fredag, desember 30, 2016

Glamorøs fredag


God morgen! Det er ikke alltid like lett å holde orden på ukedagene når det er romjul, selv har jeg dag etter dag tenkt at det er helligdag, og derfor glemt å hente post og aviser eller lure på om det er noe vi trenger på butikken. Men i dag er det i alle fall fredag! Det kan man jo markere ved å gjøre seg ekstra flid med sminken eller noe sånt. Jeg unngår stadig parfyme, satser heller på fin ørepynt og velpleide negler! 

Planer for helgen som sådan er å feire nyttår med svigerfamilie, kose med babyen, lese, slappe av. Håper dere har det fint alle sammen! Det er vel flere av dere som bruker juleferien til å lese, håper jeg? Rapportér i onsdagens "Kva las du no", er dere snille! Inspirer hverandre! Og fredagsrapporter mottas som vanlig med glede og takknemlighet her i kommentarfeltet. 

Jeg vil jo selvfølgelig også oppfordre dere til å la det bli et av årets nyttårsforsetter, dette med fredagsrapportering! (og annen interaktivitet; det er veldig hyggelig når dere gir lyd fra dere! Og litt ensomt når det er stille her.)

Nyttårshilsenen kommer i morgen! Det blir nok en liten 2016-bloggkavalkade også. 

mvh 
Glamourbibliotekaren

18 kommentarer:

Kristin sa...

Snart godt nyttår Glamourbibliotekkaren!
I dag skal kjæresten og jeg ha en drømmedag i Trondheim! Snille besteforeldre skal være besteforeldre og vi skal starte med cafebesøk, fortsette med kino og så restaurant og barrunde. Blir helt topp! Besteforeldre er forøvrig gull verdt i disse småbarnstider, vår lille har vært på trønderleir opptil flere ganger, nå lurer jeg på om jeg skal ta initiativet til en trøndersk barnehage i Oslo. Er jo hyggelig om ungen kan lære seg morsmålet, bokstavelig talt. Det finnes jo både samisk, fransk og spansk barnehage så hvorfor ikke..

Veldig hyggelig at du holder frem med bloggingen selv med en ny fase i livet. Gratulerer så mye med det forresten! Gled deg over øyeblikkene nå og gled deg til det som kommer. Utrolig mye gøyalt som kommer fra en toåring i alle fall!
Takk for 2016, lykke til med alt det nye i 2017.

Glamourlegen sa...

Godt nyttår! Idag blir dagens glamouraktivitet lunsj hos en gammel grandtante , sikkert med både sølvtøy og flere ulike servietter. En spillkveld med søskenbarn står også på tapetet :-) nå drikker jeg kaffi og leser ' bienes historie'. Litt travel jul her med reising og litt forlite lesing da både egen familie og svigerfamilie skal besøkest. (Og ikke minst jobbest....) . Nyt dagene :-) ps. Dagens glamoureffekt er diamantøredobber fra mannen .

Anonym sa...

Sitter på kontoret i splitter ny genser og røde negler! Veldig ulikt meg med disse neglene. Men de pynter opp den grå/hvite genseren i disse romjulstider. På hjemmefronten leser jeg Bergsveinn Birgissons tredje roman, så sakte jeg kan. Skal si det har vært nydelig med juleferie frem til i dag. Ønsker bibliotekaren med den lille familien, og alle andre et riktig godt nytt år! Vh Astrid

K sa...

Har en utmerket morgen i lenestolen ved peisen, med Aftenposten og Agatha Christie, frokost og rester av julegodter . I pysjen fremdeles, men snart må vi kle på oss for har avtalt skøyter og kino med venner. Fortsatt fin romjul!

Anaruh sa...

God fredag!
Lurer jammen på om jeg skal ta til meg det nyttårsforsettet :)

I dag er det lang morgen med pysj og cards against humanity som gjelder. Det er vel på tide med frokost, og resten av dagen skal jeg lese videre i Mansfield Park. Det frister også med en tur it i det nydelige været, og kanskje en kopp kakao når man kommer inn igjen. Det er jo tross alt helg.

Morgendagen tilbringes sammen med svigerfamilie, og ellers skal de siste juleferiedagene nytes til det maksimale.
God helg og godt nyttår, sånn etterhvert!

Hermia Says sa...

Sitter på kontoret på mitt bibliotek och spisar musik (när kollegorna är lediga får jag välja helt själv!!) och läser böcker inför kommande bokprat för ett gäng 10-åringar. Motarbetar förkylningen som är på väg att bryta ut med varm ullkofta och lagom glamorös prickig klänning. Ett lugnt nytt års firande väntar med förhoppningsvis mycket lästid.
Önskar ett Gott nytt år!

Anonym sa...

Koser meg med en kopp julete, og gleder meg over fin julepyntet stue med nydelige blomsterbuketter (og for første gang tre av det dryssfri slaget som etterhvert pakkes vekk inntil neste år). Det gir den glamorøse følelsen! Men for å følge en god tradisjon med litt personlig glamour har jeg funnet frem en fin sort bluse og noen tøffe øredobber, som dessverre ikke har vært i bruk på en stund.

God helg!

-lutt

Ingerid sa...

God fredag! På jobben, som plutselig ble ganske travel i dag, så her sitter jeg med matpakken foran PCen og puster i bakken før jeg forhåpentligvis får til å gjøre ferdig et lite stykke arbeid jeg har holdt på med en stund. Dagens antrekk er egentlig ganske avslappet med gamle gode jeans og grønn strikkegenser, men er nysminket til en veldig glamorøs utgave av meg selv etter en liten tur i et TV-studio. Siden jeg bruker bare litt sminke til daglig, er det uvant og litt slitsomt med så mye foundation og pudder! Men ser jo ut som en filmstjerne, da, så det er bare å nyte følelsen. Nå samler jeg opp krefter og utholdenhet til noen timers arbeid før nyttår: Hvid creme-te fra Perchs på kannen, en favorittkopp i fint porselen, og selv om det er rotete på kontoret, er det også fullt av fine, grønne planter og er behagelig lyst og stille. Så setter jeg på elektronikamusikk og så er det bare å jobbe... Nyttårshelgen blir rolig og tilbragt med familien. Vi har spart opp noen favorittserier i NRK-appen og har planer om en fin tur i skogen og stjerneskudd om kvelden. God helg og godt nyttår!

Ine sa...

Min fredag startet med å sove lenge sammen med vesla. Fint! Nå har vi akkurat gått på toget som skal ta oss fra Hamar til Oslo. Jeg krysser fingrene for sovende baby, så jeg kan strikke og ta en kaffekopp :) Resten av dagen skal vi komme på plass igjen hjemme, og planlegge morgendagens bittelille nyttårsfeiring. Riktig god romjulsfredag!

Stine sa...

Dagens glamoureffektar på denne kanten:
- Perleøyredobbane eg fekk av Petra Piggsvin til jul (kvart år får eg små julegåver frå Petra Piggsvin, Nøtte i grana, Harepus og andre rare namn. Det er sjølvsagt mamma som står bak, sjølv om ho aldri innrømmer det, og ho har haldt på tradisjonen sjølv om eg har blitt vaksen).
- Kaffe servert i det koselege Villeroy & Boch-serviset til mamma
- Musikalen Annie på TV

Godt nytt år til deg og dei andre glamorøse her inne! Må år 2017 bli betre enn det førgåande.

Oda sa...

I skrivande stund sit eg med verdas søtaste dachs på fanget og ser ut mot fjorden og dei høge bølgene der. Vi skal eigentleg ut på tur, men stormen her er ganske kraftfull så det er eit lite tiltak å kome seg ut. Seinare i dag kjem kjærasten min, og eg kryssa fingrane for at hans Widerøe-fly klarar å lande. Eg er ikledd striper og svart skjørt, ganske casual eigentleg, dog har eg fått ei nydeleg Arv-kåpe i julegåve som gjer eitkvart antrekk glamorøst. Nyttårsaftan tilbringast med mi kjære farmor. Godt Nyttår, alle saman!

Stine Arkeologine sa...

Jeg sitter foran skrivemaskinen på loftet hjemme (OK så er det en laptop da, savner bare den gode, gamle skrivemaskinen min av og til enda det er tredve år siden og jeg hadde musefletter sist jeg skrev på den..) og jobber litt mens moren min passer husets yngste. Det plaskregner og ser mer ut som mars enn desember ute, men inne er det helt klart midt mellom jul og nyttår, jeg tenker mye på at det snart er 2017 og hvordan jeg ønsker at det neste året skal bli. Føler meg glad, forventningsfull og spent på alt jeg ikke vet ennå. Akkurat slik jeg gjorde før 2016, det er godt at det er slik selv om det ikke alltid blir bare lett eller bra! Riktig god fredag og nyttårshelg, alle sammen! :-)

Clara A. Hagtvedt Lunndal sa...

Ikke veldig glamorøs jobbdag i dag, men har ny pudderrosa genser fra Cos, og drikker hvit te med rabarbra fra Perch's - etter så mye ros i bloggen her måtte den bli med hjem fra København i høst! (Det må legges til at skrytet var velfortjent, teen er skikkelig god!)
Får hive meg på nyttårsforsettet jeg også, og forsøke å rapportere hver fredag fremover. :)

Er ikke så fryktelig glad i nyttårsaften, men elsker 1. januar med blanke ark og alle muligheter foran meg. :) Vi feirer i relativt rolige former med nabofamilien, antrekket blir blått strutteskjørt med tyll og blekrosa topp til så det er jo ganske glamorøst! :D Kanskje rekker jeg å lakke neglene også.

Ønsker alle, og spesielt glamourbibliotekaren m/familie, et strålende 2017! Veldig hyggelig å se av både bloggen og kommetarfeltet at vi er mange likesinnede som setter stor pris på små gleder i hverdagslivet. Tusen takk for en særs trivelig og inspirerende blogg!

Anonym sa...

Jeg fredagspyntet meg igår i glede over nye benkeplater på kjøkkenet - men innså plutselig at jeg var litt tidlig ute. Nå har vi inntatt vår andre bolig og her er det foreløpig ikke mye pynt. Jeans og franskstripet overdel og tyrkisk inspirerte tøfler. Går bare rundt og surrer litt og planlegger pynting av bord mm. til 31.12. Ønsker alle Glamourbibliotekarens følgere og glamourbibliotekaren selv og hennes familie et riktig godt nytt år. .mette

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
Jeg startet dagen med å leke gjemsel med den fine pusen jeg passer noen dager, noe som resulterte i et lite kloremerke på hånda. Og ikke bare passer jeg pus, jeg passer leilighet også - så nå boltrer jeg meg på et areale som er mer enn 3 ganger større enn mitt eget lille krypinn, hoho! Med peis! Hvilken lykke :)

Fredagsglamouren i dag bestod, foruten kattelek, i å spise lunsj i Den franske sal ved Nasjonalmuseet, med smørbrød, scones, sjokoladekake og deilig te. Anbefales!
Antrekket var jeans og sort bluse, med smykke fått i julegave av en fin fyr (nå er antrekket myke bukser og en oversized Øyagenser, haha).

På vei hjem kjøpte jeg ny gjørelistebok, som allerede er innviet - jeg er så klar for 2017! 2016 har vært i overkant krevende, men det ble også året der jeg var så heldig å møte opptil flere mennesker jeg vet kommer til å følge meg lenge, og som jeg har blitt fryktelig glad i. Det ble året der jeg lærte enda mer om egne grenser - og ikke minst hvor mye jeg faktisk får til når jeg bare vil.

Morgendagen blir svært rolig, noe som passer meg utmerket. Er jeg heldig blir det tid til kafetur med en fin fyr :)

Nå skal jeg bytte neglelakk, den julerøde skal av, og nyttårsgull skal på. For selv om det blir en rolig feiring i morgen, så må det litt glitter og stas til!

God helg - og godt nytt år - til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Jeg hadde glemt litt av hvilken ukedag det var og ble derfor veldig glad da jeg ramla innom internett og bloggleser, og det viste seg at det var glamorøs fredag!

Det var glamorøst å sove lenge i dag, siden jeg har hatt fri. Fikk besøk av en 23-åring til sen lunsj, og det var fint å kunne hjelpe henne med en liten brainstorm mht Livet og Fremtiden, etter at faren har gjort sitt beste for å forvirre og skremme henne!

Glamouren har forøvrig bestått i Chanel på leppene og lite annet. Fornuftige klær ute pga villvær, som heldigvis ser ut til å løye litt nå, og komfortable klær innendørs. Nå skal jeg lese litt Edvard Hoem og deretter se en film mens jeg strikker, tror jeg. God siste fredag-og-helg i 2016!

Rannveig sa...

Fredagsglamouren i dag har bestått av dressbukse,en lekker topp kjøpt på julesalg og perleøredobber. Idag fyller min eldste datter fem år og vi har hatt en hyggelig liten markering. Stort selskap blir det neste helg når juleståket har lagt seg. Nå begynner roen å senke seg i leiligheten og jeg tenker å lade opp litt til å besøke enda mer familie i morgen. Da blir det hyggelig gjensyn med familie som i andre deler av landet. Godt nyttår til alle!

Anonym sa...

Her på Grünerløkka har vi hatt en kjempedag med familien!

Min kusine kom over fra Nesodden med sine to døtre til julelunsj hos meg. Der fikk de møte mine tvillinger på 1 år og se igjen mamma og søsteren min, som kom med sine to døtre. Huset fullt av lek, latter, moro, god mat og masse prat, med ni damer og en ung "mann".

Fortsatt god romjul til alle lesere her og bibliotekaren selv, så klart!

Lille My

Populære innlegg