eller noe sånt.

Populære innlegg