fredag, oktober 28, 2016

Glamorøs fredag

God morgen!
Endelig helg igjen! Fredager altså, can't beat them. Jeg er en smule trøtt etter altfor lite søvn grunnet en strålende konsert i går - Paul Simon i Oslo spektrum, min tredje Simon-konsert, og sannsynligvis den siste siden han tenker å slutte å turnere nå. Her er omtale

En kopp Earl Grey Golden står her ved min side, jeg hører fiolinmusikk i det fjerne (fra radioen på badet), noen danser masurka inni magen, og jeg dufter av cK Truth, en høstfavoritt fra tidlig 2000-tall. Planene for helga er veldig hyggelige! Pascal-date med gode venninner etter jobb, min elskede har fri i kveld, i morgen er jeg invitert i en hyggelig brunch, og i morgen kveld får jeg middagsgjester. Søndag: Nada. 

Håper dere har fine fredager så langt! Alle rapporter blir tatt i mot med stor takknemlighet og entusiasme!

mvh
Glamourbibliotekaren

20 kommentarer:

Hermia Says sa...

Äntligen börjar jag känna mig utvilad efter förra veckans litteraturfestival på mitt jobb! Så roligt men så många långa kvällar... Idag har jag rött på läpparna (!) och svart klänning, anar att jag hämtat inspirationen från Selina Meyer i Veep som jag tittat på när jag inte orkat läsa under veckan :)
I helgen väntar ännu mer litteratur genom Stockholm Literature på Moderna museet i Stockholm. Ser fram emot att höra framtida Nobelpristagare som Don DeLillo, Jamaica Kincaid och Ngugi wa Thiong'o..
Ha en riktigt fin helg, alla glamorösa!

Anonym sa...

Gledelig fredag med ny POP duft fra Stella McCartney (gratisprøve da jeg kjøpte neglelakk).
Liker den godt så blir nok å investere i den etterhvert. Ellers støvler og grønn ullgenser da det regner (mye) her i dag. I helga, i morgen tror jeg, skal jeg se Taxi Teheran på dvd. Ellers gå tur og slappe av. God helg!

Bliss sa...

God fredag!
Sol fra skyfri himmel og høstfarger på trærne. Snippesken er pakket og jeg reiser på fjellet i ettermiddag. Kjøpte meg en ny hverdagskjole i går, men innså at jeg må nok ha en tynn ulltrøye under på slike kalde dager (og den tror jeg ligger til vask), så i dag ble det heller en tykk, strikket ullkjole på jobb.
God fredag og god helg alle sammen :)

Josefine sa...

God fredag! :) Jeg skal jobbe hele helga, så tar meg likesågodt fri i dag. Et godt valg, for sola er endelig tilbake i Oslo! Planene for dagen er å gå en lang tur, fikse litt småtterier hjemme, og få ei venninne på middagsbesøk :)

Synne sa...

God fredag fra hjemmekontoret! Sola skinner utenfor vinduet, og jeg har en kopp grønn te med sitrus og ingefør ved siden av meg. Skal jobbe fram til klokka to i dag, tenkte jeg, og så skal jeg ut i byen for å kjøpe litt snop til eventuelle kostymekledde barn som måtte stikke innom i helga, og jeg stikker nok innom bakeriet også. Bakervarene mine får de aldri, hoho.
Antrekket består av en svart, enkel kjole, med vintage-belte i livet og et pent blondeunderskjørt som stikker litt ut nederst, samt rød leppestift. Håret spiller dessuten på lag i dag (og det er en bonus, ettersom det ikke har likt omstillingen fra fuktig London-luft til tørr, kjølig norsk luft særlig godt). Jeg har den behagelige konsertfølelsen i kroppen etter å ha sett Kvelertak på Sentrum Scene i går kveld, og i likhet med deg synes jeg at det veier opp for lite søvn. Alt i alt har jeg det riktig bra i dag, og etter ei tung uke er det godt.
Jeg ønsker alle ei glamorøs og fin helg!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag! Jeg sitter på bussen til Sørlandet for en liten helgetur, der jeg faktisk har tenkt å ta nesten helt fri, hoho! Smiler fortsatt etter et bonusbesøk av en fin fyr igår kveld, har musikk (den nye plata til Aslak Borgersrud) på øret og bok i veska. Antrekket er svært casual og reisevennlig, og duften er Fleur Cherie fra L'Occitane.

Jeg ser frem til en rolig helg, skogturer med hunden, late morgener og mange tekopper :)

God helg til alle!

Stine Marie sa...

Starta dagen med tre episoder av Gilmore Girls, og no skal eg snart kle på meg og ta med bøkene mine til ein kafé og vere flittig student ei stund (bøker OG kaffe... Lever visst i ei Gilmore Girls-verd for tida). Seinare skal eg halde fram med å pakke ned tinga våre i flyttekasser. Litt vemodig, men spennande òg! God glamorøs fredag til alle!

Lektor Tørrdal sa...

I ført kjole og Doc Martens skal jeg veilede mine unge, lovende gjennom Norge på 1800-tallet. Fyrvesenet er jo alltid et spennende kapittel.... Nå det er gjort består helgen av kino og kundekveld på kjolebutikk, mulig marked på lørdag, Radioresepsjonen halloi og middag med foreldrene. OG vurdering av noen novelleanalyser.

koristen sa...

Glamorøst vær i Oslo, juhu! Ytre glamour er det lite av foreløpig - svarte, slitte bukser, svart myyyyk topp, bra hår og ansikt som jeg ikke har rukket å sminke, hihi. Men duften er Vetyverio fra Diptyque, har fått dilla på den igjen.

Etter arbeidstid kommer glamouren frem, for da er det russereunion - vet ikke om jeg tør å si årgangen. Jo. Vi var russ i 1980. Russeluen er ikke med, derimot skal jeg ha ny, mørkegrønn og kjole fra Zizzi, hæyhælte svarte sko og litt bling. Det blir bra!

I morgen skal jeg reise på helgebesøk til venner på landet - noen av dem er sånne som går på fire myke poter og sier mjau :-) Gleder meg!

God helg til glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Aud sa...

Særdeles uglamorøs morgen hittil, men den skal bli - etter en dusj og rydding på kjøkkenet.
Så blir det besøk av venner som skal komme på tradisjonell fredagskaffe, marengsen står klar til å bli pyntet med krem og frukt og bær.

God fredag!

Anglofilia sa...

Endelig en god fredag med stigende humør, etter tre uker med asbest angst ifm rehabilitering I borettslaget. Helga skal brukes til å bare nyte og være hjemme igjen, spise god mat laget på mitt eget kjøkken, bade I mitt eget badekar, sove I min egen seng...ja, kort sagt. Ønsker alle en riktig god helg!

Kammerpiken sa...

For en praktfull oktober!!! I natt har det regnet litt, men nå skinner solen igjen. - Kanskje tredemøllen skal byttes ut med en tur på fjellet? Vi får se i morgen. I dag blir det tidlig ferdig på jobb, og så en tur til frisøren. - Gleder meg! Ellers skal vi ta helgen som det kommer. Har et mål om å lære meg teksten på noen swingende, amerikanske julesanger med "Jing-a-ling, jing-a-ling" (The Andrew Sisters) øverst i bunken. Privat begynner vi aldri med julemusikk før 1. søndag i advent ev. 1. desember, men skal man ha konsert så må man øve.

- God helg til alle!

Anonym sa...

Ombestemte meg i klesvasken, og byttet ut jeans og røff bluse med pyntet bluse, turkis jakke og dress bukse. Det er jo glamorøs fredag :-).

I kveld er det teater "Hvem er redd for Virginia Woolf " og i morgen er det stor feiring av veninne. Denne helgen blir virkelig bra!

God helg!

-lutt

Anonym sa...

Så mange fine fredagsrapporter :) Jeg er veldig takknmelig for at fredagen er ganske fin for min del også. Ikke minst fordi sola skinner! Jeg kjenner meg glamorøst nesten uthvilt, og tok meg til og med tid til å stryke et par favorittbukser før jobb i dag. Jeg skal (tamtaratam!) på yoga etter jobb og kanskje en tur på heaven scent for å lete etter ny parfyme.. I helga? Besøk, være ute i sola, spise god mat, et glass vin. Jobbe litt, ja, men leve mest :)

Ønsker alle en fin helg uansett være og føreforhold!

Cecilie sa...

Denne solfylte og fine fredagen skal jeg reise på hytta med familien så fort arbeidsdagen er over. Det skal lages gresskarlykt, gresskarsuppe og pyntes med spindelvev og spøkelser. Gøy for barna, gøy for mor.
Så blir det nok noen fine skogsturer I finværet.
God helg!

Anonym sa...

I min jobb er det mye dressbukser, dressjakker, skjørt og bluser til daglig, så jeg dresser alltid ned litt på fredager. I dag er det svart dongeri og grønn silkebluse som gjelder. Chanel Mademoisell, min evige favoritt. Og etter jobb er det rett til glamourøs weekend i Paris, med liten blindpassasjer;-) Hurraaa, og god helg alle sammen.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her i Bodøbyen nytes glamouren med sesongens første klementiner (fra Sør-Afrika), som er både søte og gode. Årets vinter-mummikopp kom i hus i går, takket være et besøk hos blodbanken, og oppi den har jeg akkurat nå Söder-te fra Stockholm Tea House.

Den ytre glamouren består i jeans, grå strikkagenser med flettemønster, Chanel på leppene (jeg ♥ Coco Rouge) og Valentina på halsen. Den nye strikkakjolen jeg kjøpte i går skal få vente litt til før jeg tar den i bruk, selv om det er ment å være en hverdagskjole.

I helga skal jeg passe to åtteåringer (fra hver sin familie, ikke søsken/tvillinger). Lørdag blir det kino, og søndag blir det utepannekaker i marka, hvis værvarselet stemmer og vi får oppholdsvær/sol. Ellers har jeg store ambisjoner om å strikke mer på et par votter jeg holder på med, og kanskje får jeg lest litt i boka om Ibsen og Munch etter at gutta krutt har lagt seg.

God helg til alle sammen, og grattis til den anonyme som har med en blindpassasjer til Paris! (Anbefaler tur innom Dammann Freres, hvis du er glad i te!)

Oda sa...

Eg har vore på overnattingsbesøk hjå ei venninde til i dag og byrja difor dagen med ein ein lang, god frukost. Hausten betyr mykje vind her i DK og dette saman ned mørket, kulden og stearinlys førte til ei viss julestemning og til at mi venninde valde å ta i bruk sine Royal Copenhagen- julekoppar for første gang i år. Skikkeleg stas! Soundtracket var det nye fantastiske albumet til Agnes Obel. Eg er i kledd ekstra fine klede i dag, då eg har hold foredrag for ein gjeng gymnasieelevar. Det vil altså seie min svarte jumpsuit frå Moss Copenhagen og farmors grøne bluse med fine broderi på. I kveld skal eg på middagsselskap til ei venninde og helga er heilt utan planar. Noko som skal bli så utruleg deilig etter altfor travle veker. God helg!

Anonym sa...

Tenk - vekkeklokke på idag, men våknet før den ringte. Lett frokost, lang yogaøkt, handling og rett ut på Knatten hvor solen skinner fra skyfri himmel og det er jo rene vitaminsprøyta! Splitter ny sofa på plass + nye gardiner som ble akkurat slik jeg ønsket! Helgen skal brukes til å henge opp bilder mm på veggene og det er en litt skummel prosess når alt er nytt og uten sår og merker. Antrekket er dongeri og sort overdel, håret i flette og ingen dufter av noe slag bortsett fra meg selv. Ha en fin helg. .mette

Stine Arkeologine sa...

Finfin fredag her, hjemme med yngstemann, ennå iført henholdsvis morgenkåpe og pysj. :-) Lang frokost og lunsj med en gjeng bamser til bords, bøttevis med te, utskjæring av gresskar, og så ostesmørbrød og kakao til middag. Og to nye eventyr produsert i sofakroken, der vi reiste til Galapagos og Nepal. En på sin hverdagslige måte ganske glamorøs dag!

Populære innlegg