mandag, mars 19, 2018

Fine ting på en mandag


Et hyggelig middagsselskap hos tante på Fagerborg i går


Tjuefemte generasjon trondheimsgut som stammer fra farmors plante. Den lever fremdeles fordi jeg tar avleggere titt og ofte.


Marcel Prousts brev til nabofruen


Trilleturer i strålende (og bittelitt varmende) sol en onsdags formiddag


Årets første lesestund i den samme (bittelitt varmende) sola


Tsjekhov i Urd fra 1954


Å bla i bilder fra i fjor og glede meg til det ser sånn ut igjen om kveldene når vi rusler ned til sjøen.


Lørdagens teselskap med gode venner. Alltid like hyggelig.


Og det aller fineste: At man kan spontant samle inn nesten tolv millioner kroner på ei helg til en veldig god sak, for å markere at den iskalde politikken som føres nå (og det billige trikset "angrip, for så å spille offer når protestene på angrepet kommer" som sikkert stammer fra førsokratisk tid og en statsråd i posisjon burde holde seg for god for) ikke vinner fram hos "folk flest". Det er fint å se varmen blant mennesker.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, amen. Det er så fint å se at noen hiver seg rundt og gjør noe for å ta avstand fra galskapen. Fine bilder også :-) Deilig at det er litt mildere nå. Våren kommer!

Anonym sa...

<3 til deg

Ragnhild sa...

Det er så deilig at våren nærmer seg! Tok på solbriller på lørdag for første gang i år, den følelsen er ubeskrivelig. God mandag!

Arnhild sa...

Jeg var veldig glad for å kunne støtte Leger uten grenser litt ekstra nå, og de støtter jeg også hver måned. Valgte den organisasjonen som "min" fordi de hjelper alle, uansett.
Trondheimsgut er en fin plante, er det den som også kalles prydblad? Eller noe lignende? Husker at mamma hadde mange av den på 80-tallet, men etter et langvarig pass av alle plantene av noen andre, og et flytting av hus, er det visst ingen igjen! Får håpe at jeg kan finne den hos en blomsterhandler en gang.

Populære innlegg