fredag, mars 24, 2017

Glamorøs fredag


God morgen! Det er fredag igjen!
Jeg har en kanne Fortnum & Mason Royal Blend stående ved min side, ellers er det ikke så mye å rapportere ennå da jeg akkurat har stått opp ( - vi er visst en gjeng med syvsovere her i dette huset! Til og med jeg, som pleide å være A-menneske!).  Nå skal jeg koke egg og lage frokost her! Og lage mer te. 

Men jeg har i alle fall planer om å lese litt, tørke litt støv, gå en tur i sola. Ytre glamour i dag blir røde negler, oppsatt hår og raggsokker. I kveld skal mannen min lage sin suverene pizza igjen, og ellers består helga av trilleturer, utekafé hvis det ikke blåser for kaldt (vi må passe på små og stores ører!), og masse deilig ledig tid til kosing og å trene på å ligge på magen og rulle litt og sånt. Påskeadvent er det jo også, så ny rapport om denslags kommer på søndag. (Hvilket minner meg om at jeg snart må skrive innbydelser til det årlige påsketeselskapet!)

Ha en fin dag alle sammen, og dere er hjertelig velkomne med rapportene deres! Beklager at jeg er sent ute i dag!

mvh
Glamourbibliotekaren

P.S. En liten oppdatering på glamourfronten: Min lille datter har på en lyseblå og veldig søt kjole, sydd av min barndomsvenninne. Syntes jeg måtte rapportere inn i alle fall én kjole her i dag!

21 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Dagens glamour er fresende rød neglelakk, Essie "fifth avenue", og kopp med matchende rød dekor. Og yndlingste i ny (fra Fretex) tekanne! Riktig god fredag og helg alle sammen!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Sola skinner inn på kontoret, og jeg har te i koppen (Clippers Happy Monday). Passe mengde jobb på gjørelisten, og i dag er det endelig litt flere kolleger her. Antrekket er kontorcasual, med sorte jeans og stripete genser. Og nå har jeg vridd hodet mitt for å komme på hva parfymen min heter, men det står helt stille. Lukter godt gjør den ihvertfall :)
Planer for helgen: I ettermiddag får jeg besøk av en fin fyr, og deretter blir det vasking av leilighet og en rolig kveld. Resten av helgen håper jeg å fylle med: pizzalaging, te, en tur ut i vårsola, aviser, bok og litt serie.
God helg til alle!

Anne sa...

He he, det er første gang jeg har hørt om noen som er blitt B-menneske etter å ha fått baby, som regel er det vel motsatt :-) Her på Sørvestlandet er det meldt regn hele helgen, så jeg og barna har planer om å rigge oss til innendørs med filmer og bollebakst! Hamstret te hos Amundsen her om dagen, så vi er godt forberedt! Ellers kjører jeg fredagsglamour med gulløredobber (bryllupsdagsgave) og sjokkrosa negler! Ha en god helg alle sammen.

koristen sa...

Fredag og sol! Nå må her jobbes, men halve hodet mitt planlegger alt som skal gjøres på balkongen i morgen. Vinduspuss, rydding og vasking, før jeg skal sette meg ned med te og bok. Også skal det pyntes så klart!

Søndag skal jeg besøke kolonihagehytta til en venninne og så spiser vi lunsj på fine Sagene. Er jeg flink, går jeg langs elva ned til sentrum etterpå. Det er så deilig med vår :-)

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre!

barnebibliotekaren sa...

God fredag!
Litt kaldt rundt ørene da jeg vandret til jobb i dag, men sola skinner så da gjør det ingenting!
Ytre glamour er en god hårdag, ugleøredobber og en dæsj Eau de Fleur Magnolia.
Den lille ekstra glamourfølelsen denne fredagen er at jeg tar med meg eldstebarnet til London på søndag. Det blir et par dager med museum, markeder, teater og helt sikkert en del utekafe- og parksitting. Vi gleder oss, både 21-åringen og jeg!

God helg til alle der ute!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her er det også kjole, fra Anna Field i dag, som bæres med en sort cardigan utenpå. Har Chanel på leppene og Valentina på halsen, samt pene sko. Jeg ser dog at neglene trenger litt TLC, så det blir kanskje en av ettermiddagens sysler etterhvert.

Været er grått, og i helga skal det bli vått. Men jeg har tenkt å gjøre minst mulig, ettersom jeg har bak meg noen svært travle uker med jobbing store deler av døgnet både hverdag og helg. Skal ut på fine lufteturer med hunden, ellers blir det mye ro og hjemmekos.

Ha ei fin helg, alle som én!

Lille sa...

God glamorøs fredag!
Jeg hadde håpet på sol, men det ser ut som det blir gråvær hele dagen. Satser på litt sol i løpet av helgen.
Fredagen er særdeles glamorøs, med helt fri!
Antrekket er enkelt, stripete genser fra Aiayu, og mørkeblå smale chinos. Dagens duft er Lancôme Ô`Azur, nydelig varm vårduft.

God helg til alle glamorøse.

Frk Frydefull sa...

God fredag! Fikk starte dagen hos frisøren i dag. Det er fredagsglamour av beste sort. Så, fint hår og rosa lepper OG nye sko gjør at godfølelsen er på plass. I helgen skal vi ta igjen litt sosialisering med venner (ligger på etterksudd der) og være ute å nyte sol og vårvær. Kanskje rydde litt i hage og bod. Endelig den tiden på året : )

Anaruh sa...

God ettermiddag! For mitt vedkommende er det bare tre timer med hyggelig jobbing igjen, og så er det helg. Planene mine er å se på at sønn spiller fotballcup i dag, begynne på båtpuss i morgen, og lese, strikke, tusle i hagen og andre koselige ting.

Fredagen feires med gul/hvit stripegenser, Pirate fra Chanel på leppene, vaffel i lunsjen nå nettopp og planer om å kjøpe påskeliljer på vei hjem fra jobb. God helg!

Anonym sa...

God fredag! Fredagsluksus var at jeg faktisk forsov meg og kom en time senere på jobb. Ingen katastrofe da vi har fleksitid og jeg har masse avspasering, men vekkerklokken må sjekkes når jeg kommer hjem :) Ellers Guerlain parfyme som jeg fikk i gave for mange år siden (stor flaske). Musikkørepynt med noter. Varm svart genser fra Hennes og varm fuskepelsjakke kjøpt på salg. Litt kjølig i dag...Ingen andre planer for helgen enn å kose meg mest mulig og se en film på søndag. God helg!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Dagens glamour sikres av kjærestebesøk <3
Et par timer med jobbing til, så tar jeg helg. I kveld blir det pizza med kjøttboller og en film, resten av helga tar vi som det kommer.
God helg til alle dere glamorøse mennesker!

IngSta sa...

Lista ligger ikkje altfor høgt i dag. Men, eg skal ha venninner på besøk, og skal lage til litt god mat under mottoet det enkle er ofte det beste. Litt godlukt frå body shop (kvardagsparfyme) og fortsatt gul blomstrande orkidé som plutseleg har vakna til liv etter 1 1/2 år utan blomster... Hurra! Kanskje blir det gul neglelakk og gule kubbelys også?

Oda sa...

Eg hadde glømt det var fredag i dag og oppdaga det ikkje før eg kom inn i bloggen her. Vell, glamouren er eigentleg tilstades. Eg sit på yndlingsbiblioteket mitt og ser ut gjennom store vindauge på ein knallblå himmel. Forhåpentlegvis blir min finaste accessories i dag dei første vårfreiknene i fjeset. Ellers har eg på meg min klassiske svarte gensar med åpen rygg frå Zara og har nyvaska hår og (for første gang i år) solbriller på. Parfyma er min trofaste Un jardin aprés la mousson fra Hermès. I kveld får eg overnattingsbesøk av ei venninde, og helga ellers skal bli brukt til diverse konsertøvingar og forhåpentlegvis til å nyte vårsola enno meir. God glamorøs fredag, alle saman!

Stine sa...

Riktig god fredag! Her er glamourstemninga på topp, då min kjære og eg er på veg til Trysil, der vi skal tilbringe helga saman med mi beste venninne. Helga vil bestå av masse god mat og drikke, boblebad under stjernehimmelen og sjølvsagt SKI! Det gledast stort! Håper alle andre får ein fin fredag òg, og ei glamorøs og deileg helg! :-)

Togpiken. sa...

Tyvstartet med husvask, rent sengetøy og lang dusj i går kveld. Det har vært lite ytre glamour i permisjonstiden, men i dag ble det både litt frisering, leppestift og kjole. Lek og kos med den lille. Og nå som den lille sover - kaffe, aviser og stillhet. Ute regner det, det er lite som minner om vår. Men jeg forbereder meg likevel - i helgen vil jeg vaske vinduer og plante noen blomster! Kanskje er det slik at vår kan være vel så mye en indre tilstand som en faktisk ytre årstid? Jeg prøver ihvertfall. God helg!

.mette sa...

God ettermiddag. Sitter i solveggen m kaffekopp og små ingefærkake med aprokosefyll. Tenker på 1000 ting jeg burde gjøre, men akkurat nå blir det m tanken. Helgen er satt av til å olje terrasse (fikk egen yogaterrasse ifjor/hytteluksus), beskjære busker og trær og mye mer. Idag står pizza på menyen, halv m kjøttboller og halv vegetar. Jeg skal se krim på TV og ellers bare kose meg! Satser på å ikle meg kjole på kvelden og sette opp håret. Blir nok en fin helg. God helg alle dere andre. .mette

Marianne sa...

Her er glamorøs fredag i full gang. Våknet tidlig av meg selv, så fikk lagt plommefarger neglelakk før jobb. Har kjole og perler arvet fra mormor. I kveld blir det tapas!

Arktisk frøken sa...

God glamourøs fredag! Eg skal jobbe søndag denne veka, og har fri i dag så dette er vel eigentleg laurdagen min. Det kjennest litt ekstra glamourøst. Lite ytre luksus å snakke om førebels, men planen for kvelden er ein lang dusj etterfulgt av skrubbing og smøring etter alle kunstens reglar. Gler meg! Helga skal ellers nyttast til turar både til fots og på snøscooter, strikking til eit par komande babyar i venekrinsen, og ein god film eller to. God helg frå Longyearbyen!

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Glamorøs fredag inneheld litt jobb, litt shopping. Ny regnjakke, mem ikkje den lekre, mem heilt unødvendige kjolen. Sukk!
Snart pai og vin og ein roleg kveld smak med mannen. Husets unge er ein i nord og ei i vest, så vi treng ikkje vere bakvaktsjåførar idag.

Ingerid sa...

Jeg kjenner igjen det med baby og B-menneske! Vår lille nattugle er 6 år nå og det er krevende å komme seg på jobb i tide, men akk så skjønt i helgene! Glamorøs fredag var herlig ordinær og rolig etter mye variasjon de siste ukene. Dagen ble tilbrakt på kontoret og deretter med familien. Antrekket var pent blått skjørt med knallgrønt mønster, grønne strømpebukser og blå topp, og blå ballerinasko. Nå er det hjemmeklær som gjelder. Dagens duft var Jo Malones Blue Agave & Cacao, det var lenge siden sist! Når bodylotion har lett duft av sjokolade, blir det perfekt. Det blir en rolig helg med rydding, stell av syk mann og ulike helgeaktiviteter med barna. Siden det er vaffeldagen i morgen, blir det kanskje vafler, men jeg kjenner at det bør bli en real tur først for at det skal føles helt ok. Så tur får det bli! God helg til alle!

Ingrid Grace sa...

Her var været mye vind og byger i dag, så dagens antrekk ble jeans, flere lag med ull, rød leppestift og duften Roma. Såre bein etter dagens dont har nå fått et fotbad og raggsokker er vel installert. Håper på en mer rolig og strukturert dag i morgen.

Populære innlegg