tirsdag, november 08, 2016

Finn stilen: November

Dere har vel fått med dere at fløyel er tilbake - big time? Jeg tenkte vi kunne gå for en ordentlig 90talls-collage i dag. Langt fløyelsskjørt i mørkegrønt (fra Maison Margiela), kombinert med en høyhalset genser (fra Chloé) - og klumpete Doc Martens! Det burde vel være gjenkjennelig for en del av dere, tenker jeg. Samt en av mine aller første parfymebesettelser, Laguna fra Salvador Dali (bruker ikke annet for tiden), som ble lansert i 1991. Jeg gikk innom parfymeriet hver fredag etter skolen og snuste til øynene gikk i kryss, men hadde jo ikke penger til å kjøpe noe sånt på den tiden! Men nå har jeg den heldigvis. Jeg er på min andre flaske i voksen alder. Videre: Sølvringer til ører og håndledd fra John Lewis, grønn eyeliner fra Bobbi Brown, sandeltre-duftlys fra Diptyque, tekopp fra bryllupsserviset vårt (Jasper Conran for Wedgwood) og Paul Austers "Winter Journal". 

Jeg er så glad i november! Det er denne roen innvendig, det begynner å nærme seg adventstid, men enn så lenge overøses man ikke av julegreier om man ikke vil. Det er en fin tid! Og grønt er min yndlingsfarge uansett årstid, uansett alt mulig. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Glamourbibliotekar, jeg skulle så gjerne visst hvor det grønne fløyelsskjørtet er fra? Det ser ut til å være aldeles perfekt for julens familieselskap!

Hilsen Vibeke

Lin sa...

Å det var fint!!!

Glamourbibliotekaren sa...

Vibeke: Woops, en glipp! Nå står det hvor klærne er fra også :)

Lin: :)

Line sa...

Mmm, Laguna. Den er herlig <3

Populære innlegg