fredag, november 03, 2017

Perchs Tesalong i Oslo


Da Perchs åpnet tebutikk i kjelleren på Steen&Strøm for noen år siden, ble jeg veldig glad! En av mine absolutte favoritt-televerandører; jeg har stått i kø utenfor butikken i København med kølapp i hånda mang en gang, og naturligvis vært på deres tea room i andre etasje i Kronprinsens gade 5

Denne uka åpnet de tesalong i Kirkegata i  Oslo! Det er jo en drøm som har gått i oppfyllelse! En kafé med 150 tesorter, delikate lokaler, lekker meny, et sted av og for teelskere. I dag dro jeg dit sammen med Maren og babyene våre, og vi ble tatt godt i mot og fikk utmerket service - vi fikk til og med innvie babystolene deres! (hvor ofte får man muligheten til å benytte seg av flunkende nye babystoler uten masse basiller på, haha?)


Scones, clotted cream, marmelade, lemon curd. Jeg bestilte en te ved navn Pouchkine, som viste seg å være en helt nydelig earl grey-type med bergamot og grapefrukt. Jeg kjøpte med et hekto hjem også. 
Utdrag fra menyen. Fine lokaler! Jeg må også nevne andre fasiliteter - det manglet stellebord, men gikk fint å stelle på gulvet på handicaptoalettet siden det var så nytt og fresht.  Dog legger jeg herved inn stellebord som et ønske!Så lekkert!

Dette innlegget er på ingen måte sponset, jeg er bare så glad for at det har kommet et sånt sted til Oslo og derfor ville jeg dele med det dere trofaste lesere! Litt omtale kan jo i tillegg sørge for at de får mye besøk, hvilket kommer meg til gode fordi jeg vil fortsette å gå dit selv!

Husker dere da jeg testet ut tesalonger i København for omlag ti år siden?

6 kommentarer:

Marianne sa...

Takk for omtalen! Jeg var innom i dag og kjøpte te, og det er virkelig blitt fint der. Gleder meg til en afternoon tea en gang før jul :)

Stine Arkeologine sa...

Stilfullt! Hit skal jeg gå neste gang jeg er i Oslo! (du må fortsette innsatsen for å holde besøkstallet oppe!) :-)

Ingunn sa...

Bra tips! Fikk endelig somla meg til Steen og strøm i høst og kjøpt den hvite teen med ananas som du har skrevet så mye om :-) Veldig god. Må prøve denne salongen også skjønner jeg.

Hanneles bokparadis sa...

så underbar gott det ser ut!

Anonym sa...

Så deilig. Jeg har vært på Perch i København flere ganger (jobben min har nordisk samarbeid med et firma i København) og neste gang jeg er i hovedstaden skal jeg jammen dra innom. Flott at det finnes i Oslo! Hilsen Astrid

Pernille sa...

Jeg gleder meg til afternoon tea på Perch's neste fredag :-)
Jeg håper det blir flere besøk dit før jul.
Og jeg gleder meg også til å åpne lukene i den fine julekalenderen deres! En te-elskers drømme-kalender :-D

Populære innlegg