lørdag, februar 18, 2017

Solberg & Hansen Blodappelsinte


Februar er jo definitivt den beste måneden for appelsinte, som vi også var inne på forleden - og da er det jo bare rett og rimelig at jeg også nevner en av de andre skikkelig gode (som en av dere minte meg på) - nemlig Solberg & Hansen sin. Den er en av deres bedre svarte teer, og inneholder både blodappelsinskall og -olje. Fin som oppspark til påsketesesongen som starter om litt over en måned! Her sitter jeg og drikker den i et blomsterhav, sånn som det blir når det er morsdag (jeg fikk blomster både av min egen mor og mine kjære to), valentine's day og musikermann-konsert i løpet av fire dager. 


Jeg hadde nesten glemt at jeg hadde den, til jeg ryddet i teskapet og fant den i en boks fra Perchs! Sånn kan det gå. Koppen er bryllupsserviset vårt, laget av Jasper Conran for Wedgwood, og tekanna er også derfra (dog en annen serie). 

5 kommentarer:

Anaruh sa...

Mmmm, min favorittappelsinte <3
God te på fine bilder. God lørdagskveld!

Anonym sa...

Tusen takk for teblogging! Har du kapasitet til å skrive en guide til hvor i Oslo det lønner seg å kjøpe te? For oss i grisgrendte strøk som er sjelden i hovedstaden og elsker god te?!

Anonym sa...

Tuner meg inn på det med tips om hvor kjøpe te og annet snadder om en er i Oslo ja, det er kanskje flere lesere som ikke er i Oslo så ofte og heller ikke bor i nærheten og derfor ikke er så godt kjent med stedene. Jeg skal begynne å notere mer når jeg hører folk nevne ting, jeg har jo små notisbøker for det meste annet, så hvorfor ikke notere hvor jeg kan kjøpe te og annen snadder. :) Men sier ikke nei til "guide" til stedene du handler for eksempel te på.

Ingrid Grace

Tigram sa...

Så nydeleg servise. Og takk for påminning om påskete. Eg er på reise og har for fyrste gong smakt Twinings Thé Orange Cannelle. Det er ein god smakssett svart te der kanelsmaken ikkje er for dominerande og appelsinen kjem godt fram.

Glamourbibliotekaren sa...

Anaruh: Ja den er god altså!

Anonym & Ingrid Grace: Jeg tar oppfordringen!

Tigram: Jeg gleder meg vilt til påsketeen kommer! Påska er ganske sein i år, så det gjelder å ikke begynne altfor tidlig - men samtidig; skal man komme seg igjennom et hekto eller to kan man ikke vente for lenge heller. Evig dilemma, hehe.

Populære innlegg