søndag, desember 23, 2018

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 23

Nå, hvordan ligger dere an? Røsker dere opp juletre i skogen med bare hendene, med snø opp til midja? Slakter dere griser? Er det dagen for å rulle duker og pusse messing? Banke matter? Bone gulv? Koke sylte? Steke fattigmann til luftveiene tetter seg av smult? Fyre opp i den iskalde penstuen som er avstengt resten av året? Feie trappa med ny flunkende ny hjemmelaget sopelime av bjørkeris? Rulle opp håret i krøllspenner og leggevann, for så å våkne i morgen med dundrende hodepine og et hode fullt av små krusete jernkrøller? 

Jeg håper alle slipper et høyt stressnivå i dag! (selv om det kanskje var noen som fikk doblet pulsen akkurat nå; "Oi, sopelimer har jeg glemt! Grisen jeg skulle slakte har rømt!!? Krøllspenner, hjelp, hvor er de?? Penstua - har vi penstue?? HVOR ER SMULTGRYTA??") 


Kos dere, senk tempoet, pust litt. Jul blir det uansett! Jeg sier som Ernst og Underbara Clara - når man demper belysningen, og tenner stearinlys, ser man ikke hybelkaninene i hjørnene. Her i huset er ambisjonsnivået ganske lavt i år i alle fall! Det er jo begrenset hva man rekker med en toåring i hus. Men det spiller virkelig ingen rolle. Det er så utrolig mye koseligere å bygge lego, leke med kjøleskapmagnetbokstaver og tegne-tegne-tegne alt mulig enn å vaske. 


Ekstra god stemning blir det om Radio Glamourbibliotekars julespesial  snurres i gang! Over 850 abonnenter så langt, det gleder mitt musikkpusherhjerte. Passer meget fint til juletrepyntingen, for eksempel. 

Ha en fin lillejulaften, alle sammen! 4. søndag i advent er det også! 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh Ernst.... ønkser deg og dine en riktig god jul! Tusen takk for koselig julekalender!

-Yvonne

Alene sa...

Riktig god jul, Glamourbiblotekaren!

Vil gjerne bare takke deg for bloggen din og hva du gir!
Takk for deilige musikkopplevelser, teanbefalinger, gode bøker. Betraktninger om livet, reisetips, stil og innsyn i ei litas liv.
Ikke minst glamourøs fredag, som dyrker det positive, romslige og rause. Det er så befriende å lese fredagsrapporter fylt med glede, ro, jubel, hjertesukk og noen ganger sorg. Livet som det er, uten noe mere dilldall. Et felleskap uten å kjenne hverandre.
Ønsker deg noen fredfylte dager med innhold du måtte ønske.🎄

Julehilsen fra Anne-Lene

Stella sa...

Ha en riktig fin jul! Takk for følge denne desember måneden. Tenkte det ikke ville være så farlig uten julekalenderen din, men det er jo så koselig start på dagen å følge den. Fint at du kom tilbake i bloggverden.

Glamourbibliotekaren sa...

Yvonne: Glad du likte den! :)

Alene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar! Blir veldig glad for å høre dette :) Det beste med å blogge er når jeg når fram med nettopp deilige musikkopplevelser og gode bøker og alt det andre :)

Stella: Takk for det! :) Koselig at kalenderen funker år etter år!

Populære innlegg