onsdag, juni 26, 2019

Thé du Louvre


Denne lekre knallgrønne boksen, hvis innhold dufter himmelsk, ble med hjem fra Palais des Thés her i vår en gang. Thé du Louvre skal gi følelsen av å spasere gjennom Jardin des Tuileries, langs blomsterbedene, i skyggen av trærne i de lange alléene. Passer meg fint, kan gjerne drømme meg bort dit til de grønne stolene i parken. På bursdagen min et år kjørte vi pariserhjulet der også. Pariserhjul i Paris! I Tuileriene. Skulle jo nippet til denne teen da. 

Det er en søt grønn te med eple, plomme og kvede. Jeg synes den smaker mer pære enn plomme, men når jeg tenker meg om, er det nok kvedesmaken jeg kjenner. Sånn umiddelbart minner den både om Marie-Antoinette-teen og Notting Hill fra Majorstuen, med en viktig forskjell: Det er ikke roseblader i i denne. Det er en klar fordel!Den trofaste sommerkoppen måtte fram i dag. 

2 kommentarer:

Petra Rhodin sa...

Är i Nice för tillfället och här har de också en Palais des Thés. Med en jättetrevlig expedit och te att provsmaka. Köpte med mig två sorter att njuta av hemma: Montagne Bleue och Détox Scandinave. Hoppas de kommer att förgylla höstkvällarna där hemma så småningom :)

Glamourbibliotekaren sa...

mm, herlig!

Populære innlegg