mandag, september 10, 2018

Finn stilen: September (reprise)


"Finn stilen" er litt vel tidkrevende akkurat nå, så det er nok ikke noe jeg kommer til å prioritere så høyt her i bloggen. (Dessuten gjentok jeg meg selv til det kjedsommelige - februar var alltid pastellfarget, husker dere?) Men med 310 collager i arkivet tenkte jeg det må være greit med en og annen reprise! Jeg har glemt mange av dem selv, dere også vil jeg tro. Denne var koselig synes jeg. Ruter og Coltrane og hund og Chanel og røkejakke. Sånt som hører september til! 

Jeans fra True Religion, hunde-t-skjorte fra Tommy Hilfiger, boyfriend-cardigan fra Uniqlo, rutete skjerf også fra Uniqlo, joggesko fra Adidas, skinnveske fra Etsy, Coltranes "Lush Life" på vinyl, en av høstens favoritt-dufter for min del - Bois des Iles fra Chanel (den skal på i morgen!), og Proust da. Akkurat ferdig med høstens bind nå. 


Forresten: Dere må bare melde inn ønsker eller hva som helst. Blogghodet er ikke helt i gang ennå, så dere får endelig si i fra hvis det er noe dere synes mangler og vil ha tilbake her i bloggen!

16 kommentarer:

Jorunn sa...

Jeg liker så godt innleggene der du mimrer over barndom og ungdomstid. Det er så lett å kjenne seg igjen, og jeg er en skikkelig nostalgiker selv. Jeg synes også du har så fine betraktninger og tips når det gjelder Oslo. Du har jo faktisk åpnet øynene mine for hva hovedstaden kan by på! For øvrig liker jeg å lese tekster som»Fine ting med høsten» o.l. Disse er så fine, fordi du minner oss på å sette pris på de små ting. Slik kan man altså huske på å glede seg mer over hverdagen. Du gir meg bedre livskvalitet med din blogg, for jeg føler harmoni og livsvisdom sniker seg inn i sjela mi når jeg leser det du skriver. Så mange takk for at du er tilbake! :-)

Anonym sa...

Jeg vet Marian Keyes etc er mest ferielektyre for deg, men... Jeg ønsker meg inspirasjon til lettleste men gode bøker :-)

(PS: jeg tror kanskje du hadde fått flere kommentarer om du senket «I am not a robot»-terskelen litt. Den er både tidkrevende og, ehm, litt IQ-sperre for tiden.)

Glamourbibliotekaren sa...

Jorunn: Takk for hyggelig tilbakemelding! :) Så fint at du har blitt mer glad i Oslo! Lover å fortsette med fine ting og alt sånt :)

Anonym: Takk for tips! Jeg skriver om de bøkene jeg leser til enhver tid, og det er så varierende hvordan jeg velger dem ut, men det er mye av det jeg leser som kan regnes som lettlest! :) Den robotgreia styrer jeg ikke selv, det er enten av eller på, men jeg kan prøve å ta den bort og se hva som skjer. Frykter at det kommer en milliard spam-kommentarer da, men jeg kan jo håpe at spamgeneratorene har glemt bloggen min mens den har hatt pause, haha.

Kathrine sa...

Hei og velkommen tilbake! :-) Kan skrive under på hva Jorunn sier. Jeg blir harmonisk av å lese bloggen din. Så mange vakre bilder og fine betraktninger. Også er jeg en "sucker" for det som handler mer om jåleri også, parfymer og sminke og selvfølgelig Finn Stilen kollasjene! Alltid inspirerende. Så det ønsker jeg meg aller mest! også glad i musikktips, alle genrer egentlig, har for eksempel oppdaget mye klassisk gjennom denne bloggen. Har tatt flere av platehandlelistene dine med på "shoppingtur" på nettet :-) Gleder meg til å følge denne bloggen utover høsten.

Anonym sa...

Stemningsbilder er det jeg gleder meg aller mest til. Har ikke Instagram så får ikke fulgt deg der, men ser fram til flere bilder i bloggen. Hyggelig å ha deg tilbake! hilser V.

Glamourbibliotekaren sa...

Kathrine: Takk for det, glad du liker bloggen! :) Musikktips skal bli! (Ekstra glad når noen liker denslags!) Finn Stilen har jeg som nevnt prioritert ned på grunn av tidsbruken, men repriser blir det nok. Og som jeg nevnte her et sted i går - jeg opplevde akkurat at en annen veldig pussig blogg plutselig dukket opp og stjal collager og presenterte dem som sine egne, og det var ganske ubehagelig. Den bloggen ble slettet med en gang i går etter at jeg skrev om den, så det var nok bare et stunt fra en eller annen som benyttet anledningen mens jeg hadde pause - ikke vet jeg. Borte er den i alle fall, ikke aner jeg hvem som stod bak, men jeg får ikke så lyst til å bruke halvannen time på å lete opp fine ting til en collage når noen rapper den. Opplevde det samme for mange år siden, bilder og tekster ble stjålet og publisert i en slags fake-glamourbibliotekar-blogg. Har heldigvis ikke vært ute for så mye sånt i alle disse årene! Men uansett: Jåleri blir det her, parfymer og sminke og musikk og harmoni! Jeg lover :)

V: Speilrefleksen står klar, bilder kommer! :)

Ragnhild sa...

"Fine ting" er for meg essensen av bloggen din, så det er min favoritt. God kveld til deg!

Kathrine sa...

Herlig, glelder meg til mer parfymesnakk! så sprøtt med bloggstjeling, hva oppnår man med det liksom. Synd den ble slettet, skulle gjerne sett det, hehe. Men det er mye rart der ute på internett. Opplevde en gang at noen prøvde å utgi seg for å være meg i et kommentarfelt, fullt navn og greier, det var skikkelig ekkelt. Vel vel, nå er det morgenmøte her i etaten, ha en strålende tirsdag!

Glamourbibliotekaren sa...

Ragnhild: Så fint å høre, "fine ting" blir nok fremdeles en gjenganger :)

Kathrine: Æsj, så skummelt! Det er jo direkte creepy. Sånt bør anmeldes. Så alvorlig var ikke mitt tilfelle heldigvis. Den bloggen jeg snakker om, hadde et navn som lignet på "Glamourbibliotekaren" men byttet ut med et annet yrke. Men den grønne bakgrunnen var den samme, headeren minnet veldig, og en del av bildene og som sagt collagene mine var der. Burde tatt screenshots for min egen del, men ble så paff og tenkte ikke på det. Og nå er den borte, prøvde å google i går men ingen spor etter den.

Randi sa...

Tar gjerne til takke med repriser jeg også! ;-)

Anonym sa...

Jeg stemmer i gleden over at du er tilbake med bloggen! Jeg er så glad i det aller meste du skriver om, stemninger,bøker, te og musikk og selvsagt parfyme, som sammen med lesing er en av mine lidenskaper. Og tanker rundt forbruk, og det å finne hverdagsgledene, der er du så god og inspirerende kjære glamourbibliotekar. Og ikke minst alle som leser og kommenterer her inne, en veldig hyggelig gjeng!

Anonym sa...

Jeg stemmer i gleden over at du er tilbake med bloggen! Jeg er så glad i det aller meste du skriver om, stemninger,bøker, te og musikk og selvsagt parfyme, som sammen med lesing er en av mine lidenskaper. Og tanker rundt forbruk, og det å finne hverdagsgledene, der er du så god og inspirerende kjære glamourbibliotekar. Og ikke minst alle som leser og kommenterer her inne, en veldig hyggelig gjeng!

Glamourbibliotekaren sa...

Randi: Noterer meg det! :)

Anonym: Tusen takk for det, og helt enig - det er en VELDIG hyggelig gjeng som leser og kommenterer her! Synes vi har et fint fellesskap, og alle er vennlige og snille med hverandre. Så utrolig takknemlig for det! Aldri dårlig stemning. Håper enda flere vil være med, for her er alle velkomne.

Løvemunn sa...

Nydelig skjerf! God smak og fin stil går ikke av moten.

Løvemunn sa...

En annen bra ting med Finn stilen-collagene dine: De minner meg om plagg som kan hentes fram fra garderobens/loftets mørke gjemmer, i stedet for å se etter nytt i butikken.

Glamourbibliotekaren sa...

Løvemunn: Godt poeng! Jeg resirkulerer collager, du "resirkulerer" klær :)

Populære innlegg