søndag, oktober 02, 2016

Høsttegn i stua


Om sommeren har vi flortynne gardiner rundt de største vinduene, og rundt det lille nederst i trappa har vi ikke gardiner i det hele tatt. Bare grønne klatreplanter. Det er ikke noe innsyn uansett, så det føles ikke nødvendig å dekke det til. Her kommer nemlig kveldssola inn! Derimot blir det ekstra koselig når kveldene blir mørkere, og vi henger opp farmors gamle gule stripete gardiner. Så lunt og trivelig. Da er høsten i gang!


Ved verandadøra har vi byttet ut hvite flagrende gjennomsiktige sommergardiner med grønne. De matcher planter både inne og ute, særlig når det er sol - sånn som nå. (Nå ser jeg at de også matcher en liten kjøttmeis som hopper rundt der ute)Ved sofaen henger det enda et par gule farmorgardiner. De passer fint til lampa, også fra farmor, som hun heklet nye skjermer til en gang for mange mange år siden. (Når jeg ser all den veden, gleder jeg meg til å fyre opp i ovnen på helgemorgenene utover!)Søndagsmorgen i sofakroken med eplete, Bach-kantater og sol! Hei oktober!


5 kommentarer:

kathrine sa...

Så fint dere har det :-)

Anonym sa...

Høsten er min favoritt. Kunne likt et bilde av vedhuset. Vi må ha et nytt og dette så greit ut. Du får kjøpt Nuxe ansiktskremer hos apotek1 :)

Fivrelden sa...

Så koselig dere har det. Velkommen, høst :)

Marit sa...

Kjempefint ❤️ deilig å se et blogghjem med personlighet. Ikke bare hvitt grått og minimalistisk og trend overalt.

Glamourbibliotekaren sa...

kathrine: Tusen takk! :)

Anonym: send meg mailadressen din til glamourbibliotekaren at yahoo dot com så kan jeg sende deg et bilde av vedhuset. (Det er mannen min som har snekra det etter egen design)

Fivrelden: Takk for det!

Marit: Takk for kompliment! Hvitt og grått og minimalistisk trendy funker ikke her, vi har for mange ting i for mange farger til at det skulle la seg gjennomføre :D (har i grunnen ikke noe ønske om det heller)

Populære innlegg