lørdag, mars 18, 2017

Den første hagebuketten 2017


Tenk, nå er hageblomstsesongen i gang. Det er nesten ikke til å tro! Jeg synes ikke det er så forferdelig lenge siden jeg plukka inn høstbuketter, men i mellomtiden har vi fått baby og hatt relativt lite fokus på hagen - hvilket man uansett ikke har i vintermånedene - så nå gleder jeg meg til ordentlig vår, sovende baby i vogn, rydding av bed, raking av plen og alt det der! Svarttrost og krokus, bring it on! Foreløpig er det snøklokker, eranthis og juleroser i bedene her, men jeg ser andre ting våkne så smått også. 

3 kommentarer:

Fivrelden sa...

Herlig. Her har påskeliljene kommet :)Årets første påskete fra Black Cat ble derfor drukket utendørs. :)

Ragnhild sa...


Jeg ser fram til masse hageblogging! Jeg fant denne bloggen via et hageforum for noen år siden da jeg akkurat hadde flytta til nytt hus med hageflekk, og har funnet stor inspirasjon til egen hage. Noe av det første jeg gjorde var å henge opp en hengekøye, og har brukt den masse! En benk under et tre fikk jeg også ordnet fort, så tusen takk for inspirasjonen til dette også, ikke bare til blomster og trær (som jeg også har fått massevis av). Nå venter jeg bare på våren, for her ligger snøen tjukk fremdeles. God søndag!

Glamourbibliotekaren sa...

Fivrelden: Påskeliljer, oi, det er tidlig!

Ragnhild: Så morsomt å høre! Ja, hengekøya er nok en av mine beste eiendeler her på denne jord. Fikk en i 18-årsgave men har jo ikke hatt noe sted å henge den før jeg fikk egen hage for noen år siden. Men det er nok ikke noe sted hvor jeg slapper av så godt som i den. Jeg har ikke tall på hvor mange bøker jeg har lest i den hengekøya! Ha en fin mandag!

Populære innlegg