lørdag, mai 13, 2017

En iskald fredag med jordbærkake


Hva er hyggeligere på en fredag formiddag enn å få besøk av venninner med babyer og en liten storebror? Planen var selvfølgelig egentlig å sitte under morelltreet, og det skulle være sol og minst femten grader. I realiteten var det skyet, duskregn og det føltes som 0 grader, så vi holdt oss stort sett inne. Babyene fikk sprelle på gulvet istedenfor i gresset. Det ble en regn-og-Chopin-forsommer-formiddag!


Så da plukket jeg heller inn blomster fra hagen! Noen hadde med fudge. Aiai. Selv bakte jeg en av mine spesialiteter; Glamourbibliotekarens marengskake - full av jordbær. 


Slurp. 

Morelltreet beundret jeg senere, i kveldssola. Altså, duften ute i hagen om kvelden nå - den er helt underbar. Begge plommetrærne står i full blomst også, og jeg skulle så inderlig gjerne ønske jeg kunne samle den nydelige parfymen på en flakong!


3 kommentarer:

Agnete sa...

Ser veldig koselig ut :-) Er hjemme i permisjon selv men kjenner ikke så mange i området her jeg bor (nordpå), får kanskje gjøre en innsats for å bli kjent med noen. Ha en god helg! :-)

Ine sa...

Mmm, den kaka! Slurp!

Glamourbibliotekaren sa...

Agnete: Alltid hyggelig å bli kjent med nye mennesker! :) lykke til med det!

Ine: Ja, slurp er ordet!

Populære innlegg