mandag, april 30, 2018

Lippe hvit te med mangoHvite teer med diverse frukt er alltid av interesse. Perchs sin med ananas er jo blant mine yndlinger, og for hundre år siden blogget jeg om Celestial Seasonings som hadde to kjempegode hvite teer - en med pære og en med fersken. Long gone.

Men da Lippe dukket opp her og der, ble jeg nysgjerrig. Deres økologiske hvite te med mango er riktig god. Jeg kjøpte en pose i butikken til Mariell Hjartesmil (fredag!), men de har dem også hos diverse bakere her i byen har jeg sett. Absolutt verdt å ha i tehylla!Som vanlig fyller jeg den over på franske syltetøyglass. 


Koppen er fra min barndoms kaffe/te-servise, Japonica fra Rörstrand, som jeg har arvet av mamma. Mønsteret er kirsebærblomster og veldig delikat og lekkert. Det passer så bra til denne årstiden!5 kommentarer:

Anonym sa...

Du har flere ganger skrevet om Draumfangst, og dit vil jeg gjerne dra på utflukt! Hjemmesiden til butikken er svært sparsommelig utstyrt med info både om konkret adresse (husnummer) og hvordan man kommer seg dit kollektivt, så hva er nærmeste busstopp, mon tro? Antar det går greit å ta bussen fra Nesoddtangen.

Ha en nydelig vår i hagen! Takk for inspirerende bilder fra inne og ute, hjemme og borte. :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg kan absolutt anbefale en tur til Draumefangst! Nå har jeg sjekka ruter.no. Stoppestedet heter Bjerklund, og butikken ligger rett ved - bare noen meter inn i Baltserudveien (tror ikke de har husnummer faktisk). Ta båten til Nesoddtangen, og da er det som regel to alternativer: Buss 570 Vinterbro, eller 565 Hellvik / Myklerud. Ca tjue minutters reise fra brygga. Spør sjåføren for sikkerhets skyld om han stopper ved Bjerklund.

Anonym sa...

Tusen takk for reiseinformasjon! Det er bibliotekaren sin, det! ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Min gamle lærer i referansefag var ivrig etter å lære oss å bruke "Rutebok for Norge" i slike referansespørsmål! Må innrømme at ruter.no frister mer, sånn i hverdagen i alle fall. Haha!

Kathrine sa...

Den teen er kjempegod! De har den hos Baker Nordby. Kan også anbefale Earl Grey fra Lippe.

Populære innlegg