fredag, desember 22, 2017

Glamorøs fredag


God morgen! To dager igjen til jul! Her tasser vi rundt i pysjen og ser ut på rimfrost og svakt rosa himmel. Adventsteen er klar, og frokost er min neste plan for dagen. Foreløbig gumler jeg på pepperkaker (håper noen av dere lagde pepperkaker fra den oppskriften jeg la ut tidligere i måneden, de er så gode!!!!) 

Ellers er det vel bare småtterier som står igjen før vi er klare for jul. Ambisjonene er ikke høye i år, det er jo grenser for hva man rekker av de tradisjonelle forberedelsene med en aktiv liten krabat i hus. Vi tar det litt lett! 

Glamoureffekter ellers er nyklippet hår til jul - jeg hadde en deilig frisørtime med hodebunnsmassasje og te i går formiddag. 

Hva med dere? Hva preger deres førjulsfredager? Veldig hyggelig om noen har tid til å legge igjen rapporter! Ha en fin dag, samme hvor dere er og hva dere driver med!

mvh
Glamourbibliotekaren


16 kommentarer:

Anaruh sa...

God fredag fra Vestlandet! Vi kastet oss rundt og startet ferien en dag for tidlig for å komme oss over fjellet før stormen, så nå sitter jeg i mamma og pappas lune stue og drikker te fra Tetøsene. Foreløpig er dagens antrekk en rød flanellspysj, men etterhvert blir det nok både badedrakt (dagens kalenderluke er at vi skal ta med barna i svømmehallen) og ullkjole.

Planene for dagen er å ta det rolig for å bli kvitt siste rest av forkjølelsen, lese bok og bade, som sagt. I morgen kommer også brie og søster med sine familier, så da blir det fullt hus til jul.

Ønsker alle en riktig fin julefeiring og en fortsatt god fredag!

Annette sa...

Her på ingeniørkontoret legger jeg inn siste innsats før juleferien, og får faktisk gjort unna en del (selv om jeg egentlig har mest lyst til å starte ferien NÅ). Det blir i hvert fall en tidlig avslutning på arbeidsdagen her, og da skal jeg pakke inn en del julegaver før jeg reiser hjem til mor og far på juleferie. Hurra for halvannen uke med fri og mye tid med familie og ektemann!

Av glamorøse effekter kan jeg nevne en kongeblå bruktkjole med sølvbelte i livet, og snart litt julete i koppen.

God fredag og gledelig jul ønskes alle og enhver og Glamourbibliotekaren især, som sprer så mye glede og god stemning gjennom denne bloggen!

Anonym sa...

Årets siste arbeidsdag er her. Fantastisk. Julebord med gode kolleger i går, så i dag er hodet litt ullent og kroppen litt sliten. Nydusjet og i komfortable, myke klær i dag. Glamouren er derfor ikke helt til stede. Men inni meg er jeg full av forventninger og glede over mange fine fridager fremover. I morgen bærer det ned til Sørlandet. Jula skal feires med familien der. Glede.
Ønsker dere alle en god jul!

Ingerid sa...

Første dag i ferien, det er litt å ordne, men det er herlig med god tid og to kopper kaffe hjemme. Det er glamour! Treet er pyntet, barna har bakt kaker, og i kveld bærer det avgårde til familie og julefeiring vestpå. Det er ikke så mye glamour her sånn utseendemessig, men ser frem til noen gode kopper te utover dagen og en gåtur i det vakre vinterværet! Og så nattoget, da. God jul til alle!

koristen sa...

Fredag og bittelille julaften! Rød fløyelstopp, snøkrystalløredobber og stooort julesmil er dagens glamoureffekter.

Rundt omkring er det juleblide kollegaer, ved siden av skrivebordet står ryggsekken min med julegaver både til og fra meg. Etter jobb er det førjulstreff med en venninne, de siste gavene er kjøpt inn og snart er det julefri! Bøker og håndarbeid og kos, det blir deilig.

God jul til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre!

Marianne sa...

Her er det de siste timene på kontoret før juleferien, og det blir nydelig med over en uke fri! I dag skal det ordnes med litt småting inkl. pakking før avreise i morgen. På Sørlandet er det visst ikke snø, men det får stå sin prøve...

Dagens glamour er øredobber med hjerter i og en tynn ullgenser med hjerte på for å holde varmen.

Riktig god fredag og førjul til alle!

Lille sa...

Dagen startet med bitte litt jobb. Gode juleklemmer fra kollegaer. På vei hjem tok jeg turen innom favorittbutikken i byen. Det ble en nydelig tynn ullgenser fra Aiayu i råhvit med hjem. Årets julegave til meg selv.
Nå skal vi straks kjøre mot hjembyen og julebesøk hos min mor. Julaften reiser vi tilbake igjen for å feire med svigers.
For en gang skyld har jeg juleferie helt til neste fredag, det blir deilig! Dagene skal brukes til kos, strikking, vin og god mat.

God jul til glamourbibliotekaren med familie, og alle andre glamorøse!

Synne sa...

God førjulsfredag! Jeg sitter på hjemmekontoret med dagens kalender-te i koppen (den heter Christmas Cake og er full av tørket frukt, nam!), pluss telys i vinduskarmen, pluss kongerøkelse som fyller leiligheten med julelukt. Med andre ord er det ikke så verst at det fortsatt gjenstår noen timer med arbeid før juleferien er et faktum, jeg holder ut, hoho!
Gleder meg til i kveld, når siste frilansoppdrag er levert og jeg kan feire med noe godt i glasset. Dessuten planlegger jeg å pakke inn presanger, og det er alltid koselig! Tenkte å la meg inspirere av svenskene i år, og utstyre hver av pakkene med et dikt som hinter om hva som er inni. Gøy!
Foreløpig sitter jeg i gårsdagens antrekk, fordi jeg måtte tidlig opp og i gang og kjæresten min (som fikk ferie i går) lå og sov i rommet der garderobeskapet står, haha. Den ytre glamouren kommer derfor først på plass i ettermiddag, når jeg er ferdig. Tror nok det blir vintagekjole, ja!
Oi, dette ble overraskende langt. Sånn er det vel når julegleden er i ferd med å ta bolig i kroppen, hoho, og ferien er innen rekkevidde! Riktig god fredag og ikke minst JUL til alle! <3

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Vesterålen! Jeg fløy med mitt elskede Widerøe i dag morges og er nå på juleferie hos opphavet ei hel uke! Siste dag på jobb i går, siste arbeidsdag i dag - avslutta for et kvarter siden.

Glamour: Massevis. Julestemning. Klementin. Julete. Kjole. Glade hunder (min + foreldren sin) og familie og naboer (som kom innom). Julepost som venta på meg her. Chanel på leppene. Ulakkerte negler. Ny bok (Underground Railway, Colson Whitehead). Bur-oppbevaring på flyplassen så vi slapp å drasse det hit. Snø på bakken her, hjemme i Bodø var det bart da jeg dro hjemmefra i halvsjutida i morges.

Nå er det jul, godtfolk! I kveld skal jeg også drikke prosecco for å feire ny arbeidskontrakt fra 1. januar, så det er en særdeles glamorøs fredag :D

slikejenter sa...

Jeg erklærte juleferien for åpnet i går! Men det er først i dag jeg har fått gjort de store juleinnkjøpene, og begynt å tenke på bursdagsfeiringen til datter. Det baller litt på seg når det blir to tette feiringer. Nå er i alle fall det meste krysset av på lista, og jeg er på vei hjem for å slappe litt av, før kakebaking og matlaging venter. Prøver å holde skuldrene på plass...

Er ikke så veldig glamorøs i dag, men har kost meg med avis på kafé, og ser fram til et glass rødvin i kveld. Ønsker alle en fredelig og fin jul!

Ida sa...

Det hørtes ut som en koselig glamorøs fredag, og sikkert lurt å senke ambisjonene når man har en liten en ;) I kattelivet begynner ting sånn smått å falle på plass før jul. Det har vært en litt annerledes desember, med lite energi og litt for mye bekymring for den lille kattepusen som har fått astma. Men nå går det heldigvis bedre, og skuldrene har senket seg 30 cm. Så når julebrødet er ferdigbakt i kveld, og innholdet til julestrømpen til kjæresten er kjøpt, kan jula bare komme. Til og med julesnøen har kommet tilbake etter regnværet tidligere denne uka. Og da blir man bare rolig tvers igjennom hele kroppen. For snø gjør alt så mye bedre! Så da gjenstår det bare å ønske dere alle her inne en riktig god jul! Måtte den bli akkurat som ønsket ♥

Tigram sa...

Her er det arbeidshelg, men etter det vert det ei heil veke fri. På kontoret har eg no fått meg ordentleg tekopp med innebygd tesil, så no serverer eg meg sjølv jolete. Planen er å kome heim etter kvart og sjå resten av "The Holiday", feel-good sesong no synest eg. God jol!

HildeSofie sa...

Hurra for glamorøs juleferiefredag! Jeg ankom barndomshjemmet onsdag kveld, og fra igår til idag har jeg besøkt venner enda litt lenger sør. Nå er jeg tilbake hos familien, juletreet er pyntet, og opphavet småkjekler som vanlig om antall kuler på treet, og hvor høyt oppe glitteret skal henge :)
Antrekket er langt fra glamorøst, men julestemningen veier opp for det meste!
Imorgen blir det litt kokkelering av julemat, og kanskje besøk hos en venninne.

God helg og god jul til alle, håper alle får feiret akkurat slik dere liker!

Alene sa...

At det er fredag og nesten jul er jo glamorøst av seg selv!
Sløv, deilig morgen med te fra Teminiseriet, etter som jeg er så heldig å ha fått to tekalendere i år. Grønn julete med appelsin, var det i dag!
Klesmessig var det ikke veldig glamorøst før utpå dagen. Subba i pysjen, mens siste juleforberedelser ble utført. Føles deilig å ta det med ro. Etterhvert tok jeg på meg en kjole i rødlilla toner fra du Milde og søte, lilla øredobber fra Sophia Brand.

Ønsker glamourbiblotekaren og alle andre fredagsglamorøse en fredfull jul. Med late morgener, hyggelig samvær, deilig musikk, smakfull mat og minnerike opplevelser.
Jeg gleder meg. God jul !

Kristin sa...

Glamorøs feriefredag! Julens første skikkelige feriedag.

En 7 mnd baby i magen sørger for at det sjelden blir sene morgener nå, vi stod opp kl 5, lenge før alle andre. Det ble tid til yoga og et langt badekar-bad i bobler fra Lush før mann og svigermor kom seg opp. God tid alene på morgenen er gull, så får man våknet litt forsiktig av seg selv ❤

God jul!

Anonym sa...

Kanskje ikke så glamorøst mens det stod på, når 'alt' skulle ordnes til jul! Men jammen ble jeg ikke ferdig, og det såvidt før klokka bikka over til lørdag. Så nå håper vi på en desto mer glamorøs lillejulaften, med penbukse, ørepynt, noen gamle perler om halsen hvis jeg tør, rent og ryddig hus og bare hyggelige ting igjen å gjøre. Som juletrepynting og kakespising og sånn. God jul!

Populære innlegg