lørdag, oktober 01, 2016

Skjønnhetsfavoritter

Det er på tide med noen skjønnhetsprodukt-tips igjen! Her er noe av det jeg bruker for tiden, og som jeg er veldig fornøyd med. Det aller meste er økologisk. Nypeolje! Jeg foretrekker ofte oljer som nattkrem, og denne nypeoljen gjør huden veldig myk og fin. Den er kaldpresset fra frøene til nypen. Den skal ha legende egenskaper, og jeg hadde et lite sår på huden som forsvant på veldig kort tid - jeg tror nok denne oljen bidro der. Jeg kjøper min hos iHerb.

Jeg liker hudpleieproduktene fra Nuxe veldig godt. (De er ikke økologiske, men er uten parabener, bruker mest mulig naturlige ingredienser og testes visstnok ikke på dyr.) Crème fraiche-kremene er lette og fine, og jeg liker også honningkremen og de litt tyngre variantene. Renseproduktene også. Jeg har pleid å hamstre disse i Paris, men de finnes også delvis på Gardermoen, hos Ellos tror jeg, og et utvalg av kroppsproduktene finnes i enkelte apoteker. Varierer med Origins (som man får tak i på parfymerier) og Andalou (iHerb). Jeg har brukt olje på magen siden den begynte å vokse, og denne fra Weleda er jeg blitt veldig glad i. Finnes i de fleste helsekostbutikker, støtt din nærmeste!Kokosolje er både mat og skjønnhetspleie - denne bruker jeg rett og slett som bodylotion. Akkurat denne har jeg kjøpt hos iHerb, men man får tak i mange typer i helsekostbutikken som helt sikkert er like bra. 

Denne bodylotionen er absolutt blant mine favoritter. John Masters Organics' blood orange & vanilla body milk. Deilig duft, gjør huden myk. Jeg kjøper den hos frisøren. Mer Weleda! Deres babylotion med calendula (ringblomst) har jeg alltid minst to flasker av i skapet, og den kan man få kjøpt hos de fleste helsekostbutikker. 


Enda en økologisk olje! Denne er til ansiktet, jeg har akkurat kjøpt den hos Lovelula, og så langt er jeg veldig fornøyd med den også. Baobab er et slags tre fra Madagaskar, og inneholder mye Omega 3, 6 og 9. 
En bodylotion til som jeg liker godt - EO sin coconut & vanilla with tangerine. Brukte den mye i sommer, men er fin nå utover høsten også.  Jeg har ikke sett den i butikkene her, så jeg kjøper min hos iHerb

Den håndkremen jeg har brukt mest i det siste, er Cosmica sin. Jeg har en her hjemme og en på jobb. I veska har jeg mindre varianter (L'Occitane tror jeg), men jeg synes egentlig denne er bedre. Tilgjengelig i alle apoteker skulle man tro!Jeg er nok over gjennomsnittet glad i gardenia, og ettersom det er en veldig blomstrete duft som man bør være bittelitt forsiktig med i parfymer for å ta hensyn til allergikerne rundt seg, er det fint å ha den i dusjgelé i stedet. Shikai sin dufter nydelig! Kjøpte den i New York i fjor, ser også at de har den hos iHerb.  


Det var et utvalg av mine favoritter akkurat nå, glemte å ta med hårprodukter men de har i grunnen ikke endra seg (tidligere anbefalt i skjønnhetskategorien her). 

NB! Jeg er som vanlig ikke sponsa av noen av disse produsentene eller leverandørene, men er - som alle andre iherb-kunder - med på deres rabattprogram som gir nye kunder avslag på første bestilling og meg en eller annen form for bonus hvis kode HUZ242 brukes. Men det er frivillig, og det har ingen betydning for hvilke produkter jeg anbefaler. Jeg ville aldri under noen omstendigheter anbefalt noe jeg ikke likte, eller noe som andre ba meg anbefale. This is all ME; man. 

7 kommentarer:

Trude sa...

Takk for gode tips! Har testet ut en del av det du har skrevet om før, og det har stort sett falt i smak :-)

Ragnhild sa...

Jeg kjøper all kosmetikken min på helsekosten! Superfornøyd.

Elida sa...

Det er ikkje ofte eg finner noko eg faktisk bruker i dine produktinnlegg, men Cosmica sin handkrem (og fotkrem) er fast inventar hjå meg. Ha ei fin helg!

Anonym sa...

iherb har Weleda også! Billigere enn her i Norge..

Glamourbibliotekaren sa...

Trude: Bra å høre!

Ragnhild: Ja, det er mye bra å få tak i der!

Elida S: God helg til deg også!

Anonym: Ja, er klar over det, synes bare det er fint å fronte at man gjerne bør kjøpe det man kan i den lokale butikken!

Line sa...

Weleda calendula stellesalve er den absolutt beste synes jeg. Fungerer som bare det mot såre stumper, når den tid kommer <3

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, den har jeg forlengst kjøpt. Har pleid å gi den i gave til nybakte mødre tidligere :)

Populære innlegg