onsdag, april 15, 2020

Sesongstart


Dette har jeg gledet meg til lenge! Nå er det varmt nok til å spise frokost i hagen. Det gamle morelltreet har tusenvis av knopper. Definitivt yndlingsplassen vår!




Orientens paradis. 



Ferske scones!


Og lemon curd. 



Marmelade, smør på glassfat, og en liten tekopp til ei lita jente. 


Ei anna lita jente fikk sove i skyggen av klesvasken. 





P.S. Håper flere av dere vil bli med på å tipse om fine steder å tilbringe sommerferien innenlands!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så nydelig... frokosten, vogna og den flagrende klestørken... dere er jammen heldige som har vårvær. Her lenger nord er det vinter som aldri før.

Katrine sa...

Skikkelig vår i dag jo! Fin rusletur over Torshov og Grünerløkka for min del :-) Og dere har hatt en herlig dag ser jeg. Også er det meg igjen da, som alltid vil vite hvor tingene dine er fra ;-) Lurer på tekoppene, både de store og den lille med rose på, og den nydelige skåla du har lemon curden i! Takk takk på forhånd!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Ja, det var fint i dag, helt opp i 18 grader faktisk. Håper våren kommer til dere snart også!

Katrine: Veldig deilig dag! De blå og hvite tekoppene er fra Rörstrands klassiske servise Ostindia, designet i 1932. Den lille tekoppen med rose på er fra et marked i en liten landsby i Provence, den har jeg fått av mamma. Skåla med lemon curd kjøpte jeg i Paris i mai 2009, vi dro dit rett etter at vi skrev kontrakt til huset vårt! Den heter Au Petit Bonheur La Chance og ligger i Saint Paul, og der har jeg kjøpt mye - bokser, skåler, bilder til barnerommet osv. Så mye fint!

Ellen sa...

Så koselig og inspirerende! Det var nydelig vær i dag, og det ble over to timer med hagearbeid, det gjør godt for kropp og sjel. Så deilig å se det spire og gro!

Tenk så mye glede vi får av å drikke te! Jeg fant en boks med St. Petersburg Kusmi-te i skapet idag, det ble et høydepunkt.

Takk til deg, Glamourbibliotekar, for at du løfter hverdagen og inspirerer oss til å gjøre det litt ekstra hyggelig rundt oss!

Anonym sa...

Det der så alldeles vidunderlig ut. Hage, småbarn og frokost, og sol og vår!

Glamourbibliotekaren sa...

Ellen: Hagearbeid gjør virkelig godt! Takk for hyggelige ord :)

Anonym: Ja, det er fint!:)

Populære innlegg