fredag, mai 03, 2019

Glamorøs fredagGod morgen fredag! Vi er på vårferie i Göteborg og blogging via iPhone er temmelig vrient, så det får bli bare en kort rapport herfra. Her har blomstringen kommet enda lenger enn i Oslo, og vi koser oss med kaféliv og parkbenker, lekeplasser og god pizza. Jeg dufter av Tommy Girl og er iført striper og trench. Nå er det på tide med hotellfrokost! De har alltid så god te her, gleder meg. 

Ha en fin fredag alle sammen! Det er MAI!

mvh
Glamourbibliotekarena

25 kommentarer:

Elisabeth sa...

God glamorøs fredagsmorgen! Her er glamouren ivaretatt med nyvasket hår, sort kjole med hvite detaljer og Chanel på leppene. På jobb er det som sedvanlig hektisk fredag, men jeg koser meg. Drikker kakao fra en (jobb)kopp med dansende nissebarn og pepperkaker på, hvilket er smått surrealistisk.

Helga byr på endel jobb, faktisk, men også frisk luft, turer med hunden og byguiding etterfulgt av bobler i morgen ettermiddag/kveld. Tror det blir bra. God helg, alle sammen - og kos deg i Gøteborg, glambib'en!

Ingerid sa...

Fredag! Og det etter en slitsom uke (innspurt på jobb, fotballspillende barn og vår krever ekstra innsats). I helgen blir det fri, nå må jeg samle litt krefter. Dagens høydepunkt så langt var å gå halvveis til byen, gjennom en liten skog og et veldig trivelig strøk med mange hager, og ekstra god espresso med melk på jobb. Dagens antrekk er jeans, en svart strikket topp, frk. Fjong-øredobbene og ny parfyme: Burberry weekend. Jeg kom over den på et salg i en taxfree-butikk og falt pladask. Hadde aldri funnet på å prøve den før, er generelt skeptisk til taxfree-handel på flyplasser (handler jo, da...), men det var et svakt øyeblikk, og det er jeg glad for. Den har blitt en favoritt!
Gøteborg høres så herlig ut, kos dere der! God helg til alle!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag og mai!
Jeg var i gang tidlig i dag morges, med rydding og vasking av leilighet, og nå har roen senket seg over hjemmekontoret - har noen prosjekter som krever litt konsentrasjon, og da er muligheten for hjemmekontor kjærkommen.
Antrekket er derfor svært casual, duften er Terre de Lumiére fra L'Occitane. Kanskje rekker jeg å lakke neglene i løpet av dagen, og i ettermiddag blir det sorte bukser og en ny stripete genser med litt glitter. Anledningen er hyggelig gjensyn og middag med tidligere kolleger (vi snakker 15 år siden, hoho).
Resten av helgen vies pensum og mild eksamensangst, men satser på noen turer ut i frisk luft også. Og aviser og te, da.
God helg til alle!

Anonym sa...

Hei alle,
Sitter på kontoret og ser ut på kastanjetrær smekkfulle av blomster og drikker kald kaffe. Det ytre er ikke særlig glamorøst, selv om jeg har på meg min favorittblazer som jo veier opp litt. Startet friskt med sykling til jobb med rolig musikk på øret. Er ganske stolt over at jeg endelig sykler i byen, for det har jeg ikke turt før.
Ønsker alle får en fin helg med hyggelig stunder.

Ingrid sa...

Så herlig med Göteborg-tur! Her på kontoret er jeg iført en skjorte jeg føler meg både vel og velkledd i, og sko med litt hæl. Rakk dessuten parfyme i dag morges, så ytre glamour er klart over mitt vanlige nivå. Helgen er uten store planer, skal i en bursdag med svært trivelige folk, og ellers tilbringe så mye tid utendørs som mulig. Jammen er det en herlig årstid. Riktig god helg til alle!

S sa...

Fin fredag!
Dagens eneste møte er vel gjennomført, nå følger bare skrivearbeid i etterkant. Og deretter en del andre oppgaver før jeg kan ta helg. Dagens antrekk er nokså hverdagslig, men har smykke og nye Adidas-sko, samt nylakkede negler.

Planene for helga blir delvis styrt av været, og siden det meldes om grader på frysepunktet og nedbør tror jeg at jeg vil oppholde meg mest innendørs. Sånn er det å bo i nord, men alltid like overrasket selv om det gjentar seg hvert år. For når lyset er tilbake og snøen mer eller mindre borte, får man jo lyst til å holde på med terrasse og hage. Men det er nok å gjøre innendørs også, om enn ikke like lystbetont.

Mai er en herlig måned, og det er så deilig å kjenne på glede og overskudd.

God helg til alle!

S

anne sa...

Det har vært en krevende uke, med prosjektjobb som ikke går etter planen, halvskral helse, jobbintervju (som riktignok gikk fint) og for mye foreningslivsforpliktelser. Men endelig er det fredag! Så fort jeg kommer hjem skal vi pakke en bag med mat og turtøy og dra til seters. I kveld skal vi sette kanoen på vannet og sette ut garn. I morgen tidlig er det forhåpentligvis fisk i garnet så vi har middag. Natt til søndag drar vi på tiurleik. Den beste glamoureffekten jeg kan tenke meg nå er skog, fuglekvitter og frisk luft.
Riktig god helg til alle!

Signe sa...

Dagens glamour er at jeg kjøpte danske Elle på vei til jobb. Fint å ha noe i veska å glede seg til. Ellers var det en kald morgen. Varm jakke, vanter og lue måtte fram igjen.
Kjenner at det skal bli godt med helg! Tacomiddag i dag og kanskje kjøpe inn blomster til balkongen. I morgen blir det loppemarked med barna og kjæresten. Den minste elsker å jakte etter skatter, så det er alltid like moro! Også er det hyggelig å sitte ned på kafeen etterpå.

God helg, alle sammen!

Anonym sa...

3. mai kom med snø, og mer skal det bli. Dagens glamoureffekt er derfor ny, tykk og sort strømpebukse. I morgen skal vi i konfirmasjon til fadderbarn, og det blir fint. Jeg har blitt såpass voksen nå, at jeg gleder meg til sammenkomster som innebærer familie (og ikke bare min egen). Det hadde jeg aldri trodd.

God helg til alle. Hurra for mai (selv med litt snø).

Marit

Stine Arkeologine sa...

Her snør det også, og det er fredelig og fint foran vinduet på hjemmekontoret. Etter en pangstart med skriving i dag tidlig har piffen gått litt ut av meg, så nå har jeg brygget en stor kanne med kaffe og tent et lys for å ha en avslappende lunsj. På bordet står en stor bukett pinseliljer fra hagen, antrekket er, som sist, blåstripete kjole og jeg har favorittparfymen Jaipur på. Men fordi det har vært mye å forholde seg til den siste tiden, er det mest glamorøse akkurat i dag at det er så stille og rolig og fredfullt her! Håper dere alle får ei fin helg, og jeg håper dere koser dere ordentlig i Gøteborg. :-)

Yvonne sa...

Hatt en rolig morgen, fått lest masse i vinteropptegnelser av Paul Auster. I dag ble det beige chinos, blå/hvit stripete trøye med båthals, fint gammelt gullsmykke og Issey Miyake parfyme, jeg skal ta meg en tur til kirkens bymisjon nå og se litt og jeg finner noe der. Elles blir det middag og familie. Blir nok en fin dag. God helg og kos dere i Sverige:)
Yvonne

Anna sa...

Dagen startet med en joggetur i det kjølige været og hjemmekontor med roser i kinna, iført ullskjørtet som jeg egentlig hadde ryddet bort. Nå som jeg har blitt freelancer og fortsatt har har jeg enda færre unnskyldninger for å planlegge en god middag i kveld. Så det blir dagens glamoureffekt :) Koselig helg til alle!

Lille A sa...

Sitter på kontoret og har fredagsinnspurten foran meg. Ute er det strålende sol og jeg har solbærte i koppen. Det får vel regnes som glamoureffektene i dag. I ettermiddag skal jeg plante litt i hagen. Resten av helga skal nok bli brukt til cafeturer, masse lesing, litt rydding og et lite besøk i barndomsbyen min. Jeg gleder meg!
God helg til alle 
G

Alene sa...


Hei og hopp, god fredag!
Denne uka har jeg bare surret med dagene. Fridag midt i uka blir krøll, men veldig hyggelig.
Så hyggelig med Göteborgstur. Relativt kort vei og mye å oppleve!

Dagens glamour er linfarget kjole med okergule blomster. Sko og strømper er vinrøde og fargerike smykker løfter det hele.
Den indre glamouren er ivaretatt ved å sette pris på solen og alt det vakre våren bringer med seg. Med astma og årets polleneksplosjon nytes det mye innenfra og da hjelper det godt med bok og te.

Ingen spesielle planer for helgen. Deilig å ha mulighet for å ta ting på sparket.

Nyt helgen og positive tanker til de som behøver litt ekstra denne uka!!!

T sa...

Første fredag i mai! Det har vært en hektisk uke i permisjonslivet med flere dugnader og ryddeprosjekter. I helgen skal flere sekker med klær og leker kjøres bort til Fretex. Det er deilig å få ryddet opp! Hagen begynner å bli fin, men dagens små snøfillene stoppet meg fra å handle til balkongkassene. Noen som har tips om hva jeg bør plante for å få en bugnende balkong ut mot gata? Babyen som lenge for første gang på mange uker i dag, jeg og pappaen rakk en kaffe sammen på nabokafeen før han skulle på jobb og leiligheten er relativt ryddet til helgen. Jeg håper på strikketid, kaffedrikking og solskinn i helgen.

J sa...

Begynte dagen med en passe strevsom dag på jobb. Jeg jobber i skolen, og det har bestandig en tendens til å bli noe styr på fredager... But..I left all the trouble behind og suste til byen sammen med samboer. Skal snart ut og spise, før vi skal se Tordenskiold på Trøndelag teater. - Gleder meg! God helg!

Ulla-Britt sa...

Glamourfølelsen startet allerede i natt da jeg tok i bruk min lekre, nyinnkjøpte nattkjole. Silkemyk og deilig! Så fikk jeg den etterlengtede e-posten. Vi er trukket ut til å delta på Nordisk Visetreff på Bragdøya - et fantastisk kystkultursenter i Kristiansand kommune. Folk kommer flokkevis i båt for å høre konsertene våre. Fantastisk stemning. Glamourfølelsen har vart i hele dag. Selv da jeg iført anorakk og arbeidsbukser ryddet kratt og jungel rundt det store bjørketreet så det får virkelig utfolde seg. Heggen blomster i kaskader. Snart blomstrer liljekonvallene. Har vært mye på farten. I kveld skal jeg saumfare siste innlegg i denne bloggen. Ser at Glamourbibliotekaren har lagt ut smakebit med Gidon Kremer og Martha Argerich. To favoritter. Gleder meg til å høre . God fredag alle sammen!

Helga sa...

Har visst ikke kommet helt inn i fredagsglamour etter påske. Dessuten litt dagsforvirra etter å ha hatt fri onsdag og torsdag. Men dagens glamour var en litt tidlig slutt på arbeidsdagen og fredagstaco med guttene mine. Nå leker de med togbanen og det er stor stas. Krysser fingrene for enkel legging og en rolig kveld i sofaen. Forøvrig litt misfornøyd med dagens haglbyger!

Inger sa...

God glamorøs fredag! Det er kaldt, sol og hagl om hverandre, men det er uansett mai, med blomster og fuglesang. Det gjør ikke noe om våren varer litt lengre før sommeren kommer. Får bare vente litt med å plante i krukker og potter. Helgen tilbringes på hytta med mann, sønn og svigerdatter. Det er koselig. Tid til å lage god mat, gå tur, bare være sammen. Det har blitt mer og mer viktig å ta vare på gode stunder, sette pris på hverandre og ta en dag om gangen. Nyt helgen og prøv å få tid til å gjøre noe som gir glede.

Ellen sa...

God glamorøs fredag! Så hyggelig med en tur til Gøteborg! Vi var der i påsken, og jeg hadde stor glede av Gøteborg-tipsene jeg fant i denne bloggen. Var innom te-butikken i Haga og kjøpte to teer; Organic Scottish Morning og Så Najs, begge er nydelige. Der kjøpte jeg også en sommerkjole som jeg hadde tenkt å bruke i dag, men med 1 grad i dag tidlig ble jeg litt mindre glamorøs i klesveien...

Men uansett, det er en vakker årstid, og jeg gleder meg over alt som spirer, gror og kvitrer. Vi må ta vare på de gode stundene.

Helgen skal brukes til jobbing og rydding i garasje og kjeller. Godt å få gjort noe nyttig også.

God helg til dere alle, og spesielt til Glamourbibliotekaren m/familie i Gøteborg.

Marianne sa...

Fortsatt god fredag! Så hyggelig med Gøteborg tur! Jeg har en venninne fra Gøteborg som tipset meg om den vakre botaniske hagen «litt utenfor» sentrum. Den var en opplevelse. Sikkert kjent for de fleste som er glad i Gøteborg. Her har det vært jobb og cafe besøk og deilig fredagsfølelse. Gleder meg til en helg med bare ting å glede seg til. Lunch hjemme hos gode venner i morgen. En tur ved sjøen på søndag. Lesing og ny te. God helg til vertinnen og alle sammen her inne :-)

Anaruh sa...

God kveld fra sofaen! Jeg drikker munkete, hører på Perler fra platearkivet fra forrige lørdag og strikker. Har hatt en rimelig sløv ettermiddag her hjemme, og det var akkurat det jeg trengte nå. I helgen har jeg tenkt å sykle en tur til biblioteket og fylle sykkelkurven med ost og godt brød på vei hjem.

Kos dere i Göteborg og god helg til alle!

Skydronninga sa...

Ah! En produktiv dag. Snart venter store omveltninger på hjemmefronten, er ikke alltid så god på det... Men først helg! Det blir familie og hage og skal prøve å ikke gjøre noe... God helg til alle og enhver, og glambibliotelaten især!

Kristin sa...

Svikt i rapporteringen etter påske her også, beklager det - slikt bør ikke forekomme! ;) Relativt uglamorøst med 3 grader på morgenen og hagl (HAGL! I mai!) på ettermiddagen... men det ble en strømpebukse under den nye vårbuksa og en ulltrøye under den nye vårgenseren. Fine sneakersaktige sko på bena som kun brukes på jobb fredager... og summa summarum, så var den ytre fredagsglamouren plutselig ivaretatt likevel, klimaet til tross! Og våren er nydelig, uansett temperatur! Resten av helgen blir det turer ved kysten, strikking, lesing, kaffe og forhåpentligvis litt god søvn. Ha en god helg i trivelige Gøteborg, kjære Glamourbibliotekaren - og god helg ønskes alle andre også, der dere måtte befinne dere!

Anonym sa...

God lørdagsmorgen! En liten hilsen fra Yorkshire og Brönteland. Etter noen dager med småregn, skinner solen og Yorkshire er på sitt beste selvom det bare er 4 grader. Null glamour, det er turutstyr som gjelder. Skal opp til Stormfulle høyder på the moors, med vinden som suser rundt oss. Anbefaler dette for turentusiaster og bokelskere. Ha en flott helg. Mette

Populære innlegg