onsdag, mars 01, 2017

Finn stilen: mars

Vi fortsetter med pasteller i mars også, akkurat som i februar! Den første vårmåneden er her! Jeg gleder meg intenst til det blir ordentlig joggeskoføre igjen. Mine egne mintgrønne Gazelle fra Barcelona er utslitte etter to år med nesten daglig bruk (de var gode å ha i slutten av svangerskapet, særlig siden høsten var varm og man ikke behøvde vintersko), så det er straks på tide å investere i et par nye. 

Her har vi i tillegg et linskjørt fra Uniqlo (Ines de la Fressange-kolleksjon!) med en rosa stripete langermet t-skjorte til (Saint James), en dongerijakke fra Gap, solbriller fra Ray-Ban, mintgrønne øredobber med en hommage til Art Nouveau fra Lonna & Lilly, Pot Rouge fra Bobbi Brown i fargen Rose, The Different Companys Charmes & Feuilles som er en av mine personlige mars-favoritter, en av de bedre Earl Grey-teene jeg vet om - Harney & Sons' Supreme, og en fin delikat tekopp fra Wedgwood. Og en stor bukett rosa ranunkler, for eksempel. 

7 kommentarer:

Anonym sa...

1 mars idag - Första vårmånaden, men också Hug a Librarian Day! Krama en bibliotekarie dagen här i Sverige. Hur står det till med bibliotekariekramningen i Norge? frågar den svenska bibliotekariekollegan

Anonym sa...

Hei. Dette blir kankskje å regne som et glamourspørsmål. Har du noen tips/erfaringer mht "rene" og bærekraftige vaskemidler. Tenker da på både klær og hus (ikke kropp). Vet selvfølgelig av Ânglamarkproduktene, men utover det? Unni

Maja sa...

Så nydelig og vårfriskt! Dette trengte jeg nå, det er riiiimelig grått ute i dag. Men snart!

Ragnhild sa...

Deilige farger og herlig stil som jeg gjerne skulle ta i bruk når som helst! :-)

Stine sa...

Så herleg! Dei skoa er verkeleg ein favoritt. Trur eg vil ha meg eit par mørkegrøne neste gong eg treng nye sko (som sannsynelgvis er allereie denne våren...).

Beady sa...

Nå måtte jeg le. Jeg har ikke sett noe om Earl Grey Supreme i bloggen før, og har ventet litt på riktig anledning til å foreslå den for deg. Men selvsagt hadde du den allerede :) En stor favoritt her også, jeg må ha en kopp av den for å våkne om morgenen.

Stine Arkeologine sa...

Så fint! Den toppen og skjørtet er "meg", ville følt meg både hjemme og fin i dette antrekket!

Populære innlegg