fredag, mars 17, 2017

Glamorøs fredag


God morgen kjære venner! 
Her er det foreløpig pysj og tøfler, men utover dagen blir det nok en kjole i anledning fredagen, tenker jeg. Og rosa leppestift; det er jo vår! Planer for dagen er stort sett å konsumere store mengder te og skrevne ord, trille tur med min lille baby, stikke innom biblioteket - og i kveld blir det som vanlig min manns prisvinnende pizza (den har fått prisen for "beste pizza vi noensinne har laget selv" her i huset nemlig) og x antall episoder Newsroom, som vi har dilla på for tiden.  Og vi skal feire kjærestebursdag, det er alltid hyggelig. Hvis jeg får somla meg til å kjøpe inn litt jord, skal jeg plante avleggere også. De står i kjøkkenvinduet og har fått lange røtter!

Butikk-kjøpte fredagsbuketter vil heretter vike plassen for nydelige vårblomster og kvister fra hagen!  Eranthis, julerose og snøklokker pryder bordet. Dessuten skal vi nok se litt etter blåveis i helga!

Men enn så lenge: Morgenavisen, fyr i ovnen, bablende baby som klirrer og plinger i babygymmen sin, og en kopp sencha.

Hva med dere? Fredagsrapporter mottas med stor glede og takk, det er bare å fyre løs i kommentarfeltet! Riktig god helg!

mvh
Glamourbibliotekaren

P.S. Husk å legge inn leserapport i gårsdagens "kva las du no"!

23 kommentarer:

HildeSofie sa...

God og solfylt fredag!
Jeg har foreløpig konsumert to kopper te: Kusmis Anastasia og sitronte fra Stockfleths.
Antrekket er kontorcasual, med jeans og sort cardigan. Neglene er knallgrønne og glitrende til ære for St. Patricks Day (jeg feirer egentlig ikke slikt, men det er vår og sol og grønt er jo gøy!). Duften er YSL Homme.
Planer for helgen: i ettermiddag og kveld får jeg besøk av en venninne, det blir superhyggelig. Mat og vin og skravling må til i blant!
Lørdag og søndag blir det den etter hvert vanlige kombinasjonen jobb, te, serier og lesing, og besøk av en fin fyr.
God helg til alle!

h sa...

Første fredagsrapport, selv om jeg har fulgt glamorøs fredag lenge med glede! I dag er det skyfri himmel, en favorittkjole, innkjøp av tulipaner på vei hjem og te- og kakeplaner som setter gullkant på fredagen.

Lille sa...

Sol og vind på Kongsberg i dag!
Jeg har tatt på nytt fin skjørt og eyeliner. Duften er 100Bon Carvi/Jardin de Figuier. Dagen og kvelden blir brukt på jobb. I innspurten med mye jobb nå, heldigvis ikke lenge igjen.
Dagens glamoureffekt er at jeg nettopp bestilte 4 par strømpebukser fra Swedish Stockings, håper de er gode :)

God glamorøs fredag!

Glamourfilologen sa...

Her er det fredagsglamour mens vårsolen titter inn gjennom kontorvinduet. Antrekket er i marineblått, med skjerf i moderne brunrosa, duften er Miss Dior (den nye). I kveld blir det fredagstaco med familien. Ha en fin helg!

studmed sa...

VÅrlig glamour med olajakke (litt kaldt!), småsko, bøker utover hele stuebordet (hjemmekontor!), bare gater. Vår-rosa leppestift og neglelakk på ønskelista. Og bollebaking i kveld, tror jeg! God helg <3

Stine sa...

Ikkje ein særleg glamorøs fredag her, enno... Sov aaaaltfor lenge, og no slit eg med dårlig samvit over å ha kasta vekk så mange timar av vekas beste dag. Jaja! No skal armane brettast opp, huset vaskast og så får ein etter kvart iføre seg fredagsglamouren og komme seg ut i verda! God helg til alle!

barnebibliotekaren sa...

Nå er det lenge siden jeg var inne og kommenterte her, men lover meg selv å gjøre det oftere ...
Siden minstebarnet mitt fyller 14 i dag, føles dagen litt ekstra glamorøs. Jeg har bakt cookies,- både til å ta med på skolen for henne og til å ta med på jobben for meg. For når hun har fødselsdag, har jeg fødedag. Det fortjener også kake :-)
Jeg har skjørt på, og converse på føttene. Det er vår! Glitrehoops i ørene og nyklipt/nyfarget hår føles ekstra fint. Dagens duft er India Hicks Island Living.
I helgen skal det jobbes litt, leses masse og helt sikkert spises kake. God helg!

Lektor Tørrdal sa...

Prøver meg med en liten følelse av glamour med kjole og cardigan, men været utenfor synes det er en latterlig ide. Lufter også min termosbrosje, for å slå et slag for turliv.
Helgen skal brukes til kusinebesøk og venninnebesøk. Håper på kafe og bruktbutikktur :-)

Maren sa...

God fredag! Min gjøres glamorøs med svart skjørt, grønn bluse og debut i joggesko. Helga skal brukes til babykos, vennebesøk, trilleturer, lesing, tedrikking og helt sikkert mange episoder av Brothers and Sisters. God helg, alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Her plasker regnet ned, snøen minker stadig og det er vår i lufta. Jeg har hjemmekontor og påskeliljer ved siden av meg (som snart må flyttes pga. nysing men de er så fine at jeg holder ut litt til). Glamouren er hår i gibson-rull (sånn 40-talls innrullet i nakken), Laura parfyme og kjole - ikke vanlig standard på hjemmekontor men jeg startet dagen med et møte så da ble det slik! Fin fredag, og jeg gleder meg veldig til å ha ei rolig helg med guttene mine. Riktig god helg alle sammen!

Anonym sa...

Endelig fredag. Denne uka har bare sust avgårde, og nå er det endelig fredag, med alt det innbyr til (for min del pizza, rødvin, ny episode av The Americans...) - men først: tannlegen! Litt småkjipt at det kom akkurat nå.

Vi har få planer i helga, noe som kjennes veldig greit. Glamouren er ellers ivaretatt med kjole, småsko (debut!) og sol i øynene i morges. Herlig :)

Ønsker alle en riktig fin helg.

Hanneles bokparadis sa...

Äntligen sol!

tea sa...

Her er det alt annet enn sol idag: regn, snø og vind. Hodet sier vår, mens været sier not happening! Oh well .. Jeg har på meg t-skjorte med en dansende Snoopy, en av mine vårparfymer og rød neglelakk i anledning glamorøsfredag. Jeg har vært en tur på campus og tok tidlig helg, med en svipptur innom Te- og kaffehuset på "hjemveien" (omveien). Alltid koselig! Resten av dagen blir nok fylt med avslapping og kanskje litt husarbeid (det må jo gjøres innimellom), samt fredagspizza og film - filmtips mottas med takk! God helg ønskes alle :)

Anonym sa...

Å jeg som ikke trodde jeg hadde dysleksi, jeg må virkelig le nå når jeg leste kommentaren til Slikejenter. Tror hun har kommentert her lenge, og jeg har alltid lest Silkejenter :) Ikke så morsomt egentlig, men skal si at jeg føler meg litt sen.

Glamouren i dag består av myk vårlig stripegenser i grønn og hvit med et fargerikt skjerf fra en hyggelig Paristur for et par år siden. Duften er Chanel change eau fraiche. Da er det vår!

God helg til alle her, og vertinna spesielt.
Vh Astrid

Ingrid Grace sa...

En forrykende fredag med vind så det rister i huset, solen skinner dog likevel. Tenkte å legge inn rapport i gårsdagens blogg, men jeg leser mest fagbøker, og det er ikke så spennende å melde om kanskje... Skal skrive kommentar i et blogginnlegg om jeg leser noe annet.

Fredagsglamouren består av joggedresslignende kostyme her jeg fyker rundt med støvkost, støvsuger og skurefille. Det varer helt til jeg snart hopper i dusjen. Planen er å finne frem et mellombrunt semsket skråskåret skjørt og en tynn hvit genser i ull og så et belte på den igjen. (Skikkelig 70-talls look blir det der). Leppestiften kommer til å være ferskenfarget fra Clinique og øyesminken noe enkel. Neglene har shellac i en ferskentone med glitter, ikke til forveksling med perlemor. Parfymen blir Must de Cartier. Fredagen ellers blir rolig med hjemmehygge og sannsynligvis film. Med det skjørtet skal jeg sannelig klaske til med høyhælte støvletter på handleturen senere, skal ikke handle så mye og ikke gå langt heller. Så i dag føler jeg at jeg "tar den helt ut" mer enn jeg bruker.

Det ble lang rapport.....men en veldig viktig pause i fredagsvasken! Ellers har jeg lenge prøvd å gjøre helgevask på torsdager slik at hele fredagen kan brukes til fred og ro og koselige ting og ikke til å vaske. Nå liker jeg å stelle hjemme, men det er godt å ha en kosedag hvor man bare slapper av og ikke løper rundt med vaskefilla.

God helg både til bloggforfatteren og alle andre her inne.

Bliss sa...

Jeg hadde fletter i håret i går og har finfine bølger i dag, enkel sveis kan man like :)
Nå etter jobb slenger jeg meg i bilen for å kjøpe inn et par fine kurvstoler til å ha på verandaen (brukt, selvfølgelig). Håper de er så fine som selger påstår de er.
I kveld skal jeg bake kake som serveres til dessert på vennemiddag i morgen. Kanskje jeg pynter bordet i kveld? Synes sånt er SÅ hyggelig :)

God fredag og god helg!

Anaruh sa...

God ettermiddag. Min fredag har vært preget av migrene mer eller mindre hele dagen, men nå begynner det å gi seg. Og det er jeg veldig glad for, for kveldens planer består av venninnetreff og baking av sjokoladefondant til dessert.

Helgen er ellers fri for planer, men jeg tipper at jeg kommer til å trekke ut i hagen, bake litt, se en film og kanskje begynne på en ny bok.

God fredag alle sammen!

IngSta sa...

Parfyme er noko eg har mykje av og brukar lite av. Men, sidan det er glamorøs fredag har eg tatt på meg favoritten Noa, den med ei stor perle flytande i flaska. Har på meg fin bluse med katter på (me&I)og ny ladning med forsythia blei tatt inn i går. God fredag!

Oda sa...

God glamorøs fredag!
Eg sit no på toget på veg heim og lytter til Blossom Dearie. Dagen byrja heime hos ei venninde av meg med bananpannekaker og deilig kaffi. Eg fekk låne hennar sminke (syns alltid det er så stas å låne sminke av andre) som resulterte i mørke brunraude lepper og Miss Cherie-parfyme. Kledene er klassiske med svart skjørt og stripete genser. Eg har på med oransje neglelakk, som kjennast meget passande ut då eg har spelt gitar heile dagen. Det er noko med ein kremkvit fender strat og oransje som passar så godt saman... I ettermiddag har eg vore på ein av mine yndlingskaféar, der ein får ein svane i sin Cappucino og dei har verdas beste marsipan-croissantar. Eg planlegg ein roleg kveld og i helga skal eg på danse-workshop. God weekend, alle som éin!

.mette sa...

Fin fredag, dog 0 glamour. Etter å ha banket løs murpuss på utepeis, ryddet i en redskapsbod og ellers fikset mye utendørs, ble det dusj, yogabukser og koseklær. Tulipaner på bordet, påskeliljer og snøklokker i vindusposten, spagetti m pesto på tallerken og nå er jeg klar for nyheter. Ha en strålende helg. .mette

Rannveig sa...

Tok på meg kjole og kule strømpebukser i anledning fredag, men det gjeveste i dag var å ta på seg joggesko (glamorøse med bling på riktignok ) for første gang i år! Årets første dag med joggesko er så utrolig herlig, plutselig går man rundt på skyer og føttene veier ingenting. Øyeblikkelig vårfølelse! I helga skal forhåpentligvis fortsette å nyte våren. Gå tur, kjøpe noen pene blomster til stua, lese bok å få besøk av familie på både lørdag og søndag. Ønsker alle en fortreffelig helg! :)

Ida sa...

Det blir en litt sen rapport på meg i dag, men bedre sent enn aldri, eller hva? ;) Glamoureffektene i kattelivet er som vanlig det viktigste - en stk. kosete, fluffy og rød Biancopus <3 Kvelden tilbringes i min blomstrete morgenkåpe fra Pinkblush, og myke tøfler fra Sheperd. Ansiktet et usminket etter at jeg endelig fikk testet min nye honningansiktsmaske fra Body Shop (den var fantastisk). Men glødende og fresh hud er jo en fin glamoureffekt :P Jeg drikker tonic water med isbiter i vinglass og hører på at kjæresten spiller nydelig på gitaren sin. Nå skal vi se en episode med Livet med Larkins. Riktig god helg alle sammen!

Anonym sa...

Fredagen har vært fin, med nydelige Skjønnheten og Udyret i 3D. Og ny lampe og tekopp fra Indiska. Jeg har hengt opp et Gauguin bilde, Le cheval blanc, kjøpt på Interrail i Paris for mange år siden. Og funnet en brun tekanne fått av et søskenbarn også for mange år siden. Den skal tas i bruk! Så hyggelig å finne gode minner i en ny leilighet. Fint med både nytt og gammelt. Fortsatt god helg!

Populære innlegg