fredag, desember 02, 2016

Glamorøs fredag


God morgen! Fredag igjen! Jeg håper det lille laget med snø som kom natt til i går vil bli liggende en stund. Nå skinner sola her ute, så i dag tipper jeg det blir en solfylt trilletur!

Teadventskalendern står for morgenteen min nå fram til jul, og i dagens luke var det svart vaniljete. Slett ikke dumt. Sovende baby i stripete pysj er min beste glamourfaktor; selv vet jeg ikke hva dagens antrekk blir da jeg ennå ikke har klart å lokalisere mine ikke-gravid-klær på loftet (selv om jeg pakket dem ned, markerte tydelig hva innholdet i esken var, og satte dem på et lurt og lett tilgjengelig sted). Ingen konkrete planer for helga, her tar vi ting som de kommer og det er nok det lureste med nyfødt i hus. Men noen små adventsprosjekter har jeg på spisebordet her, de tar jeg innimellom. 

Håper dere har gode fredager alle sammen! Rapporter mottas med glede i kommentarfeltet!


19 kommentarer:

koristen sa...

Ja, er det ikke deilig med solskinnsfredag!

Her er det ikke mye glamour foreløpig, jobbing og slitte jeans, men senere i dag er det julebord med ny svart kjole, høye hæler og røde julekuleøredobber :-)

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse!

Kjersti sa...

God glamourformiddag! Jeg er på jobb, og det er helt greit. Jobber korte dager, så det er ikke lenge til jeg kan ta helg. Glamourfølelsen vekkes av å vite at helga er helt uten planer, og det skal bli godt siden sist helg var travel (men koselig). Tenker så smått å begynne å skrive julekort så det ikke skal bli en stressfaktor, dessuten fortsette med å sortere bøker som endelig skal få komme ut av kassene de har vært lagret i lenge og inn i bokhyller på vårt nyoppussede bibliotek (en langvarig drøm som endelig kunne prioriteres, hurra!).

Anonym sa...

God glamorøs fredag - fra hjemmekontoret (som er glamorøst i seg selv). Nydelig sol ute er vel den aller beste glamoureffekten i dag, foruten velsignet godt humør :) Jeg startet tidlig med yoga, og har nå vekselvis jobbet intenst og hatt gode pauser med frokost og a-magasinet. En kopp te fra tejulekalenderen, og nå er jeg over på nykvernet presskannekaffe.

Etter en tung høst begynner nå arbeidssituasjonen og normalisere seg litt. Det skal feires med (tadaa!) en ukes ferie med familie og venner på sydlige breddegrader. Vi drar i morgen, og jeg gleder meg veldig.

Nå skal jeg ha en god arbeidsøkt til, men jeg må en liten tur ut for å kjenne litt på lyset etter hvert.

Ønsker alle en riktig god (og glamorøs) helg, og håper at alle som har hatt tunge dager i høst får en opptur snart. Det går jo litt i bølgedaler, dette livet :)

Stine Arkeologine sa...

En litt pjusk arkeolog prøver å holde øynene og motivasjonen oppe til halv fire. Det blir veldig godt med helg! Har Jaipur parfyme og et fint sølvarmbånd som glamour i dag. Riktig god fredag og helg alle sammen. :-)

Anonym sa...

God formiddag. 0 glamour i dag. Forkjølelsepjusk babysitter er det jeg er idag, men solen skinner og jeg har kajalrundt øynene så jeg tror dette skal gå fint. Ha en strålende helg! .mette

Ine sa...

Dagens glamourfaktorer: sovemorgen, teadventskalender, sol, lasagne fra i går til lunsj og en veldig glad baby :) Ikke så mye ytre glamour foreløpig, men jeg håper på å klare å finne et rent pent antrekk før jeg går ut etterpå :) God fredag alle sammen!

Dahlia sa...

Snart er det julebord med jobben. Flere år siden sist jeg deltok, og i år gleder jeg meg. Festkomiteen er allerede i gang med å dandere 18 m stoff på møterommet, og ryktene sier hyggelige musikalske innslag. Ellers får vi overnattingsgjester i helga. De har nok tett program, men en god søndagsfrokost og formiddag sammen blir det tid til. God adventshelg til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra godstolen i et hjørne av Bodøbyen! Her startet dagen glamorøst med oppholdsvær og delvis klar himmel. Tro meg, det er glamorøst når sola bare er over horisonten i snaue tre timer hver dag! For øvrig var det også glamorøst å åpne dagens bittelille pakke i adventskalenderen etter frokost :)

I kveld blir det glamour så det holder, for da er det julebord med fine folk! Satser på sort kjole som utgangspunkt, duft av Valentina på halsen og Chanel på leppene. Resten av helga skal tilbringes med diverse juleforberedelser av ymse art, blant annet blir det juleverksted for spiselige julegaver i morgen.

God helg!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Det begynner alt å skumre i Trondheim og helga er svært etterlengtet. Dagens glamour er rutete kjole, skumnisser på jobben og et helgevasket hjem med en nyutsprunget julerose som venter på meg.
I helga blir det julemarked, korkonsert og tenning av det andre adventslyset. Jeg gleder meg til å spille juleplater og kanskje krølle meg opp i sofaen og se en (jule-)film eller to.
Ønsker alle en riktig god andre adventshelg!

Susie sa...

Hei, og god fredag. Dagens glamoureffekt er en parfyme på stick kjøpt på apoteket. Lett og nydelig duft, og artig med en ny påføringsmåte, som i hvert fall jeg ikke har prøvd før. Plan for helgen er å besøke mor og far. Den dårlige samvittigheten for at det er litt lenge siden sist, er om ikke svart, så i hvert fall mørk brun. God glamourhelg til små og store :9

Lille sa...

Dagen begynte med noen timer jobb. Så var jeg å avleverte årets viktigste julegave hos blodbanken.
Dagens glamour besto av fin lang shorts med blonder, og Narciso Rodriguez for her - den sorte flasken.
Helgen vil bli tilbrakt i ro og mak med min samboer. Eneste plan er baksetball-kamp med lokallaget på søndag.

Riktig god fredag!

Studinen sa...

God fredag fra lesesalen! Her er det mer eksamensstemning enn glamour, dagene går i ett for tiden, heldigvis er det ikke så alt for lenge til ferie. God helg til alle sammen. :-)

Maje sa...

Snørrete 1-åring = ca null glamour på mor (ikke rukket å dusje, snørr på buksa..) , men.. i kveld kommer venner på besøk og vi skal fyre i ovnen, se på White Christmas, drikke gløgg/te og smake på det jeg har hittil av julebakst.. så det er nok ikke for sent å få til glamorøs fredag ennå! God helg!

Anonym sa...


En riktig GOD HELG til deg og din lille familie!

Tina80 sa...

Ikke mye glamour her idag, gjennomførte en kikkhullsoperasjon igår så joggebukse og sofaen holder masse idag. Mens resten av jobben er på julebord stavrer jeg meg rundt hjemme og håper på snarlig bedring. Helgen er uten planer, her gjelder det å ta det med ro og bli bedre i formen.
Riktig god helg:-)

Anonym sa...

I dag kunne eg sitja ute i sola, med julete og fredagsaviser. Herleg! Elles er Warming tea frå Loyd å anbefala. Kan gå for julete, har smak av appelsin, kanel og nellik. Denne teen kjøpte eg i ein såkalla innvandrarbutikk. Ikkje var den dyr heller, noko mange av dei meir trendy temerka er. Cilla

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Jeg har hatt et par dager fri sammen med min søster, vi har vært på minicruise til København, og koser oss storveis. Ikveld blir det kinotur, imorgen julemarked. Søndag skal jeg en snartur til Sørlandet for å feire en sprek og fin 75-åring. Båttur, julemarked,kino og togtur på under en uke er jammen fint! :)
Og når helgen er slutt fortsetter glamouren på mandag, med besøk av en fin fyr, som jeg savner i overkant mye akkurat nå.
God førjulshelg til alle!

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Fredagskveld i sofaen etter innholdsrik dag. Jobb, med adventskalender, klementiner og pepperkaker. Tur i skogen, mens det snødde, vakkert! Middag med mannen, med adventslys og god tid. Nå silketopp og godbukse og sofa resten av dagen. Måtte dette sette stadnard for helga!

Julia sa...

Huff, jeg har jo lovet bot og bedring men likevel falt helt fra rapporteringstoget. Nå tar jeg det igjen som en slags hilsen her i adventstiden. Høsten har vært hektisk, faktisk litt mer enn det pleier å være, men det har vel sine naturlige årsaker (nytt akademisk år). Forrige fredag, faktisk den siste ordinære i terminen (terminslutt har lite å si for oss høyeregradsstudenter, men akk, så etterlengtet!) startet meget tregt, hodet var ikke helt med på arbeidsoppgavene, men tok seg gradvis opp for hver time og tok mange spontane vendinger. Først spiste jeg en god vegetarlunsj ved fine Worcester College med en god venn som går der, før vi fikk løst noen irriterende dataproblemer jeg har hatt i mange måneder. Det måtte jo selvsagt feires med en fredagspils, før jeg så gikk til mitt eget college og overvar julemiddagen der. Julemiddag og julemiddag, jeg vil aldri ta det for gitt å sitte i en sal fra syttenhundretallet, kledd i glitter og blinkende lys, med et ugly Christmas jumper-kledd kor som så resulterer i at hele gjengen, inklusive high table, klatrer opp på benkene og synger 12 Days of Christmas ("....FIVE GOOOOOHOOOOOOLD RIIIIIIIIIIIIIINGS"). To ganger. Og så gir rektor en helt utrolig bra spontan tale, alle takker for seg, og etterhvert så fortsetter kvelden med mer glitter og mer sang og mer dans. Er det litt flaut at vi kaller det for "Oxmas"? Mnja, kanskje. Er det likevel noe av det fineste ved hele året? Absolutt! Blir like glad hver gang jeg går forbi Bodleian og ser julegrana deres. Men man trenger sånne lyspunkt innimellom den hektiske førjulsinnspurten. Håper alle har det fint der de er :)

Populære innlegg