mandag, mai 20, 2019

Mai


Slike kvelder er det nå. Jeg tilbringer hver mulige stund ute i hagen, ved syrinene, og med syrin-oolong ved min side. Bildet er fra lørdag kveld - da var det helt stille, bare svarttrosten sang. I går kveld satt jeg i trappa midt i hagen og bare tok inn alt jeg så. Blomstrende trær, knopper på rosebuskene, et teppe av villstemor i plena, kveldssola gjennom bladverk. Slike øyeblikk må man inhalere og gjemme, for å kunne ta fram følelsen igjen på en travlere dag når man trenger noe for å balansere. 

Ellers blir det kun dokumentasjon med tanke på familiealbum for tiden. Det går utover denne bloggen, jeg beklager det. Man må jo bare prioritere slik det føles riktig. 

Tusen takk til alle dere trofaste som kikker innom, håper dere får ei fin uke!

4 kommentarer:

Bokormen sa...

Her er det kaldt og regnfullt for tiden, men vi får tro vi snart kan nyte noen kvelder utendørs igjen. :) Ha en god uke!

Kari sa...

Må berre nyte denne tida. Det er så vakkert. Takk for stemningsrapport.

Anonym sa...

Jag blir bättre och bättre på norska - tack vare att jag tittar in i din blogg regelbundet! Det är så roligt få tips och inspiration om livets alla ljuvligheter, hälsar din svenska (medicinska) kollega - som tycker du superduktig att under så lång tid hålla bloggen levande.

Stine Arkeologine sa...

Syrintiden er så fin, og ekstra det fordi den er så kortvarig! Mine fire trær som ble plantet etter at jeg flyttet begynner å få fin størrelse og er fulle av knopper nå, stor glede! Du må ikke unnskylde deg for at du ikke poster oftere. Det du legger ut er så fint, og det er bare godt at det ikke er sånt jag og hastverk overalt men at ting får ta sin egen tid! Vi er ikke roboter, heldigvis. Nå skal jeg dokumentere at jeg ikke er en! :D Ha en fortsatt fin uke!

Populære innlegg