tirsdag, mars 21, 2017

Lørdag med trilletur


Våren er kommet, og lørdag var det så fint vær. Vi tok den gule vintagevogna ut på luftetur. Babyen sov godt nedi den. Husker dere vogna? Jeg kjøpte den i sommer, og la ut bilde av den i august da jeg fortalte dere at det var baby på vei. Senere på kvelden var det en solnedgang som minnet mer om en diger brann! Pent og litt uhyggelig. 


7 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig vogn! Hvordan er trillecomforten på denne i forhold til vanlig vogn? Er den tung å trille?

Cecilie sa...

Koselig blogg du har. Jeg skal bli mamma for første gang (til en liten jente!) i påsken. Jeg tar meg ofte i å bli ganske rørt når jeg leser det du skriver og de stemningsfulle bildene du legger ut. Jeg er en nok litt romantisk (sentimentalt?) anlagt, og det blir ikke akkurat mindre følelser i disse tider! Jeg lurte på hvor du fant det nydelig påskeegget som du viste i innlegget om Sagene? Jeg vil gjerne gi jenta vår et påskeegg på sykehuset når hun blir født, med en liten presang og et kort hun kan lese når hun er gammel nok. Den aller første fødselsdagen bør jo markeres ærbødig! :) Så er med andre ord på jakt etter et vakkert påskeegg, omtrent som det du viste i innlegget ditt!

Julia sa...

Å, nå tar jeg meg i å savne Oslo. Fikk skikkelig hjemlengsel etter ditt forrige Sagene-innlegg. Jeg trivdes så godt der i området da jeg bodde på min lille Bjølsenhybel. Hilsen fra et relativt vårlig britisk eksil!

Stine Arkeologine sa...

Visst husker vi den fine vogna! Så koselig at den har fått komme ut! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Absolutt ikke tung. Synes den er fin å svinge også. Rister bittelitt mer enn vår solide Emmaljunga, men absolutt komfortabel både for oss og babyen.

Cecilie: Så hyggelig, lykke til med fødsel og barseltid! Følelsene er heretter enda mer utenpå enn til nå, det skal jeg love deg! Påskeegget kjøpte jeg på lekebutikken Sprell.

Julia: Jeg hadde mange fine år i Sageneområdet! Oslo er og blir en fin by :) Ha det fint i England!

Stine Arkeologine: Ja, på solfylte dager er det ekstra koselig å trille den!

Anonym sa...

Klart vi husker vogna :-) Fineste jeg har sett! Høres ut som dere har det bra i permisjon! Astrid

Glamourbibliotekaren sa...

Astrid: Vi har det veldig fint! :) Drømmebaby!

Populære innlegg