onsdag, april 01, 2020

Fine ting på en onsdag


At hvitveisen var overalt på morgentrilleturen! 



At barna våre kommer til å huske alle de gamle greiene våre som vi alltid har hatt, som en del av barndommen sin. Den lille mugga bruker vi til å vanne små blomsterpotter, den blomstrete mugga i midten bruker vi til saft når vi spiser grøt, mugga med blå blomster bruker vi til vann ved hvert måltid. Dette er barndommen deres. Man kan bli ydmyk av mindre. 


At min eldste datter fikk et håndskrevet brev fra min gode venninne i dag, med masse gamle glansbilder i.




At Trondheimsgut-plantene mine trives og vokser og har det så fint etter alle disse år. Jeg savner farmor. 



Å stå opp tidlig om morgenen sammen med ei lita jente, koke te, tenne vårlige rosa og lysegrønne stearinlys, og skrive påskekort sammen til små og store venner!



At Karen Blixen-fiolen er her nå. Duftfiolen viola odorata. Den kommer trofast igjen i bedet under magnoliaen, år etter år, og dufter så himmelsk godt at det er nesten ikke til å tro. Jeg virkelig elsker denne duften i sin ekte naturlige form, og samtidig er det en no-no i parfyme for min del. Det funker bare ikke. (Et godt eksempel på fiolduft som kræsjer med nesa mi, er Byredo Bibliotheque. Misvisende navn, hehe.) 

Men den bittelille lilla blomsten i hagen min, den er virkelig underbar. 



At alle syrinene bringer løfter om en blomstrende vår! Knopper overalt!





A proper cup of tea. 




3 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Så fine ting! Ja det med barndom og ting er sant, veldig fint og nesten litt svimlende rart å tenke på. Jeg har en ryddeglad mor, derfor er jeg forsiktig med hva jeg kvitter meg med selv - en vet aldri hva barna kan være knyttet til og som kan være fint for dem å ha!

Ingunn sa...

Så koselig alt sammen ser ut :-) Påskekort ja, det tenkte jeg på her i går, det skal jeg jammen skrive i år. Tusen takk for inspirasjon! <3

Ragnhild sa...

Så fint at du er tilbake! Perfekt timing! Jeg gleder meg til glamourpepp i påska og utover våren, jeg tror vi er mange som går litt i dørken i corona-tiden og trenger et dytt for å kle oss litt penere og til og med bruke lebestift :-D Da er det bra å ha Glamourbibliotekaren i bakhånd! Jeg sender deg et glamorspørsmål senere i kveld, håper du vil svare!

Populære innlegg