fredag, november 24, 2017

Glamorøs fredag


God morgen! Vi er litt treige med å komme i gang i dag, beklager sen glamorøs fredag-post! Men nå er det bare å legge igjen rapporter her, jo flere jo bedre!

Tevannet koker, jeg skal straks tenne opp i ovnen, og sola skinner endelig så da blir det nok et par turer ut. De siste par dagene har vi holdt oss innendørs. I ettermiddag er vi invitert i middagsselskap, og resten av helga blir nok ganske rolig. Deilig med november! Et bad står også på planen (i badekaret), og kanskje litt rydding... Ellers: Hører på P2, leser avisa, inhalerer novemberstemningen. 

Ha en fin fredag alle sammen! Alle rapporter er velkomne!

mvh
Glamourbibliotekaren

P.s. og med 27 reklamemailer i junkmailboksen min som alle har samme overskrift, om ville salg og tilbud overalt pga en dag vi ikke har noe forhold til overhodet her i landet, fullstendig galskap, vil jeg bare minne om at Det er ikke et godt tilbud om du ikke trenger det. Bruk heller pengene her

18 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen ytre glamour i dag, men i ettermiddag skal jeg vaske og ta i bruk mitt splitter nye kjøkken. Dèt må vel kvalifisere for glamorøs fredag? Har fått fuktvarsler og komfyrvakt og en ovn som kan "snakke" norsk. Det blir utrolig stas. Litt mindre glamorøst er all emballasje som fyller uteboden. I løpet av helga skal den pakkes ned i gjennomsiktige poser klar til levering på avfallsanlegg. (blir litt glamorøst med bod uten søppel, også). God helg til alle fra Unni

namnam sa...

God fredag! Er litt windswept i dag etter spasertur til jobb i det (tross alt) lille vi har sett av Ylva her i Midt-Norge. Antrekket er helt casual for å være ærlig, så glamouren består av rosa lepper og gulløredobber, pluss to dråper Earl Grey & Cucumber av Jo Malone bak øret.
I morgen skal jeg feire en venninne som når en merkedag i livet og det gleder jeg meg til. Ellers blir det pakking og forberede flytting (uglamorøst!)i helga. Kanskje en liten kinotur på søndag? Nå først, en kopp te.
Ønsker god helg til alle dere glamorøse mennesker!

Anonym sa...

Strålende sol på Aker Brygge! Og den skal jeg snart ut for å nyte. I hvert fall i noen få minutter før det bærer tilbake til kontoret.
I går hadde jeg en litt dårlig dag. Mørkt, vått og trist ute - og humøret deretter. Hadde på meg "helt feil" klær på jobb og hadde en dårlig hår-dag. Så i dag var jeg fast bestemt på å føle meg strålende! En lang varm dusj med gode såper og god sjampo, fønt hår, fargerik kjole og høye hæler satte humøret for dagen. i dag har jeg en helt annen innstilling til alt rundt meg. Og så hjelper det at sola skinner. Men jeg har faktisk tro på at man - til en viss grad - kan bestemme seg for å ha en bra dag. I hvert fall funker det for meg i dag. Så alt er omtrent glamorøst i dag. Og i kveld er det Skavlan. Er i grunnen alt som skal til. Ha en fin fredag!

Ingerid sa...

Cappuccinoen er drukket opp og dagen startet veldig fint med hyggelig morgen med barna og klarvær med sol. Dagens antrekk er litt nøytralt, men jeg trives godt i det - mørkeblå tynn bluse og helt mørkeblå jeans. Dessuten den nye dunjakken min, som er mellomblå, brunt og turkis skjerf og mørkebrun neglelakk, og brune, ullforede skinnsko. Bør vel finne frem den rosa leppestiften (Milan mode) igjen, den piffer opp i alt det mørke. Har visst glemt parfyme, men kokosduftende bodylotion er ikke så verst, det heller. Helgen blir forhåpentligvis fin, ihvertfall med løpetur og sikkert med mange tekopper, både sort med melk, sort med skogsbær og einerbær (en uventet hit), og diverse herlige grønne teer som jeg drikker opp i en farlig fart. Fjorårets grønne jule fra Perchs smakte bedre i år, jeg tror den var litt for parfymert for meg i fjor, nå er den litt mer avdempet :) om bare november kunne vare litt lengre! God og glamorøs helt til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra et semiglamorøst hjemmekontor - det vil i praksis si godstolen, med laptop i fanget! Her i Bodø raste Ylva fra seg gjennom natta (bråkete da jeg la meg, stille da jeg våknet) og nå er det tilløp til gyldne skyer og blå himmel utenfor stuevinduene mine. Herlig!

Innomhus er glamouren i beste fall begrenset hva ytre faktorer angår; ullundertøy, læsta (raggsokker) og en hoodie er ikke akkurat velkledd, men i det minste komfortabelt. Jeg har dog nyvasket hår og dufter av Romance, så det er da noe:) I en mummikopp med husfaren på har jeg pomme d'amour-te fra Mariage Frères, på benken står en brøddeig og om et øyeblikk skal jeg fyre i ovnen her også. Jeg elsker min Jøtul! I helga skal jeg ta det med ro, pakke inn julegaver, lese ei bok, drikke jule-te fra i fjor og feire 30-årsdagen til ei venninne. Og lufte hund, så klart, men det sier seg selv.

God helg, alle sammen!

HildeSofie sa...

Puh! Fredag!
Jeg har løpt rundt meg selv i den lille leigheten min siden i går ettermiddag, da jeg oppdaget en vannlekkasje. Men etter at rørleggeren har vært her og fikset (og lært meg masse nytt og nyttig) begynner skuldrene å senke seg. Og snart kommer søsteren min for helgebesøk, det blir koselig! Vi skal på teater i kveld, og så blir det nok et julemarked eller to i morgen.
God helg til alle!

Synne sa...

God formiddag og god fredag!
Det er lyst og tørt ute, så jeg gleder meg til å ta en rusletur på Grünerløkka etterhvert. Jeg har gråstripete vintage-kjole på, og skal dubbe i ettermiddag, og det er noe av det desidert morsomste jeg gjør, og etterpå har jeg planer om å ta en øl med gode venninner. Fredagsfølelsen er på plass, med andre ord!
I tillegg har jeg akkurat fått ny jobb (som sommelier på vinbar i 50 % stilling), og den gode følelsen har ligget som et glamorøst slør over tilværelsen den siste uka, hihi.
I morgen har jeg en afternoon tea-avtale som jeg gleder meg til, og det er den eneste helgeplanen foreløpig. Jeg skal kose meg, i hvert fall, det er helt klart!
Ønsker alle ei god og glamorøs helg!

Marta sa...

Hurra for fredag!
Til no har ytterkleda vore regnkle og vintersko, men det er jo ganske glamorøst å vera turr og varm, i alle fall. Og har det elles fint i stikkegenser, kjole og ullstrømpebukse.
Planane for helga er framleis litt diffuse - kaanskje konsert, kanskje julegraut, kanskje tur. Fram til no har det vore ein fin dag på skulen, med tidleg morgon, julekaffi og klargjering til rettleiing.
God helg, alle.

Glamourlegen sa...

Fridag i dag, men ved levering i barnehagen måtte det ene barnet bli med hjem igjen pga feber. Fikk heldigvis inn svigers som barnevakt i siste liten, så i morges var jeg hos frisøren. Det synes jeg er skrekkelig pes men er godt å få gjort. Knallhyggelig frisør altså, men jeg får mark av å sitte stille og bli pillet i håret i timesvis. I tillegg tåler jeg jo ikke parfmye eller tunge naturlige dufter, så det er et stinkestankmareritt. Handlet en dyr julegave på Black Friday-salg (gikk forbi, var bare dumt å vente til neste uke når det faktisk var litt å spare), og forlot det fullstappede kjøpesenteret med glede. Huttetu.

Antrekk i dag er blå jeans fra Cubus, svart genser med liten hals fra Soft Rebels, utslitte tøfler. Håper jeg får noen nye til jul! Hjemme med storejenta mi i dag, fint :) Vi har begynt å snakke om rampenissen som flytter inn neste uke (leste om det på nrk, herlig kalendertips!), både små og store gleder seg og er litt spente.

Deilig fredag og god helg alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Det var et fint tips om hva det er lurt å bruke penger på! :-) Jeg har en rolig fredag i dag etter en travel periode. Nesten alle julegavene er klare (jeg kjøper julegaver resten av året og går ikke i andre butikker enn dagligvarehandelen i desember, for jeg blir så utafor i desemberkjøpekaoset), og i helga skal jeg pakke inn de som skal sendes til tantebarn langt unna! Jeg har skjørt, bluse og knute i nakken til ære for fredagen, og har gumlet klementiner og drukket kaffe og te på løpende bånd siden klokka sju mens jeg har fått unna mye bra arbeid på hjemmekontoret.

En ekstra glorie over dagen kommer fra noe som eldstemann nettopp hadde med seg hjem fra Oslo - en luksuriøs tekalender som jeg skal bruke til å gjøre desember enda roligere og finere med et daglig morgenterituale. Gleder meg!

God helg, alle her!

Anonym sa...

Hjemmekontor for en sjelden gangs skyld, og jeg koser meg glugg! Jeg sto tidlig opp og møtte en venninne i svømmehallen, badstu og god prat mens mannen smurte matpakker og fikk barna av gåede (bless him!), og kom hjem før ni til stille, hyggelig leilighet og jobbing med fyr i ovnen og flere kopper kaffe. Nå er det nydelig gyllent novemberlys ute, og jeg kjenner jeg er nødt til å innvilge meg en kort luftetur før sola forsvinner. Gleder meg til helg med konsert og julemarked. God helg, alle! Lotta

Inger sa...

Etter en travel uke på jobben er det deilig å ta helg. Nydelige roser fra min kjære pynter bordet, det er lunt og godt inne med katt, tekopp og fersk julekake. I helgen skal vi treffe venner og familie i førjulsselskap, gå på kino og tror jeg vil henge opp julelys på den lille grana i hagen. Det er jo bare en måned til jul, og det er så koselig når julebelysningen tennes i mørket ute. God helg!

Anaruh sa...

God ettermiddag fra Göteborg!
Jeg er her bare på en kort svipptur, men får med meg en hotellovernatting i natt. Rommet mitt har badekar, så etter en liten tur ut for å spise middag blir jeg å finne der, sammen med boka mi.

Dagens antrekk er pent med svarte, smale bukser og en tynn kamelfarget ullgenser. Dessuten dufter jeg av farmors signaturduft, Chanel no. 19. Jeg har planer om å ønske meg den til jul og/eller bursdag, og er derfor stadig innom diverse parfymedisker (i dag: NK) for å prøve den.

Anni sa...

I dag var jeg aller først på ute på stamkafeen, og fikk en fin vindusplass.
Satt et par timer og så på trikken og alle menneskene som gikk forbi, og mest av alt, hvordan lyset endret seg på den tiden jeg var der.
Nå hører jeg på radio, og har klikket hjem det siste av julegaver på nett.
Det er greit å slå til mens det likevel er salg, men å farte rundt i butikker med spisse albuer og varmt bankkort, å kjøpe for å kjøpe, nei takk!
Ellers nyter jeg at kroppen føles god og leken ut i dag, det må være en av de beste følelsene jeg vet om.
God fredag, folkens!

Lektor Tørrdal sa...

Siste dag med praksisstudenter i dag og vi avsluttet med hyggelig kafebesøk, men da overtar skriftlig sensur. Godt at tiden frem mot jul brukes optimalt. Ellers er jeg rett og slett kjedelig kledd, men må innrømme å ha shoppet en elegant julegenser med enhjørning og noen elegante julebrosjer. Ellers er juleblomster kjøpt inn og satt i nypussede, vintage messingpotter, som jeg fikk av mamma.

Akeleiedamen sa...

Lang prat med min kjære søster på facetime mens jeg drakk kaffe hjemme i dag. (studiedag) For en uke siden hadde vi tvillingfest og vi snakket om hvor fantastisk gøy vi hadde hatt det. Ute ruskevær, men hva gjør vel det når det er så mye glede seg over!

Anonym sa...

Jeans m hull, grå langermet T-skjorte. Tilbrakt dagen på gulvet m Briotog og Legoklosser og en fin, liten fyr. Skikkelig uglamorøst, men tar igjen i helgen hvor jeg er i Copenhagen. God helg. Mette

Alene sa...

Må innrømme at deler av min fredag gikk til shopping. Orker ikke fly så mye i butikker, men hadde laget handleliste på forhånd.
Jeg holdt meg til den og fikk ordnet masse julegaver til hyggelige priser.
En Audry Hepburn-lignende kjole jeg har siklet på var til halv pris. Da blir det glamorøse julesammenkomster framover!
Ellers støtter jeg de lokale småbutikkene som ikke har mulighet til å bli med på dette kjøret og handlet nye ulltøfler da de gamle var hullete. Norsk vinter-hverdagsglamor på sitt beste!
En hyggelig cafélunch med kjæresten er alltid litt stas på en fredag. En god følelse av at det som er gjort, gir tid og ro til hygge og kos framover.

En strålende helg ønskes alle ;-)

Populære innlegg