onsdag, mai 10, 2017

Kveldshilsen


God aften!

Rolig onsdagskveld i stua, Maurizio Pollini spiller nocturner av Chopin og det plasker ned utenfor - slik som det har gjort i absolutt hele dag. Det snør heldigvis ikke lenger... Ute blomstrer det som det skal i mai, både frukttrær og stauder, og jeg håper virkelig ikke noe tar skade av det iskalde gufset som kom denne uka etter den fantastiske helga som var. 

Babyen sover oppe, og jeg sitter med tekoppen min og leser Alice Munro. Whittards mango & bergamot-te minner meg sånn om sommer, jeg er så glad jeg fant den i en tebutikk i fjor. Virkelig en smak av varme! Etterhvert skal jeg fylle en termos med tevann og gå opp og legge meg jeg også - det er så koselig å ligge i senga og lese ved siden av en liten sovende og fredelig baby. Det gjør jeg ofte når mannen min er på spillejobb!

Ha en fin kveld, alle som er innom! 

5 kommentarer:

Ellen sa...

Så koselig du har det :-) Gratulerer med 12års jubileet, jeg rakk ikke gratulere deg på selve dagen men gjør det her og nå. Koselig blogg som alltid gir meg en ro! Ingen over, ingen ved siden. Så lite stress og hverdagsmas her. Ha en fortsatt fin kveld kjære du.

Anonym sa...

God stemning der! Synes jeg hører pianoet helt hit. God onsdagskveld! Astrid.

Stine sa...

Så koseleg! Stemninga i dette bildet minner meg om heime, og heime er jo den beste kjensla!

Ida sa...

Så koselig dere har det hjemme hos dere ;) Jeg drikker også mange kopper med Mango & Bergamot fra Whittard om dagene. Den er bare supergod! Minner meg om Oriental Fruits som de hadde før. Den var også grønn med mango og bergamott. Mon tro om det kanskje er samme teen, bare at de har byttet navn...

Glamourbibliotekaren sa...

Ellen: Tusen takk for det! Koselig å høre :)

Astrid: God stemning absolutt! God kveld! :)

Stine: Takk for det! Hilsen hjemmekjær. :)

Ida: Det kan godt tenkes! Bra de ikke har tatt den ut av sortimentet i alle fall! :)

Populære innlegg