fredag, september 29, 2017

Glamorøs fredag


God morgen!

Glamorøs fredag startet i går kveld med mannens nydelige spaghetti al limone! Tror aldri jeg blir lei av denslags. Dagen i dag er egentlig helt åpen, og vi kommer nok til å være mest mulig hjemme. Drikke te, lese når babyen sover, spille plater. I kveld blir det som vanlig den beste pizzaen jeg vet! Jeg sniksnuser litt på Serge Lutens Vetiver Oriental-flasken min, har mørkeplommelilla neglelakk og bringebærrød leppestift, og ennå vet jeg ikke helt om det blir svarte bukser eller et skjørt i dag. Perchs hvite te med ananas, den gamle gode, står ved siden av meg her i skrivende stund, Håkon Austbø spiller Johannes Brahms' opus 10, og nå klapper jeg igjen lokket på macbooken og går i gang med fredagen. Håper dere også vil legge igjen rapporter! Som vanlig er alle hjertelig velkomne her, og det er så hyggelig når det dukker opp noen ferske kommentatorer som våger seg frampå! 

Ha en riktig fin fredag alle som en!

mvh
Glamourbibliotekaren

P.S. Noen lurte på hvor mange lesere som er innom her på fredager. Det varierer sikkert, men nå gikk jeg inn i bloggstatistikken og sjekka - og så langt i dag (tidlig kveld) har omlag 520 stykker tittet innom. Det vil vel runde 600 i god tid før midnatt tipper jeg. Det vil si at ca 3% av dere legger igjen fredagsrapport! Hvis noen har idéer til hva vi kan gjøre for å få med flere, rop ut! 

21 kommentarer:

Anglofilia sa...

Syns denne arbeidsuka har gått så innmari fort, visste ikke ordet av det før fredagen var et faktum! Ekstra fornøyd med meg selv siden jeg startet dagen med morgenspinning kl 0615! Håper jeg klarer å beholde motivasjonen for minst to sånne økter I uka. Det er iallfall godt etterpå...Antrekket er veldig casual, men parfymen er deilige Ambre 114. God hele året, men kanskje spesielt god nå på høsten. Dattera kommer hjem fra skoletur til Nice I kveld, og det blir hyggelig å se henne igjen. I morgen blir det fest hos en kollega, der det av erfaring blir mye god mat og drikke og trivelig selskap. God helg til alle!

S sa...

Fin fredag!
Startet dagen med å forsove meg, men heldigvis ikke mer enn at jeg rakk å komme meg avgårde i tide. Her nord har vi fortsatt sol og blå himmel - denne høsten har vært fantastisk i så måte. Og dagen er deilig fri for møter, men har en desto lengre liste med gjøremål som jeg må gjennom før jeg kan gå hjem. Antrekket er absolutt casual (fordelen med ingen møter), men grunnet ingen møter så snek jeg på litt parfyme i morges. Det er glamorøst, det! I helga blir det bare barna og meg, husbonden og hunden har reist avgårde på tur. Vi har planer om god mat, hyggelige filmer og bytur. Og jeg har noen planer for oppgaver i hus og hjem, blant annet skal jeg rydde i klesskapet og gjøre det klart for høst-sesongen.

Ønsker dere alle ei flott fredag!

S

Alene sa...

Litt mørkt ved frokostbordet i dag. Men desto hyggeligere med stearinlys!
Kanskje ikke glamourøst, men litt luksus å sitte i pysjen ved fredagsfrokosten og nippe økologisk earl gray fra Jacobs. Den er slettes ikke verst, pyramideposer med teblader.

Nå tenker jeg å innta en fredagskjole fra du Milde, kjøpt i Kongsberg under jassfestivalen i sommer. Deilig skjerf i høstfarger følger med ��
Mannen ønsket å møtes i byen etter tidlig jobbslutt. Kanskje det blir et hyggelig måltid, før noen ærender som må gjøres.

I kveld blir det kanskje konsert med Petter Wetre. I morgen kafébesøk med den faste gjengen. Ogen avslappende lørdagsettermiddag, mens mannen spiller jazz.

Søndag er bare kos! God, strålende helg ☀️

Anonym sa...

Starter dagen med den fantastiske frokosten på hotel Scandic Nidelven i Trondheim. Bedre hotellfrokost finnes ikke. Rett og slett glamorøst. Flyr hjem til Oslo i ettermiddag og gleder meg til en rolig helg sammen med familien. Det har vært en travel uke med altfor mye farting. Skal gjøre Hagen klar for vinteren, ellers ingen planer.
God helg!

HildeSofie sa...

Endelig fredag!
Jeg er på plass på kontoret, med en kopp ingefær- og sitronte. En avtale i formiddag ble heldigvis avlyst, det betyr mer tid til å få unna en hel masse jobb før jeg kan ta helg - og høstferie!
Planer for helgen: ikveld blir det rolig, jeg regner med å kollapse i sofaen etter å ha levert en haug dokumenter. Det blir fredagstaco og film, tror jeg.
I morgen skal jeg treffe en venninne på kafe, og søndag formiddag blir den mest glamorøse dagen, for da setter jeg meg på flyet til Wien, sammen med en fin fyr :) Fire dager med kafeturer, museumsbesøk og kos - gleder meg!
God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Våknet klokka seks og fikk se soloppgangen i dag også! Fin start på dagen med yngstemann i armkroken, vi studerte skyer og funderte på hva de lignet på. Etterpå har jeg jobbet på hjemmekontoret og fått gjort mye allerede. Antrekket er en husmorkjole etter mormor, med trekvart lange ermer og innsvinget liv, den er så fin! Og litt slitt og god å ha på, perfekt til hjemmeglamour. Ellers har jeg parfymen "Roma" og et sølvarmbånd spesielt til ære for fredagen. Og en hel kanne te, siden kontoret er oppe på loftet og jeg skal holde meg mest mulig der for å skrive i dag. I helga skal jeg plante 400 blomsterløker.. hjelp! Riktig god fredag og helg alle sammen!

Anaruh sa...

Hei fra kontoret! Her har jeg Liptons vaniljete i koppen, utsikt mot høstløv og Radio Glamoutbibliotekar vol. 28 på øret. Dagen ble litt mindre glamorøs da det tikket inn en regning jeg hadde glemt, men lite jeg kan gjøre med det (foruten å betale den fort som fy for å få den ut av verden).

Dagens antrekk er mørke jeans og en Victorians-inspirert bluse, Essies angora cardi på neglene og oppsatt hår. Jeg føler meg veldig fin, men gleder meg nok aller mest til å komme hjem og skifte om til noe mer løst og avslappende. For etter veldig mange travle uker ser jeg enormt fram til en uke med høstferie nå! Det skal bli lesing (Marcel Proust og Tomas Espedal), det skal bli te med smak av høst, og jeg håper det blir stillhet i et hode som har stormet i ukesvis.

Ønsker alle sammen en skikkelig fin helg!

Anonym sa...

Nok en nydelig høstdag som skal nytes til fulle. Jeg har vasket litt i huset,og så skal mannen og jeg på en tur forbi der vi møttes aller første gang,der stopper vi alltid når vi er på vei,uansett hvor travelt vi har det.I ettermiddag skal vi lage tapas sammen med tenåringen og resten av helga skal bestå av familietid sammen med ulike medlemmer av min store fine familie.Jeg går for en nokså casual look i dag med sorte bukser og ullgenser, duften er to stykker jeg har mikset sammen:Philosophy sin Amazing Grace med litt Egyptian Musk fra Kuumba Made over.Lett og friskt og mykt. God helg alle!

tea sa...

Her er været helt nydelig og man skulle ikke tro at det snart er oktober, hvis man ser bort fra at alt av trær og busker sakte blir gule, røde og oransje. Antrekket er svart skjørt og vinrød topp. Jeg har lagt cat eyeliner for første gang på flere år, eller hvert fall prøvd, og har på meg en dyprød leppestift. Jeg skal ikke annet enn å skrive på masteroppgaven idag, men selv det krever litt glamor av og til, tror jeg. Senere blir det fredagspizza som vanlig og forhåpentligvis boklesing og avslapping med min kjære. Ønsker alle en riktig god helg!

Stine sa...

Jøss, denne veka har verkeleg berre sust avgarde... I dag blir det ein real arbeidsdag fram til kveldstid, men då er det endeleg helg! Treninga er unnagjort, og meir stillesitjande arbeid ventar. Håper sola, som vi har fått sjå mykje av i det siste, får himmelen for seg sjølv i helga òg, slik at denne kontorotta får tatt seg ein tur i marka! Dagens glamoureffekter er for øvrig nyklipt hår og raud leppestift. Håper alle får ei nydeleg helg!

Stupedama sa...

God fredag!
Storebror på 4 år har reise til farmor for å ta opp poteter i helgen (pappan fikk bli med som sjåfør ). Lillemor og jeg gikk trilletur i Ängårdsbergen på formiddagen. Etter noen timer med lek er det dags for lur igjen. Denne gangen i bærselen da jeg vil ned å levere litt klær på mamaretro. En kjempe koselig butikk som jeg anbefaler på det sterkeste. Gjenbruk samt å hjelpe folk å komme i jobb, super gode priser på det! Kan ikke bli annet en bra.
Ellers blir det fortsatt kos med babyen.
.Stupedama sa...

Vil tillegge at det går fint å gå dit med barnevogn, bare jeg som synes det er deilig å ha baby nære når vi er ute blant mye folk:)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her i Bodøbyen - Norges nykårede kulturby 2017 - er det fortsatt nesten sommervarmt (15-17 grader), sol og vindstille. Helt magisk september i år! Fredag er alltid min mest hektiske arbeidsdag i uka, og dagen i dag har ikke vært noe unntak. Men jeg har kost meg, og glamouren er i behold. Marineblå kjole med striper, hvit strikket cardigan og blå Adidas på beina. Chanel på leppene som alltid, og nyvasket hår. Neglene er i øyeblikket nakne, men planen er at de skal få et par-tre strøk med Essies 'Spin the bottle' i løpet av ettermiddag.

Helga skal tilbringes med tre (!) niårige gutter på besøk. Det kommer til å bety både by-tur, markatur og litt forskjellig, pluss at jeg har lovet at de skal få lage seg hver sin pizza en av dagene, dvs velge selv hvilket fyll de vil ha oppå en liten pizzabunn. Tror det blir ei fin helg - og i kveld skal vi sette oss i hagen når det har blitt mørkt, bare for å se på nordlyset. Tror jeg. Det er nordlysfest hver kveld for tida, og jeg nyter det.

Susie sa...

Denne fredagens antrekk er lilla genser fra Bergans (ull med luft strikket inn, hvis dere skjønner eller har vært borti sånne plagg). Egentlig litt for varmt i dag, men må ofre litt for glamourfølelsen. Ellers blå jeans og hvite, flate sko. :)

Maren sa...

Fredag! Vi har så langt brukt dagen på å rusle litt i butikker, gjøre litt innkjøp til baby og drikke te hos ei venninne. Dagens antrekk er svart bukse og stripete genser, og babyen har lue med dusk på hodet. God helg!

koristen sa...

Litt sen fredagsrapport i dag, men glamouren er på plass! Antrekket er uvanlig glamorøst på grunn av arrangement for kundene våre - ny kjole i svart- og brunmønstret stoff fra Zizzi, nye halvfornuftige svarte sko og et ekstra glamorøst tilbehør: Et arvet blingsmykke etter en tante med store glassperler og glitreperler, det egner seg ikke til hverdags, men passer perfekt til kjolen i retrostil. Har forelsket meg i en deodorant fra DKNY, så den er dagens duft.

Helgen er deilig planløs, det blir nok litt tur, litt strikking og ikke minst skal jeg lese ferdig den nye boka til favorittforfatter SIRI PETTERSEN som jeg var så heldig å møte her i dag :-)

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse :-)

.mette sa...

Feriefredag. Sorte slacks, sort topp og joggesko klar for handletur. Etter bylunsj, shopping på Intimissimi og Yamamay, er vi tilbake på hotellet og snart klar for middag. Fin fredag og god helg til alle. Mette

Tigram sa...

Arbeidshelg på ein god arbeidsplass, eit privilegium. Glamouren kjem til veka med ein haustferie til indre strok. God helg!

Ida sa...

Riktig god glamorøs fredag fra oss i kattelivet ;) I skrivende stund ligger både jeg og kattepusen og strekker oss i alle mulige stillinger oppå vår nye store (150cm) seng. For oss som har hatt 120-seng i mange år, er dette en slik luksus at sofaen ikke frister i det hele tatt. Jeg føler meg som tatt rett ut av 80-tallet her jeg ligger på magen å vifter med beina bak ryggen. Når vi klarer å løsrive oss fra senga er det filmkveld og hjemmelaget lavkarbolasagne som står på menyen. Siden jeg er i 80-tallsmodus tror jeg vi må se Baby Boom. Har dere sett den? Den er bare SÅ fantastisk fin! En av mine favorittfilmer. Håper ihvertfall alle får en knakende god helg!

Bliss sa...

Jeg vasker håret bare noen få ganger i uka og når hårvaskedagen lander på fredag morgen, så blir jeg ekstra glad. Sykle på jobb med nyinnkjøpte jobbsko i sekken og følte meg bra i hele dag.
Ble inspirert nå til å lakke neglene:) Ellers blir det tidlig kveld, veldig deilig å våkne opplagt og fresh i morgen, selv om man ikke skal noe spesielt.
God fredag kveld!

IngSta sa...

Det er glamorøst når sola har vore framme i mange dagar og det har vore 20 grader i 1 veke! Dessutan er det fødselsdag i heimen i dag, og eg har bakt kake. Nå er det fredeleg fredagskveld og restitusjon etter krevande trening med helsefremmande hensikt. Fin fredag og helg til folket!

Populære innlegg