fredag, november 03, 2017

Glamorøs fredag


God morgen! Og hei november! Håper dere har en fin fredag så langt alle sammen. 

I dag blir det trilletur med bok i parken har jeg tenkt! Og te av den eksklusive sorten; vi må jo teste ut den nye tesalongen her i byen. (Mer om det senere, kjenner jeg meg selv rett)

Mannen har fri og vi skal se ferdig en film jeg sovnet halvveis i her forleden kveld - absolutt ikke av kjedsommelighet, for det er en av Woody Allens bedre fra 90tallet - og ellers er planene å høre på musikk, spise pizza, kose med babyen og lese bøker. Både egne og hennes. Rosene mannen min kom hjem med forrige fredag står fremdeles fint og får pryde stua noen dager til!

Kort fredagsrapport herfra, så jeg håper at mange av dere lesere vil bidra og inspirere hverandre!

Ha en god helg!

Hjertelig hilsen Glamourbibliotekaren. 

20 kommentarer:

Elida sa...

God morgen! Fri i dag, og det må vere ein perfekt start på helg :-D Dagen har akkurat begynt, eg sitter med dagens første kaffekopp og må etterkvart finne noko å ha på meg. Eg skal ein tur på biblioteket, sende ein pakke på Posten, levere klede til Fretex og elles diverse ting som går føre seg i eit roleg tempo.

Ha ein fin fredag og helg!

Stupedama sa...

God glamorøs fredag!
Vi er på lantstället eller gula huset som min fire åring sier. Han hoppa akkurat inn i farfar sin bil, han skal nemmlig bli med på kontoret i dag, en stk speeda gutt her på morgen i dag. Lillemor og jeg skal kose oss her hjemme. Pulse litt i huset, kanskje gå en tur. Hun ligger i hard krype trening så det blir nok mye av det!
Ytre sett er alltså glamouren sisådär, men den indre ro jeg får av dette huset og denne plassen veier opp for all manko av ytre glamor.

Hmm, kom på at jeg har jo på meg en nancy kofte som er kjempefin, kanskje drar på et strøk maskara også:) Kom på at vi har eplekake igjen fra i går også. Smask!


fru Storlien sa...

God fredag:) Rolig morgen med kaffe og strikketøy, men nå er det tid for å gå en etasje opp og begynne arbeidsdagen. Er full av lo fra mykt mohairgarn og irriterer meg over å ha glemt å ta på forkle ( igjen) men lukter godt av Jo Malone Pomegranate noir.

Anglofilia sa...

Her er det allerede lenge siden dagen begynte, sto dessuten opp med en følelse av hang-over etter arbeidsøkta I går som slutta altfor seint...men nå er det altså fredag og kun timer igjen til helg. Dagens duft er Escentric Molecules, mens antrekket ikke fortjener omtale. Datter skal avleveres på korps- seminar I kveld, og jeg skal frydefullt kollapse på sofaen med glansede magasiner, vin og sjokolade. O herlige helg!

HildeSofie sa...

God fredag!
Jeg har hjemmedag i dag, minst mulig jobb og mest mulig fri er planen, og foreløpig går det veldig bra. På benken hever tre brett med polarbrød, og en kopp Anastasia fra Kusmi står og trekker - snart frokosttid, med andre ord. Antrekket er ikke særlig glamorøst, men det er mykt og varmt, og det dekker behovet foreløpig. Kanskje lakker jeg neglene senere i dag.
Planer for helgen: Ikveld blir det nok rolig, og i morgen og søndag skal jeg jobbe litt på et arrangement vi har.
Etter jobb på søndag blir det hyggelig Afternoon Tea på Grand, med tre venninner. Vi har gledet oss lenge, og jeg ser frem til Glamourbibliotekarens anmeldelse av det nye tehuset, for det står på planen for november å ta en tur dit!
Søndag kveld håper jeg også at jeg får et lite besøk av en fin fyr.
God helg til alle!

Anaruh sa...

God formiddag! Denne uken har jeg jobbet mye og lenge, så i dag er det himmelsk å småjobbe lit på hjemmekontoret. Huset er helgevasket, hvite liljer er kjøpt inn i anledning allehelgensdag, jeg har grønn te med eple og kanel i koppen og sitter så nært ovnen at jeg bare trenger å strekke ut en arm for å legge inn mer ved.

Min fredag startet tidlig, men jeg er likevel bare sånn halvveis ute av pysjen, men etterhvert får vi besøk, så dagens antrekk blir nok en favorittkjole i mørkegrønn finstrikk og antageligvis Chanels Etienne på leppene.

Helgen skal vies til å lese aviser og bøker, bake rundstykker, stoppe raggsokker (noe som alltid foregår med noen mokkabønner til) og på søndag skal vi på høstkonsert med korpset tiåringen vår spiller saksofon i. Og så skal jeg helt klart få tatt meg en tur ut i sola i dag.

Ønsker alle der ute en riktig fin novemberhelg!

Anonym sa...

Det mest glamorøse med dagen i dag er at jeg har fri og muligheten til å slappe helt av. Og det trengs etter en hektisk uke med kurs og reising. I helga er mannen og jeg hjemme alene og det blir fint. Slappe av,gå tur,spise god mat og ellers gjøre det vi kommer på der og da.
Neglene skal etterhvert lakkes og jeg tenker å ta fram min fine Shalimar Parfum Initial i dag.
Kanskje blir det også tid for å finne fram en kjole og cardigan! Men først skal jeg og katten slappe av på sofaen!

Stine Arkeologine sa...

Jeg våknet med hodet fylt av en konsert jeg var på med TSO i går, i steden for bekymringer og gjøremål slik det mange ganger er - det var en glamorøs start på dagen! (og en påminnelse om at jeg må gå på konsert oftere!). Mitt ennå ganske nyklippede hår oppfører seg fint i dag, og jeg har tatt på et armbånd jeg er glad i og øredobber i anledning fredagen. Gleder meg til helga! Har funnet fram «Nord og sør» for en nostalgisk filmmaraton fra 80-tallet, med Patrick Swayze og historiske kostymer av en annen verden (eller planet). Tur om dagen, film og strikketøy om kvelden. Nå er det høst! :-)

Glamourlegen sa...

Det mest glamorøse er at familien på fire har gjort unna omgangssyken og byttet den ut med en besk forkjølelse. Nei vent, det aller mest glamorøse er at vaskerommet endelig står ferdig og vi kan begynne å vaske tøy igjen :) Klesberget har ikke akkurat minsket av siste ukes spyfest.

Møkkanatt med minstemor, gysla kort og oppstykket og morgen før fem, men utrolig herlig når hun vekker meg med skravlingen sin og legger seg oppå hodet mitt for å kose. Sa til henne 'Du PRATER sånn! Bla bla bla' og fikk i retur verdens yndigste stemme 'Pjate? Blablablablaba mammamamma'. Herlig tur til bhg med fireåring i hånda og ettåring i vogn mens mannen har hjemmekontor.

Kjole i går, i dag mammauniform med 5 units og kabelstrikket genser, mascara for første gang på over en uke. Overkommelig arbeidsdag, såpass at jeg rekker å kommentere her! I dag blir det laksewraps til middag på fireåringens bestilling, og mannen har lagt en champagne på kjøl i anledning vaskerommet og min nye elskling, vaskemaskinen med stor trommel <3 Å ja - og være må jo nevnes også! Lyst og vakkert og meldt opp mot 12 grader, denne fredagen er neimen ikke dum.

Deilig fredag og god helg alle!

Cecilia sa...

God novemberformiddag fra en Ikkeakkuratmorgenfugl!
Glamour i dag består av ny Desigualtopp fra Barcelonaturen i forrige uke, og parfymen er også derfra. Så har jeg tatt i bruk malakittperler fra Afrika som får pynte ører og hals. Senere i dag skal kake bakt etter ny oppskrift prøves ut på kollegene.
Tror helgen blir rolig sammen med kjæresten min, hunden, og min datter som kommer på besøk. Og nå som det har blitt november, er det lov å begynne med julebaking, høre julemusikk, og lage julekalender. Desember blir alltid så fullbooket.
Ha en superfin helg!

Marta sa...

God fredag føremiddag!
Eg er eigentleg litt pjusk, vert truleg mykje te og kanskje eit par paracet i løpet av dagen, sidan eg må austover i helga. Skal pakka meg inn i mange lag, for eg må nok få meg litt luft uansett. Elles har me eit bursdagsbarn i kollektivet i dag, så det er no god stemning her, hurra for Per!
Skal sjå "Hva vil folk si" på kino i kveld, så gler meg til det, trur det er ein tankevekkande film. Og så er eg hjarteleg einig med dei over som seier at det no er lov med julemusikk ;) Må berre hugsa at eg faktisk skal jobba med ein master innimellom alt og.. Men det er kjekt det òg!
Håpar alle får ei strålande helg <3

Kjersti sa...

God fredag, i det nydelige været vi har (i hvert fall her hos meg...)! Jeg pusler hjemme i dag, og er foreløpig behagelig kledd. Snart skal det gjøres yoga, og da er det i hvert fall lurt å være behagelig kledd. I grunnen tror jeg at jeg beholder den behagelige stilen hele dagen, for etter en solskinnstur om en stund skal jeg fortsatt bare pusle hjemme - men da med helgeaviser og te i koppen.
God helg!

Anonym sa...

Sol fra en knallblå himmel og flaskegrønnfarget kjole på! I tillegg er det snart helg - kan det bli bedre?
Helgen skal fylles med masse kos og moro. Får besøk av bror, svigerinne og tre små nevøer. Vi skal storkose oss og vandre rundt i Oslo i morgen. Blir fint å få fylt opp huset litt. Blir ofte tomt med store tenåringer tenåringer som helst vil være ute med venner eller sitte på egne rom med sine egne ting. I helga skal vi bråke!
God helg!

Maje sa...

Ytre glamour består av øredobber (det var lenge siden sist), nystrøket skjorte og en dæsj Coco Mademoiselle. Den indre glamouren høynes av det vakre solskinnet ute og at helgen ligger foran oss. Det er mange planer i alle helgene frem til jul, og denne helgen blir det mye kjøring og henting av barn, men må også få tid til litt utearbeid og husarbeid. Håper også at det blir litt sofatid med bok og Netflix om hverandre. God helg!

Anonym sa...

God fredag! Kommenterer for første gang, er hjemme med en baby på to uker og har gjenoppdaget bloggen din! Er så flott at du setter så pris på små gleder i hverdagen, jeg kommer til å følge med hver dag fremover! Her er dagens glamour at jeg kom meg ut på en trilletur i sola! Har byttet ut joggebuksa med en nyvasket jeans og har nå fått tid til å drikke en te og spise to kjeks mens baby sover. God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en Bodøby som har vært grå og våt i dag, en by der sola går ned om en halvtime! Men inne er det glamorøst nok; jeg har på meg en fin kjole med sort 'overkropp' og masse farger i skjørtet, sorte strømper og sort cardigan. Dufter av Romance fra Ralph Lauren, har negler uten lakk og Chanel på leppene. Dagen har vært utrolig hektisk fra jeg kom inn døra på jobb, men jeg har heldigvis klart å spise ved pulten, i det minste. Enda en drøy time igjen før jeg kan dra, tror jeg.

Helga skal brukes med to fine niåringer på besøk. Jeg har lovet dem tur i Badeland en av dagene. Resten av tida regner jeg med at de bruker på lego, iPad og whatnot, mens jeg skal bake litt (kake til feiring på søndag) og ellers bare kose meg med ei bok og strikketøy, om enn ikke samtidig. Turer med hunden blir det også, så klart.

God helg, alle sammen!

Anonym sa...

Helg! Like kjekt selv som pensjonist. Hytta, pizza, peiskos..... og besøk av barn og barnebarn i morgen. Helg er fest! Mette

Rannveig sa...

En liten rapport her på tampen av dagen. Det har vært en slitsom uke med noe sykdom og en del stress. Er derfor ekstra takknemlig for at det er helg. Dagens glamoureffekter var nylakkerte negler, glitrende øredobber, deilig rød ullgenser og et nytt skjørt i rosa og sølv. Planer for helgen er å ta med småjentene våre og se den nye Karsten og Petra-filmen på kino. Jeg skal også snike til meg litt egentid og gå på kafé med en venninne på lørdag. På søndag blir familiebesøk og gå en tur i skogen hvis været er bra. Ellers håper jeg å bruke helgen til å strikke ferdig en genser til eldstejenta og slappe av med min kjære som akkurat kom hjem fra en lengre jobbreise. Ønsker alle en strålende helg!

IngSta sa...

Gode libanesiske småkaker har vore dagens kulinariske høydepunkt. Eg har gjort klar gave til ei venninne som feirer fødselsdag i morgon og hatt taco til middag. Fantastisk fin fredag!

Linn sa...

Ha en riktig god helg :)

Populære innlegg