fredag, februar 15, 2019

Glamorøs fredag


Albert Finney!

God morgen!
Her brygges det i skrivende stund ei kanne Arvikate, jeg jobber med Schubert-lieder og hilser fredagen velkommen. Antrekket er komfortabelt, duften er Musc Nomade fra Annick Goutal, og i ørene og rundt halsen har jeg tsavorite-smykkene til Elsa Peretti for Tiffany's som jeg fikk til bursdagen min av mannen min for et par år siden. Grønne steiner! 

Glamoureffekter som sådan: Vinterferiestemning, en pen bukett roser på bordet, glad toåring, nyklipt hår! 

Nå håper jeg dere vil bidra med deres egne fredager! Hjertelig velkommen, alle som en.

mvh Glamourbibliotekaren

30 kommentarer:

Elin sa...

Fredagen kom fort, men godt! Nyter varmere dager i Oslo, og håper på sol og plussgrader i helga. Da skal jeg rett og slett dra fram en stol på terrasssen, et saueskunn, et pledd og en god bok og så skal jeg bare nyte sola og "varmen". 6-7 grader vil jeg faktisk si er ganske så godt og varmt i februar:). Svart deilig mohairgenser + skjørt i dag. Fjong og fin og klar for ukas siste innsats på jobb. Ha en flott dag, alle sammen!

Frk Frydefull sa...

Fredag igjen - denne vinteren har gått kjapt! Hva er mer glamourøst enn bare veier og sykkel til jobb i 8 varmegrader? Jeg digger det i alle fall. Ikke spesielt glad i vinteren denne dama her … Helgen skal brukes til familiefeiring av kommende åtteåring - blir hyggelig. Så i kveld må det vaskes gulv og bakes (det første kan kanskje vente til etter gjestene har dratt igjen : ) … Vinterferie kommer også, men må på et vis kombineres med stor arbeidsmengde, så det blir som det blir … God helg - og må bare si det igjen - for en lykke at denne bloggen er oppe å går igjen!

Stine Arkeologine sa...

Fridags-fredag! :-) Den skal jeg bruke til å gå en passe lang ruskeværstur, og etterpå krype under et teppe på sofaen og lese, og kanskje sove litt, rett og slett. En hel dag bare til hvile, det er altså glamouren i dag. Riktig god helg til dere alle sammen! :-)

Lynetmor sa...

Hei, i dag har jeg på kjole, øredobber og leppestift! Slutter på jobb klokka to, og drar på hytta i ettermiddag. Gleder meg til lange skiturer og kos inne om kvelden med røde roser i kinnene. Håper også på å få lest en del. Har fri mandag, så det blir en liten mini vinterferie. Håper sola også dukker opp. Ønsker alle en fin fredag og helg :-)

Anonym sa...

Hei fra Oslo!
Dagens glamour er myk genser og ny fuktighetskrem. Og digg mildværlukt I hele byen. I morges hadde jeg så lyst å bare fortsette å sitte på trikken og dra på oppdagelsesferd, men fornuften vant, og her sitter jeg på kontoret. Jeg er så glad for at det er fredag, og jeg må virkelig skjerpe meg for å ikke ta våren på forskudd. Men det lukter altså vår i dag, spør du meg.
I helgen drømmer jeg om tidlige morgener med fuglesang og vafler.
God helg alle som en.

T sa...

Endelig fredag! Jeg har hatt en rolig, men effektiv morgen mens babyen har sovet, så nå er alt pakket og klart for en liten vinterferie. Håper vi kommer oss så tidlig ut av byen at vi slipper den verste køen! Helgen skal tilbringes på fjellet med storfamilien, få servert middager laget av pappaen min, lese, fyre i peisen og gå på ski med fireåringen min. Det blir deilig! Ellers er glamouren her nyvasket hår, enkel sminke, en vårlig skjorte og favorittjeansene. Jeg drømmer om joggesko, men det blir nok vintersko på dagens trilletur, det er skummelt med kombinasjonen glatt asfalt, bar asfalt, snø, is og vann pluss baby i vogna! Riktig god helg alle sammen!

Hermia Says sa...

God fredag!
Hemmakontor för första gången på väldigt länge med förberedelse av en bokcirkel nästa vecka på mitt bibliotek. En sprutt av Acca Kappas Muschio bianco på handleden (inhandlad efter lång längtan!), Klassisk förmiddag från Sveriges Radio i bakgrunden, mysbyxor och varm kofta.. Och i eftermiddag ska även mitt hår klippas, det blir fint efter ca 5 månaders växande.. Konsert med vänner imorgon, annars väntar ett lugnt veckoslut!

Trevlig helg!

L sa...

Herlige fredag! For min del har denne uka betydd slutten på to-tre måneder med mye usikkerhet og stress på jobb. Det var utrolig deilig da endelig avgjørelse om hvordan dette skulle løses ble tatt, men samtidig er det først da man kjenner hvor mye krefter de siste månedene har tatt. Helgen er derfor veldig etterlengtet og skal fylles med middag med gode venner i morgen, forhåpentligvis litt trening og masse tid foran peisen. God helg alle sammen!

Anonym sa...

Fredag og vinterferie! Hurra! Kurs i dag, helgen til fri disposisjon. Det blir herlig... god helg, alle sammen!

slikejenter sa...

Alltid deilig med fredag! Denne helga skal være sosial med feiring av både små og store venner (på litt ulikt tidspunkt) og jeg gleder meg til venninneheng! I kveld skal vi fyre i peisen og jeg har en sitronlemonade liggende i kjøleskapet. Kanskje vi skal se en film?

Sliter litt med den ytre glamouren akkurat nå, graviditet og vinter er ikke bestevenner, så jeg ser fram til våren og litt lettere klær. Men har parfyme og sminke og kanskje får jeg en vaffel etter lunsj, så da kan jeg vel ikke klage :)

Håper alle har fine helgedager og god vinterferie til de som har slikt. Selv ser jeg fram til litt romsligere kollektivtransport på mandag ;)

Marianne sa...

Har hatt vineterferie denne uka og har kost meg stort til fjells med mannen min. I dag er han på jobb. Jeg har ferie i dag også, og har morgenkåpe, nytraktet te og fyr på peisen. Ingen planer, bortsett fra det som faller meg inn. Mest sannsynlig mer te og bok og fin musikk. Riktig god fredag og helg alle sammen!

Skydronninga sa...

Hei fredag!
Nå har jeg rukket en kort økt der kroppen har blitt trent, skal koke meg et egg og har endelig sovet noe bedre! Søvn, altså... Dagens største glamoureffekt er søvn - godt for hele meg, og jammen synes det ikke i speilbildet også! Gleder meg til å hente tidlig i barnehagen, kose meg med familien, lage god mat (og bake?) og lese ei bok i helga! Hurra for lyset! Og god vinterferie til alle dere som snart har det!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her kjentes det faktisk glamorøst å gå morgentur med hunden før klokka sju i skitne bygater, rett og slett fordi jeg for andre dag på rad kunne gå med joggesko! Det er årets første turer i joggesko, og selv om jeg vet det vil bli snø og vinterføre igjen før våren fester grep, nyter jeg avvekslinga fra piggsko - og løftet om VÅR!

Ellers er glamouren her på jobb ivaretatt med halv-ny sort kjole med blomsterprint ("Åh, jeg ble så GLAD av å se den kjolen!", sa en kollega da jeg tok av meg ytterjakken i morges), ulakkerte negler, Chanel på leppene og ... ikke parfyme, pga allergisk kollega tilstede. (Det er, for ordens skyld, helt greit!)

I helga skal jeg forsøke å lese ferdig bok #2 denne uka, den heter Mersaultsaken. Og så skal jeg strikke endel på den første gensere jeg lager til meg selv på minst 15 år (villmarksgenseren heter den, hashtag på insta). Mulig det blir hyttetur i kveld, hvis ikke blir det kakebaking og uformelt kakeselskap i morgen, kanskje. Jeg skulle egentlig bake kake i går til et bryllup som er i morgen, men så hadde brudens mor rett og slett glemt å skrive meg på lista over kakebakere og fant ut at hun hadde nok allerede! Så da slapp jeg det, i utgangspunktet, men det er jo hyggelig å bake kake. Tross alt. Nuvel.

God helg til både vertinna og gjestene!

Nattsvartur sa...

Glamorøs fredag! Med sollys (selv om himmelen stadig er mer grå enn blå), og intenst fuglekvitter. Det er ikke bare jeg som er glad for vårstemningen ute!

Denne helgen skal jeg ta med jentene mine til Gamlebyen i Fredrikstad igjen, ett av mine absolutte favorittsteder. Det er hyggelig å dra på tur med dem, og helgen skal først og fremst dreie seg om å ha det hyggelig med de små skolejentene.

Og glamour-effektene? Trenger man mer enn fuglekvitter og vårstemning? Jeg har til og med funnet frem solbrillene igjen!
Men ellers kan selvsagt nevnes fin, rutete kjole med deilig lekker cardigan utenpå, te fra Mummi vår-vinter kopp, og nydelig orkide som mann og barn overrasket meg med i går...

God helg alle sammen!

Andrea sa...

Fredagen startet brått med at jeg sov forbi dagens forelesning, så da ble det en ufrivillig hjemmedag med sen frokost og rolig start. Heldigvis har jeg fine studievenner som deler opptak og papirutdelinger med meg, så jeg kommer ajour!

Jeg har vært en god student og lest nesten alt jeg trenger så langt, og det er en fantastisk god følelse! Det har jeg nesten aldri klart tidligere, det er en god studiestart. Jeg har fremdeles tulipaner stående fra forrige fredag, og de er fortsatt så fine å se på.

På mandag har jeg bursdag, så jeg skal bruke helgen på å finne noe godt å bake til meg selv!

God helg til alle!

Anonym sa...

God fredag til dere alle!

Mitt mål for dagen er å komme igjennom jobb og henholdsvis trening og bursdagsselskap for ungene. Deretter venter sofaen, ost og kjeks!


Ellers har vi bestilt vår aller første tur til Paris - hurra! Kommer nok til å lese meg opp litt i bloggen før avreise! :)

Anonym sa...

Dagens glamour er vel at snøen har forsvunnet slik at jeg kunne gå min vante tur gjennom skogen og ned til sjøen uten å vasse i våt snø. I hagen har snøklokkene tittet opp, og siden det var så mildt før jul skimter jeg også tulipanene. Det er jo litt for tidlig, håper bare ikke de blir ødelagt av å ha kommet fram nå. I ettermiddag får vi besøk,jeg har dusjet og tatt på sort bukse og topp med blonder. Duften er en god, gammel yndling: Miss Dior Cherie.

Helga sa...

Fredelig fredag. En rolig dag hvor jeg har fått senke skuldrene litt og ikke produsert eller vært effektiv men funnet roen i meg selv. Burde vært ute i sola, kanskje jeg rekker en liten snutt etterpå før handling og henting i barnehagen.

Huset er rent og ryddig, morsdagsblomstene står enda og snart er det helg og familietid. Har tatt på meg ullkjole og strømpebukser i stedet for joggebukser, og det hever dagen litt. Like komfortabelt - mye penere!

Nå nyter jeg stillheten her hjemme og vet at om ikke lenge fylles stua av barnelatter og skravling. Det er magisk med en pjokk som lærer seg nye ord hele tiden og går rundt og sier dem for seg selv.

Ønsker dere alle en god og fredfylt helg!

Astrid sa...

Å! Det var med stor glede jeg oppdaget at vår kjære Glamourbibliotekar er tilbake. Og så kunne jeg kose meg med mange fine innlegg som jeg ikke hadde lest. For en lykke!

Dagens glamour består av rød genser og f leppestift, blid baby som støtt sparker av seg sokkene sine, en bukett tulipaner og pusunger levert til en intetanende svigermor, trilletur i solskinn der jeg kunne se både snøklokker og et par krokuser, og å drikke kaffe og vente på at far og sønn i huset kommer hjem til møte i pizzaklubben vår. God helg!

lille_maria sa...

God fredag!
Her skinner solen endelig inn gjennom stuevinduet, og det gjør meg altså så glad! Jeg er i babyboble om dagen, noe jeg koser meg med, og i dag fikk jeg og baby trillet en ordentlig fin tur. Tulipaner er kjøpt inn for helgen, og vinterferien står for døren. Planene er få, men det er sånn jeg liker det akkurat nå. God helg til alle!

Inger sa...

Solskinn, ti grader pluss, helg og påfølgende vinterferie. Det er en fin kombinasjon. Fredagsglamouren er en frisk korallrosa leppestift fra Chanel, sølvsmykker og en lang ullcardigan. Jeg har også morsdagsbuketten ennå, dessuten feiret mannen min rundt tall denne uka, han fikk en gedigen bukett fra jobben, Katten nyter at det er mulig å gå ut uten å få masse snø på potene. I helgen blir det en liten tur på hytta med familien, jeg skal montere en ullgenser jeg har strikket til eldstesønnen, og lese videre om Archie Ferguson ulike livsløp.
God helg!

Frøken Desibel sa...

God fredag!
Endelig er NM i brass over og det gikk ganske så bra, så nå kan jeg endelig bruke tid på andre koselige ting igjen:)
Jeg tjuvstartet glamorøs fredag i går med Vårofferet+++ i konserthuset. I dag blir det rydding og vasking av leilighet for i morgen kommer mamma og pappa på besøk for å se Operafantomet. Legg til en tur på Perch's, besøke broder og venninnemiddag så tenker jeg dette blir en riktig så fin helg.
Håper alle får en finfin helg!

Glamourlegen sa...

Enig med Frk Frydefull, er så glad for at bloggen her er i bevegelse igjen :)

Frifredag da 7 dagers arbeidsuke begynner i morgen tidlig. I dag var mål for dagen å dusje (på tide!), gjøre ærend i byen, ha en legetime (ikke vært siden 2015, noe smårusk som har hopet seg opp), og dulle med minsta, vannkopper deluxe. Dusj utgikk så det suste, fikk gjort halvparten av mine ærend, men kom meg til legen og tok blodprøve uten å besvime - WIN! Å stikke og skjære og evt sage litt i andre er ikke noe problem, men når noen skal tappe et par ynkelige ml blod av meg suser det for ørene gitt.

Møkkete hår i soveknute på hodet, bittelitt Sisley kohl på øyene, sikkert samme kasjmirgenser som forrige fredag og blå cordbukser. Ser snøklokker og tulipanknopper nevnes over her; til tross for vår i lufta er våre snøklokker inni hekken dekket av utallige kubikkmeter snø og kommer nok til å titte frem sent i år. Uansett nydelig med mild luft, og jeg har denne uken begynt med sangtimer (!) for første gang siden 1997; fikk noen timer hos halvkjent jazzsangerinne av min kjære i julegave. Blir ikke korsolist eller profesjonell musiker av meg, men herlig å jobbe litt med teknikk og få 40 minutter egentid <3

Ønsker alle en god fredag og deilig helg!

Karina sa...

God fredag!
Fredagen kom med solskinn og plussgrader i Bergen. Snøklokke blomstrer i alle blomsterbed på vei til jobb, og sola varmet fremdeles godt i ansiktet på vei hjem fra jobb. Nydelig!
Nå blir det Kashmir topp, skjørt og røde negler før hyggelig middag med gode kollegaer :)

Ellen sa...

God fredagskveld! 15 grader på Sunnmøre, gitt! Og Kjøttmeisen har funnet vårtonen. Det er glamorøst, det! Det går mot vår, og det er jeg glad for. Røde roser på stuebordet, og et hyggelig måltid med god prat er i vente - det gir glamourfølelse, det også. Ønsker dere alle en strålende helg!

Kristin sa...

God fredag! Da var det vinterferie, og jeg skriver denne fredagsrapporten fra splitter nytt nettbrett (så får vi se hvordan det går, haha:) - glamorøst begge deler. Mitt første nettbrett faktisk! Avslapning i sofaen med sjokolade, Nytt på nytt og kosesyk hund i kveld. I morgen skal jeg skru opp den ytre glamouren et par ørsmå hakk, og så blir det masse kos og en bedre vegetarmiddag med store og små familiemedlemmer. God helg til vertinnen og alle hennes gjester!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag! Det var ekstremt deilig etter en helt absurd uke på jobb, å ta en uformell tur på en bar med noen kolleger. Iblant trenger man å ventilere litt til noen som har hatt lignende erfaringer.
Nå er jeg hjemme i sofaen, og antrekket er særs casual, hoho. Men håret er nyklippet, og blomstene fra forrige uke står fortsatt.
Planer for helgen er å lese pensum og ha litt etterlengtet alenetid. Trene, lese avis og drikke te skal jeg også få klemt inn. Pure bliss.
God helg til alle

Ingerid sa...

God fredagskveld! Familien er på ferie i noen dager, og jeg skal være i byen og jobbe. Ser frem til det! Fredagen og uken var krevende, men spennende på jobb. Godt å områ seg litt, selv om jeg kommer til å savne mann og barn. Dagens glamour var egentlig i går, en herlig frisørtime, og i dag har jeg fulgt opp med ny bok. Og så blir det nok en litt sosial helg også. God helg til alle, så fint å være tilbake etter noen trøtte uker.

Q sa...

Som vanlig glir fredagen over i lørdag uten at jeg kommer meg i seng, men det er da en småbarnsmamma vel unt å være helt alene litt av og til. Jeg har lest ut en bok i dag (Drangsholt: Winterkrigen) og vært på eksklusiv kunstutstilling (i barnehagen). Synes det ble en fin inngang til helgen etter en litt tung uke. God fredagsnatt!

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter! Rakk ikke følge opp denne gangen heller, beklager det!

Populære innlegg