fredag, oktober 07, 2016

Glamorøs fredag


God morgen! Jeg har vært på jobb en time allerede, og er i full gang med å forberede sånt som skal skje mens jeg er ute i permisjon. Akkurat nå: Julemusikk (!). Og ikke hva som helst, men den dere kjenner fra Radio Glamourbibliotekar! Lett fram gjennom mange år og kvalitetssikret av yours truly. Det kjennes temmelig altfor tidlig å høre bittelitt på dette nå, men samtidig gleder jeg meg til å begynne å høre på det på ordentlig om et par måneder! (Adventskalenderen kommer i år også, så vet dere det.) 

Dagens glamoureffekter er perler i ørene og Etros Messe de Minuit, og tanken på at jeg kan gå hjem tidligere siden jeg kom så tidlig! Helga blir fin, med konsert og Woody-premiere og mye tid til å ta det helt med ro. Har mye lesestoff nå. 

Ha en super fredag alle sammen, og bli med på glamorøs fredag-dugnaden i kommentarfeltet! Hva gjør din dag ekstra fin?

mvh
eders Glamourbibliotekar

27 kommentarer:

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Jeg har fri. Fyr I ovnen, en kanne te og ute kommer sola og smelter rimet I gresset og gjør fargene sterkere. Fin Fredag!
Så får vi selv dagen bringer.

Anonym sa...

God morgen! Vi har høstferie. Hyttetur med venner og barn, strålende sol ute, knitrende fyr på peisen inne. Snart stor frokost før vi går ut på tur. Den perfekte fredag! Lotta

Siri sa...

Det mest glamorøse denne fredagen? At vi er i ferd med å komme på plass i vårt nye hus! Flyttet inn forrige fredag, og nå har det altså gått en uke allerede. For hver dag som går, minker fjellet av flyttekasser, og planen for helgen er å få unna det aller, aller meste som gjenstår.

I går kveld testet jeg ut badekaret for første gang, og det tror jeg at jeg skal gjenta i løpet av helgen. Ellers er planene først og fremst å fyre i ovnene, brenne telys, sulle rundt og glede seg over at ting smått om senn finner et sted å være.

God helg til alle!

Maje sa...

Glamorøst med rim i gresset og nydelig soloppgang. Vi har et par dagers høstferie nå og det nytes i fulle drag. Rolig morgen med barna, kaffe (ja, avviker fra terutinen i dag) og ferskt brød med tykke osteskiver. Mmm.. Nå blir det tur med Mini og deretter litt husarbeid og forhåpentligvis 20 glamorøse minutter på badet alene. God helg!

Clara sa...

God morgen!
Rolig morgen på jobb for en gangs skyld, har vært ganske hektisk i det siste. Hygger meg med en kopp grønn te med ingefær og sitron og gleder meg over kaldt og klart høstvær ute. Blir ingen høstferie i år, men derimot fullt kjør med å pakke ned huset og gjøre klart til foto og visning om to uker. Prøver å ta stilling til så mye som mulig og kaste det som ikke burde være med videre (litt Marie Kondo-innstilling må til, vi får plutselig halvparten så mye bodplass som før :D ), og det er godt med en skikkelig grunn-rydding.

Flytter inn i det nye huset før jul og gleder meg som en unge til det! Gikk faktisk løs på julemusikken selv på mandag og er litt beskjemmet for det - men på den annen side, som voksen vet man aldri når og julestemningen kommer eller hvor lenge den varer, så nyt det mens man kan, tenker jeg!

Dagens glamoureffekter er perler i ørene, skjørt og favoritt lebestiften fra Lancome, som det ikke er mulig å få tak i lenger. :/ Dagens duft er Modern Muse fra Estee Lauder. I ettermiddag kommer svigerinnen min på besøk, så da blir det tantekos for ungene hele helgen og vi setter stemningen med pannekaker til middag i dag! :) Får jeg litt tid til overs innimellom all pakkingen skal jeg prøve å bli ferdig med Fugletribunalet av Agnes Ravatn, og har vi flaks kanskje en kveldstur hvor nordlyset dukker opp.

God helg, alle sammen!

Marsvinet sa...

Glamorøs fredag i oktober betyr kjole, som alle andre dager i oktober! Herlig med flott vær og frost på morgenen.

Tøffe jenter i Bergen har dratt i gang initiativet Frock It, inspirert av australske Frocktober, for å spre oppmerksomhet om, og samle inn penger til forskning på, gynekologisk kreft, i regi av gynkreftforeningen. De som er interessert kan lese mer her http://www.bt.no/nyheter/Ida-gar-i-kjole-for-at-flere-skal-snakke-om-kreft-324261b.html og se alle kjolene på instagram under #frockitbergen.

Trofast leser sa...

Jeg er nydusjet! Rent hår og nye øredobber er stas, ellers er det joggebukse og ammetopp samt småflekkete men akk så deilig cardigan som gjelder. Mandag fikk jeg nemmelig en liten gutt i ekspressfart (én time på Ullevål før han var ute var vel i snaueste laget, men det gikk heldigvis bra!), så fokus er ikke så mye på det ytre for å si det sånn. Dagen kommer vel stort sett til å gå med til amming og soving (det gjelder oss begge), så antrekket må være praktisk, mykt og enkelt. Glamour er forøvrig relativt; jeg følte meg riktig så fresh da jeg sluttet med de store bleiebuksene jeg fikk på barsel og gikk over til mindre voksenbleier i vanlig (dog stor) truse. Jeg tar med andre ord ingen fotballfrue ;-)

God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Her er det en nydelig høstdag som nesten ikke trenger noe ekstra for å bli glamorøs hvis en bare ser godt på den! Det har jeg tenkt å gjøre når jeg tar med lunsjen ut i parken. Ellers har jeg "Roma" parfyme, min fineste kåpejakke og favorittstøvlettene i dag, og debuterer med petroleumsblå neglelakk som ser litt rar ut til hvit bluse men blir perfekt når jeg tar på den burgunderfargede jakka (så jeg bør absolutt være mye ute!). :-)

Riktig god helg alle sammen!

G sa...

Her skinner sola (som den gjør i hele landet..?) og jeg har allerede gått en deilig tur i den friske høstluften.

God fredag - og god helg!

Anonym sa...

Jobber intenst før jeg tar noen dagers ferie. Gelder meg til storbytur med hyggeig venninne. Det blir godt å komme litt bort og lulle seg bort i hyggelige gatecafeer med masse god kaffe, øl, og sikkert litt sprudlende cava. Det litt dumme er den såre halsen som er i anmarsj... håper den gir seg... også er det problemet med valg av ytterjakke... srikkejakke, parkas, eller blazer ? Synes alt blir feil jeg. Et lite i-landsproblem i grunnen. God helg til alle her inne :) Vh Astrid

koristen sa...

Fredag med sol og høstfarger er vidunderlig i seg selv! Antrekket er jeans, mørkerød tunika og støvletter med høy hæl til meg å være. I kveld blir det middag, kino (Rosemari) og vin med verdens beste kusine, gleder meg. I morgen formiddag skal jeg til frisør og fikse både hår og øyenbryn som har grodd vilt siden juni. Ellers ingen planer, men det blir lesing, brodering på en liten julegave og forhåpentligvis en tur i høstskogen.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse :-)

Hermia Says sa...

Små vilda sex-åringar på biblioteksbesök piggade upp min morgon. Annars örhängen från Verona och kjole vilket ger mig glamkänsla. Maken är inte hemma och jag har inga som helst planer för helgen. Woody-filmen har jag redan sett!!! Det var en förhandsvisning i förra veckan, Glamourbibliotekaren o alla andra har något fint att se fram emot :)

Jonas Lie sa...

Jeg begynte med middagen ellerede etter frokosten, og da vet man at den blir god!
Langkokt bolognaise-saus til lasagne, som skal få stå og syde i flere timer.
Så får vi venner på middagsbesøk, og så skal vi på kino for å se Miss Peregrine's Home for Peculiar Children.
Sola skinner ute, og jeg skal være inne og få det rent til helga.
Føles bra.
Glamoureffekter er på ingen måte tilstede for øyeblikket, men det kommer seg når jeg har fått finhakket løken, støvsugd og tatt en dusj :)

God helg!

Lille sa...

Noen timer jobb i morges, så noen timer jobb i ettermiddag. I mellom ble det en tur innom Lindex for å se på Rosa Sløyfe kolleksjonen deres. Et par skinnhansker og en strømpebukse med cashmere ble med hjem. Begge i en nydelig dyp burgunder. Noen nye servietter fant jeg og på min vei, litt ny hverdagsluksus :)
Dagens antrekk er skjørt med små hjerter, og rosa cashmere-genser. Brillene er enkle runde i kobber. Duften er Jour d`Hermès Absolu.

Endelig frihelg, og den skal tilbringes med mine 2 små hunder og samboer. Forhåpentligvis får vi litt sol!

Riktig god helg til alle glamorøse :)

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag formiddag! Her har glamouren vart i flere dager allerede, etter en kort tur til Wien med en fin fyr. Der ble det tid til både kos og shopping (te og sjokolade, hoho!), og kvalitetstid sammen. Og champagne til frokost!
I dag er det hjemmekontor på formiddagen, det blir en liten tur innom kontoret for et kort møte, og deretter middag med den fine fyren :)
Antrekket er særs casual for øyeblikket, og heller ingen parfyme foreløpig - har ikke helt bestemt meg for hva som er dagens duft.
Helgen byr på mye sosialisering, og så har jeg en hel masse nye teer jeg skal smake på, hurra!

God helg til alle!

Anonym sa...

Jeg skal også se Woody Allen i dag. Gleder meg! Og Absolutely fab. i morgen. Ellers ingen glamour bortsett fra at jeg begynte på jobb til lunsj.
Og så skal vi prøve EL-sykler i dag. God helg!

Lektor Tørrdal sa...

Høstferie - o gledens dag. Når mine unge, lovende har levert sine historieprøver er jeg klar for ferie. Denne skal tilbringes med å vurdere de tidligere nevnte prøvene og stiler, men også sove, gå på kafé og reise litt.
I dag er det kjoledag med 50-talls kjole og pitbull-brosjen jeg fikk av mine kolleger til 40-års dagen. Det er også en liten mamelukk i ull under for det er noe kaldt om morgenene for oss som venter på bussen.
Helgen begynte i går med konsert med Stavanger symfoniorkester. Videre skal jeg spise hummer og ha besøk av venninne på kake. Og kanskje en liten tur på marked i en kolonihave. Siden det er slutten av lønnen må det bli litt sparebluss-helg.

Synne sa...

God ettermiddag! Jeg sov en time ekstra i morges, og nå gleder jeg meg over det fine været, og fredagsfølelsen er på plass. Jeg har svart skjørt, grønn topp, litt uregjerlig hår og rød leppestift. Snart skal jeg ut for å kjøpe en blomsterbukett til meg selv og god sjokolade til kjæresten min, som har jobbet lange dager hele uka. Gleder meg til å slappe av med en film i kveld! Jeg har litt frilansarbeid som må gjøres i helga, men ellers har jeg ingen planer, så jeg regner med å få mye tid til å lese og kose meg i tillegg. Dette blir bra! God, glamorøs fredag og helg til alle!

Glamoursjefen sa...

Har hjemmekontor i dag med halv dags jobb og resten høstferie sånn er det når man har store barn som trengt talt ikke har høstferie lenger... Glamoureffektene består av å være nydusjet etter en liten hageøkt i dag tidlig samt mye, varme og behagelige klær. Nå venter litt mer rydding og sortering her hjemme før vi reise på landstedet litt senere i kveld. Denne tiden er preget av årets halvårlige ryddeøkter for å frakte gode lopper til områdets loppemarket. Ellers blir jeg i ren fredagsglamour ved å lese disse rapportene om enkle hverdagsleder som nok søvn, sjokoladeplater og mye god te som må testes. Hadde bare verden kunne tenke som dette? Da hadde det ikke vært mye krig, sløsing og annet tull...(?) Ønsker dere alle en fin-fin helg!

Glamoursjefen sa...

Har hjemmekontor i dag med halv dags jobb og resten høstferie. Sånn er det når man har store barn som strengt talt ikke har høstferie lenger... Glamoureffektene består av å være nydusjet etter en liten hageøkt i dag tidlig, samt gode, varme og behagelige klær. Nå venter litt mer rydding og sortering her hjemme før vi reise på landstedet litt senere i kveld. Denne tiden er preget av årets halvårlige ryddeøkter sånn at vi kan frakte gode lopper til områdets loppemarket og bidra til at gode, brukbare ting får nye hjem og at skolekorpset får en god dirigent og fine instrumenter. Ellers blir jeg i ren fredagsglamour-stemning ved å lese disse rapportene om enkle hverdagsgleder som bl.a. nok søvn, sjokoladeplater og mye god te som må testes. Hadde bare verden kunne tenke som dette? Da hadde det ikke vært mye krig, sløsing og annet tull...(?) Ønsker dere alle en fin-fin helg!

Anonym sa...

God ettermiddag fra Knatten - - vår splitter nye hytte. Solen skinner fra skyfri himmel så idag ble det uteyoga. Ingen glam enda - har arbeidstøy på. I aften blir det kjole, ballerina og håret i topp. Pizza og rødvin og 800 sider Ketil Bjørnstad. Snakk om heldiggris. Ønsker alle en fin helg. .mette

Anonym sa...

Høstferiedag og jeg har vært ute på en bitteliten "fjelltur" ( jeg gikk i hvert fall opp på en topp, men den ligger ikke så høyt over havet...). Deilig med et litt roligere tempo enn vanlig på frokost etc. Snart er det middag m familien og svigers og så blir det lat kveld på sofaen. Og fortsatt er det to til dager med fri! Hurra! Oktober er ikke så verst :)

Frøken Desibel sa...

Glamorøs fredag? Tja, det er fint vær ute og dagen startet jo bra med en tur innom frisøren for å friske opp luggen, og deretter en kaffe og en pain au chocolat på vei til jobb, men etter lunsj har jeg slitt sånn med tekniske problemer at jeg langt i fra rakk å bli ferdig med det som skal leveres mandag...

Nå velger jeg å glemme alt det dumme en liten stund, for om litt tar jeg bussen sørover til en helg på Sørlandet. Har planer om te, bok, fyr i ovnen, pappas pizza, kino med mamma og turer i frisk luft.

Håper alle får en finfin helg:)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredagskveld fra en Bodøby som har badet i sol fra morgen til kveld. Herlig! Her har det vært glamour i lange baner i dag. Ei venninne på gjennomreise ankom byen i 10-tida i formiddag, og etter å ha prekevert bagasje inviterte jeg henne og gjenget med på en guidet byvandring; "200 år på 60 minutter". Vi brukte mer enn en time, ettersom de hadde mange spørsmål og god tid :) Glamorøst å få vise frem byen i sin fineste høststas, og glamorøst å spise lunsj på en hyggelig og laidback cafe (Kafka) i byen før venninna og jeg dro hjem til meg. Nå i kveldinga har hun dratt videre igjen.

Selv syns jeg det er glamorøst å være innflytta i nytt hus (selv om jeg ikke finner pluggene som skal til for å montere ferdig senga mi...), og det er glamorøst å være ferdig med nesten alle flytteeskene nå. Den ytre glamouren har bestått i ny lys strikkagenser, Coco Chanel på leppene og Valentina på halsen. Pluss blå negler, Mezmerised fra Essie. Herlig farge som matcher jeansene!

God helg, alle som en!

Stine sa...

Sit på bussen på veg til heimbygda til min kjære. Han kjøpte hus der førre veke (!!!), så i helga skal en ned og inspisere. Det er eit sjarmerande hus frå 1969, og eit skikkeleg renoveringsprosjekt som vi gler oss veldig til å ta fatt på! Fin start på haustferien, dette.

God glamorøs fredagskveld til alle :-)

Glamourlektoren sa...

Dette har gjort fredagen min ekstra fin: Min aller første avspaseringsdag i den nye jobben - flott vær, hage. Thaimiddag i kjelleren på Steen og Strøm - der er det jo blitt et "mini-KDW" - med Perchs tehandel, til og med :-) Avrundet en deilig fridag med konsert med Stacey Kent på Cosmopolite - og blåtrikketur hjemover med et mangfoldig persongalleri. OsLOVE!

Linn Michelsen sa...

Jeg er skyldig i å ha hørt på din julemusikk på Spotify i lang tid nå:)
Vet ikke hvorfor, men begynner å komme i Jule stemning allerede, og er i ferd med å planlegge kalender/strømpe.
Jeg har funnet ut at det er så mye koseligere med tradisjoner når man er sammen med noen:)

Populære innlegg