onsdag, april 01, 2020

En liten hilsen og en presiseringTusen takk igjen for alle vennlige ord og hilsener nå i dette midlertidige corona-comebacket til bloggen. Det er så hyggelig å høre at dere setter pris på det! Men for å unngå å skuffe noen, må jeg bare gjenta følgende - jeg har ikke så mye tid til å gjøre research, lese blogger, følge trender osv som jeg drev med for noen år siden, og jeg har ikke mulighet til å lage Finn Stilen-collager eller gjøre større bloggposter nå. Dere som venter på kyllinggrøss venter dessverre forgjeves, det blir ingen krim-fotonovelle på den fronten. Beklager det! Men med to små og ingen barnehage kan dere jo tenke dere hvor lite tid det er til å sitte ved en laptop. 

Men jeg gjør det jeg får til, og håper det kan glede allikevel. Ha en god kveld!

7 kommentarer:

Yvonne sa...

Og det du får til gleder hjertet mitt!:) Mvh Yvonne

Anonym sa...

Det er bare så koselig å komme innom her og lese noe fra deg, uansett stort eller smått :)

instance sa...

Takk for at du orker oppdatere i det hele tatt! Vi koser oss med de stemningsrapportene vi får, og gleder oss til verden blir litt mer normal igjen. :)

Stine Arkeologine sa...

Klart du ikke kan blogge som før med en baby og ei lita jente som trenger deg der! <3 Jeg er imponert over hva du får til og tror at vi alle her forstår det og er takknemlige for hvert og ett av de fine innleggene dine! Og hvis vi vil se en «Finn stilen» er det jo bare å se i arkivet, de er så klassiske og fine alle sammen at de går aldri ut på dato. ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk alle sammen, jeg regner jo med at de fleste forstår dette - måtte bare presisere det siden det kom en del kommentarer med ønsker om forskjellige typer innlegg som jeg ikke kan gjøre akkurat nå :-)

Anonym sa...

Hei, det skjønner vi naturligvis! Jeg er bare glad du er tilbake i det hele tatt jeg! Om det allikevel er lov til å ønske seg noe, kunne jeg gjerne tenke meg å høre dine tips til påskepynt og sånt kos :-) Ha en god kveld! E.

Kirsti sa...

Det går fint. Jeg koser meg med disse http://glambibliotekaren.blogspot.com/2018/03/arets-crazy-kylling-paskekrim.html så lenge. Anbefales til glede for nye og gamle lesere. Gla påsk!

Populære innlegg