tirsdag, mars 21, 2017

Perchs Luksus-Assam


Her er enda en av teene jeg kjøpte i februar da jeg gikk berserch hos Perchs! Jeg har alltid vært glad i svart te og særlig Assam, og når jeg ser en boks som omtaler innholdet som luksus-Assam, må jeg jo prøve den. Den er økologisk, og i følge hjemmesiden til Perchs er det en "storbladet luxus-the med finere bouquet". Herlig! Jeg er jo lettpåvirkelig i slike sammenhenger, og den føles dermed ekstra elegant. Vanligvis pleier jeg å drikke slike luxus-theer av et pent servise, men denne gangen ble det i anledning dagen et krus dere har sett før - det er fra Bachmuseumsbutikken i Leipzig.


Jeg liker ekstra godt når de pakker inn tepakkene i papir på denne måten. 


4 kommentarer:

Ulla-Britt sa...

Jamen, kjære Glamourbibliotekar og Bach-elsker. Det er jo Johann Sebastian Bachs fødselsdag i dag, så det passer perfekt!!!
Selv feiret vi i dag morges med nydelige Bach-innspillinger og et lite foredrag på Sveriges radio P2, som er en fantastisk kanal for alle typer kvalitetsmusikk. I kveld blir det kanskje litt fra Marcuspasjonen eller Bjørn Boysens innspillinger på Glogerorgelet i Kongsberg kirke. Gratulerer med dagen!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, vi har feiret Bach i hele dag vi! Babyen har på sin "Bach is my homeboy"-body :) Er det Koopmans rekonstruksjon av Markuspasjonen?

Ulla-Britt sa...

Det ble ikke Markus likevel. Sveriges radio sendte en flott livekonsert fra Tyska kyrkan i Stockholm med musikk fra svenska Dübensamlingen m.bl.a. Schütz og Buxtehude. Ligger på nettet - anbefales! Min Markuspasjon er en rekonstruksjon av Simon Heighes m. Roy Goodman som dirigent. Har ikke spilt den på lenge, så kanskje det blir litt feiring i morgen også? :-)

fivrelden sa...

Denne er veldig god. En kollega og jeg handla herfra både til jobb og teariene våre tidligere i år og denne har jeg hatt mye til frokosten siden. (Jeg liker variasjon så naturligvis ikke fast følge.) :)

Populære innlegg