mandag, april 30, 2018

Mandag og fine ting


For ei nydelig helg det var! Vi var ute nesten hele tiden. Jordbær, te og bok under morelltreet, og luking av ugress og jord under neglene og flytting av roser og leking med datter. Fint!


Middagen spiste vi ute også. 
Og dette. Noe av det beste med våren!


Disse damene. Vindu på vidt gap, flagrende gardiner, fuglesang utenfor, og fullt av scilla i gresset. Jammen er det fint i Josefinesgate. 


Å ta båten til og fra jobb hver eneste dag. Lese bok på dekk med vind i håret og sol i fjeset tidlig om morgenen. Legge byen og stresset bak seg om ettermiddagen, gli ut over fjorden, smile mot sola med lukkede øyne, gå i land hjemme igjen med skuldrene senket. Det er en helårs Saltkråkan-/sommarstugafølelse og min fremste glamourfaktor. 

(Å slippe å forholde seg til forsinkede tog, kø på E18, stappfulle bybusser... vidunderlig.) 


Tøyen t-bane. Husker jeg tenkte ca i 2007 at jeg en dag vil ha et baderom i denne fargen. Og det fikk vi!Lørdagsutflukt til butikken Draumefangst på Nesodden. 
Så. Mye. Fint. 
Denne lille jenta vår. Så myk og sterk og morsom og glad. 


Og som alltid: Takknemlighet over hvor mye fint det er i livene våre. Det er en riktig bra ting å glede seg over på en inneklemt mandag. 


7 kommentarer:

Yvonne Falch sa...

Åhhh så misunnelig jeg ble...skulle gjerne vært i dine sko for en dag! Enda godt du har en fantastisk blogg jeg kan drømme meg bort i...❤

Anonym sa...

Takk!

Kathrine sa...

Båt? Så herlig! Da får man bare anta at du bor på Nesodden? Heldiggris i så fall. Har alltid drømt om å ha den båten som reisevei. Er SÅÅÅ lei av E18 og kø i Bærum og trafikk..

Anonym sa...

Takk, takk, takk,- for at du evner å huske, se, nyte og formidle hverdagens magi så godt. Jeg har mang en gang kommet innom her på en regnværsdag (i overført betydning) og fått tilbake gnisten. Denne bloggen er en skatt.

Glamourbibliotekaren sa...

Yvonne: Happy to help! :)

Anonym: bare hyggelig!

Kathrine: Båt er supert!

Anonym: Så hyggelig å høre. Tusen takk! Jeg har bladd mye i eget arkiv de siste dagene og funnet mye jeg hadde glemt, eller som i alle fall lå langt baki hodet et sted - og blitt inspirert av egne innlegg, haha! Kan anbefale å bruke emneknaggene og arkivet. Snart tretten år med nesten daglig blogging blir jo en del.

Ine sa...

Åh, herlig! Den reiseveien der til jobb er jo bare fantastisk. Kanskje en dag... :)

Ida sa...

Her var det mange fine ting ;) Hverdagslykke på sitt beste <3

Populære innlegg