fredag, april 07, 2017

Glamorøs fredag


God morgen!
I dag våknet jeg tidlig av meg selv, eller kanskje av fuglesangen og solstrålene utenfor vinduet? Jeg benyttet anledningen til å ta årets første morgensol-tekopp på frokostplassen i hagen! Like hyggelig hvert år. 

Det skal bli en ordentlig fin vårhelg her i hovedstaden, så planene er å henge i hagen. Hengekøya fikk sin sesongstart forrige søndag, og jeg tipper det blir bruk for den nå også! Sofaen mannen min snekra i fjor skal shines opp, putene skal fram og lage ekstra deilig loungestemning, så det er bare å sette i gang. Dessuten skal jeg forberede årets påsketeselskap!

Glamoureffekter ellers er stripete genser og gul jakke, grønne joggesko og små tusenfryd-øredobber, og en bitteliten dråpe av en av mine beste vårparfymer - nemlig Piment Brûlant fra L'Artisan. 

Fredagsrapporter fra dere er kjærkomment! Hjertelig velkommen! Og husk å legge igjen påskeleseplaner i gårsdagens "Kva las du no"!

mvh
Glamourbibliotekaren


Årets første tekopp på frokostplassen!

16 kommentarer:

Anaruh sa...

God palmefredag!
jeg er full av pepp på den siste arbeidsdagen før jeg tar en ti dager lang påskeferie - hurra! Jeg startet fredagen med å ligge litt lenger i senga for å våkne skikkelig, en lang dusj og frokost bestående av te og ristet brød + litt selvdyrket mikrogrønt og mango. Dagens antrekk er en gulstripet genser, svart blyantskjørt, see sheer fra mac på leppene og jeg dufter av Yves Rochers neroliparfyme.

Planene for dagen er å spise lunsj med kolleger og plukke hvitveis etter jobb. I løpet av de neste dagene blir det sikkert mye lesing og strikking på terrassen, slumring i hengekøya, årets første seiltur, morgenbad fra båten - med påfølgende varm te for å tine igjen, en liten roadtrip, fin musikk og ellers mye kos med mann og mine to små.

Ønsker deg og alle dine lesere en riktig fin fredag og god påskeferie til alle som begynner på den nå.

Tigram sa...

Fekk uventa eit lite pusterom på jobben og fekk brygga meg ein kopp Twinings "Orange bliss", ein av mine favorittar i posete. Eg nyt å vere frisk etter ein omgang med bihulebetennelse. Så heldig å ha fri heile påska i år. Startar ved fjorden, synest våren er aller vakrast like før det brakar laus med lauv og fargar. Ha god fredag og palmehelg!

koristen sa...

Jeg er i skikkelig påskemodus selv om jeg skal jobbe på mandag. Deilig værmelding for helgen, det betyr kaffe og te og bok og broderi og jeg vet ikke hva på balkongen. Herlig!

I anledning Glamorøs palmefredag har jeg svart kjole med sølvsmykker og et rosablomstret skjerf, og duften er en liten dråpe Chanel No 5 Sensual Elixir.

God helg og god påske til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse :-)

Cecilia sa...

Årets første sykkeltur til jobb!
Nyter fuglesang, krokus og påskeliljer. Veldig fint her nå, og - I can't wait - grytidlig i morgen drar jeg til Paris! Det blir herlig å både friske opp gamle minner og oppleve noe nytt, for det gjør man alltid i den byen. Jeg har en favorittpark og en favorittrestaurant som jeg ser frem til å introdusere reisefølget for. Og kanskje jeg får tatt en tur på Musee d'Orsay, som skal være så fint, ellers blir vi nok mest mulig utendørs på dagene.
God påske til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Anonym sa...

Sol, laaang ferie samt sønn som kommer hjem fra studiet, hva mer kan jeg ønske meg?

Påsken tilbringes i Nice. Ser for meg mye lesing i tillegg til alt annet koselig vi har planer om. Så i kveld går jeg gjennom Kva las du no for tips, samtidig som jeg legger ut mine bøker.

Antrekk: blomstrete bluse og svart dressbukse pluss lange øredobber for glamourens skyld.

God påske!

-lutt

Kjersti sa...

Fredag igjen! Uka har gått superfort. Jeg er nydusjet og klar for påskeferie. Skal snart ut og handle for de nærmeste dagene, som skal tilbringes på hytta. Været skal jo bli strålende, så jeg ser fram til lange dager i sola - både på tur og med lesestoff. Var for øvrig på kino tidligere i uka og så La la land, og nå surrer soundtracket kontinuerlig både på høyttalere og inne i hodet. For en nydelig film! tror jeg må se den en gang til. God palmehelg! :)

Sørlandspige sa...

Bruker fredagen på å gjøre huset klart til påskebesøk! Sønn, svigerdatter og yngste barnebarn kommer 'hjem' i første delen av ferien, og de skal få godt stell! Været spiller på lag, ser det ut til, så da kan vi være mye ute i hagen og på turer. Deilig, tradisjonell påske med familie og venner, god mat og drikke, påskeliljer og forsytia, natur og kultur, bøker og musikk ... gleder meg! God før-påske til alle!

Villrosen sa...

Hei!
Så koselig hage du har! :-) Selv om vi ikke har så mye trær og planter, får vi prøve å kose oss med den uteplassen vi har, og jeg gleder meg til å ruske opp litt ute i helga! Ellers står nå snart løpetur i skogen på planen, må si jeg gleder meg mer til lunsjen etterpå, men er takknemlig for at kroppen funker til sånt! Husarbeid, litt besøk, henge ute og lammemiddag står ellers på planen i helga. Til uka blir det fjelluft. Juhu!
God før-paske til alle sammen!

HildeSofie sa...

God fredag!
Jeg har hatt hel uke med glamour, for jeg er nemlig i Wien! Akkurat nå sitter jeg på en søt kafe og drikker te, mens jeg venter på at mitt fine reisefølge er ferdig på konferansen han er på denne uken. Mens han har jobbet, har jeg vandret gatelangs i en vakker og vårlig by, fått min dose kulturhistorie på et par flotte museer, og kost meg stort. Vi har spist deilig mat, handlet te og sjokolade (et must!) og generelt hatt en utrolig bra uke. Ikveld vendes nesa mot Norge, men heldigvis skal jeg ikke på kontoret før etter påske.

Planer for helgen er å pakke ut og fylle opp det stusselig tomme kjøleskapet jeg forlot sist søndag, trene litt (Wiens kafeer er farlige...), og lese bok.

God helg og ferie til alle!

Trude sa...

God fredag! Sitter på jobb og gleder meg veldig til påskeuka. Skal riktignok jobbe frem til torsdag, men i huset blir det påskestemning uansett. Her i Barcelona er det jo ikke så vanlig å dra på hytta akkurat, og ingen snakker om årets påskekrim eller påskenøtter, så jeg lager min egen norske påske hjemme. Hadde akkurat besøk fra Norge så jeg har både norsk påskemarsipan og ukeblad som jeg har spart på. Det er nok glamour for meg denne fredagen :-)

God påske til alle her fra sør!

Anonym sa...

Jeg har rød Cherry Bomb t-skjorte, grå yndlingsjeans og glittersko fra Sketchers. Duft er Black Opium. Tar fri fra i dag og skal ha bypåske. Det gleder jeg meg til :). Skal rydde i boder til kontainer kommer etter påske. Og rydde i klesskap. Mye skal til Fretex. Så skal jeg se Agatha Christie påskekrimmen, ikke den med Emily Watson. Skal høre på Brahms requiem, gå tur, lese og se film. Håper på litt sol så jeg får ordnet opp på terrassen også. Leiligheten er pyntet fint til påske, skal bare legge på gul duk på stuebordet. Det skal bli deilig med ti dager fri! Har en lei senebetennelse som jeg håper retter seg i løpet av den tiden. God helg og god påske!

namnam sa...

God palmefredag! Jeg er snart klar for en roadtrip som skal ta meg hjem til min barndoms dal, og er kledd for lang biltur i jeans og lett ullgenser. Ferie er all den glamouren jeg trenger! Jeg reiser vel strengt tatt vekk fra våren, men tekopp og bok i solveggen kan det bli selv om jeg må være innpakket i pledd. Har optimistisk kjøpt solfaktor 50 og satser på en herlig påske med mine beste folk :)
Kos dere, alle og enhver!

Ida sa...

Riktig god fredag ;) Her i nord er det nysnø og solglimt mellom skyene. Ordentlig påskestemning, slik vi er vant til å ha det i påsken. Glamouren i kattelivet er nyvasket leilighet, 2 hekto fersk Earl Gey Blå blomst-te, ferske blomsterbuketter, og en trøtt og kosete pusekatt. Dagene som kommer skal brukes til lange frokoster, småsoving på sofaen, og krim, krim og krim. Det blir Poirot, Miss Marple, Wallander og Maria Lang. Og det er akkurat det påske er for oss - avslapping, kos og krim. Ønsker alle dere andre en god påske ^_^

.mette sa...

Fredag! Ukas beste dag - kan ikke sies ofte nok. Morgenkaffe m vann og kanelgifler. Vasket vinduer/karmer og blått glass som pynter opp i vinduene. Frokost/dusj og så rusle til byen over Ekeberg. Så hvitveis og blåveis. Gjort nødvendige innkjøp i byen, kaffe og noe å bite i på Bondeheimen - tilbake i boligen klar for kaffe på balkongen. For en dag so far. Har bøker i bøtter og spann eller på Kindle og papir - er påskeberedt litteraturmessig. I aften blir det kjole, fisk m fennikel/søtpotet og ris og kanskje bobler. Og krim ..... kan det bli bedre?? God helg!!!.mette

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Denne fredagen har vært litt mer innholdsrik enn jeg har satt pris på, men det er sånn det blir noen ganger. Glamouren utvendig har vært ivaretatt av pene jeans, rød bluse og sort cardigan. Chanel på leppene, ulakkerte negler og dessverre ingen parfyme, pga oppslag på jobb som ber folk om å la være...

På plussida: Hektisk og effektiv dag på jobb. På minussida: tannlegetime. Skulle bare ordne ei fylling jeg hadde mista, trodde jeg. Men underveis sa tannlegen "uh-oh", og vips ble det litt mer omfattende. Men men, so far, so good. Bedøvelsen begynner å gi seg og jeg er på vei til medisinskapet. Heldigvis har jeg en super tannlege, i det minste!

Har vært innom Norli og funnet meg tre paperbacks av ulike slag, og helga skal tilbringes på hyttetur med fine hjelpekorpsfolk. Friluftsliv, bål, strikking og bøker blir fremtredende, vil jeg tro. God helg, og god påske til dem som har tatt ferie nå!e

IngSta sa...

Det har vore fredag, og høydepunktet var i grunnen rugkavringer med melk og et lite sukkerdryss til frokost!

Populære innlegg