fredag, mars 17, 2023

Glamorøs fredag

 


God morgen! Her laver snøen ned, hagen er helt hvit og vi føler oss nesten snødd inne! Koselig! Hjemmekontor ved spisebordet, og her er også en treåring som holder meg med selskap. Lotta fra Bråkmakergata på lydbok og kammermusikk av Bartók i skjønn harmoni. Selv om formiddagen tilbringes hjemme, er noen glamoureffekter på plass: Gull-øredobber fra Julie Sandlau, stripete genser i knallrosa og oransje, Chanel-leppestift, og Liagora eau de toilette. Treåringen har bestemt at vi skal lakke negler, så da har jeg landet på en mørkerosa som kræsjer totalt med genser og leppestift. Og som alltid - en full kanne te ved min side. 

Hyggelige planer i helgen, blant annet kommer det fint besøk - vi skal nemlig teste påsketeer som vi gjør hvert år! Kaker skal bakes og spises, og i kveld blir det hjemmelaget pizza og snurring av vinylplater både i stua og på barnerommet. 

Og snart skal jeg brøyte meg vei gjennom snømassene for å hente Klassekampen i postkassa; det er en ekstra fredagspiff at Musikkmagasinet har byttet dag! Morgenbladets musikkanmeldelser skal også studeres. Og jeg skal høre på den nye innspillinga av Haydns "Stabat Mater" med René Jacobs (og bl.a. norske Birgitte Christensen blant solistene). Regner med den er veldig fin <3

Ha en fin dag alle sammen! God helg!

mvh eders Glamourbibliotekar


(p.s. Beklager igjen for at det er litt kommentar-problemer her i blant, jeg vet ikke hvorfor dessverre. Det var et par-tre som rapporterte inn forrige fredag at de enten ikke fikk kommentert, eller at kommentaren forsvant når de oppdaterte. Testet det litt men er ikke teknisk nok til å slå fast årsaken.) 




24 kommentarer:

Katrine sa...

O deilige fredag! Fullstendig snøkaos her i Oslo øst men jeg bor nært jobben og trenger heldigvis ikke ta buss. Vannfast mascara var nødvendig i dag, og jeg har knallrøde lepper som en kontrast til den hvite haugen med snø på topplua mi. Planer for helgen: Lese! Bare slappe av! Jeg gleder meg vanvittig! Ha en fin dag og helg alle sammen.

Anna sa...

Åh! Gleder meg skikkelig til å handle påskete til uka!

Min glamourfaktor er for øyeblikket hjemmelaget cappuccino og en deilig lukt av Néroli & Orchidée fra L'Occitan på håndledded. På søndag blir glamourfaktoren enda høyere, for da skal jeg og kjæresten på Nils Frahm konsert i operaen!

Ønsker alle en god, glamorøs fredag! ❦

Anonym sa...

Herlig med fredag på hjemmekontoret i snøkaoset her i Oslo! Her er det en smule fredagsglamour med øreperler, Ô de Lancôme, knallrosa topp og klassisk musikkakkompagnement (p.t. nydelig fiolinmusikk av Henning Kraggerud) til arbeidet. God fredag til både Glamourbibliotekaren og dere andre som leser bloggen!

Helene sa...

Her i sør er det også kommet masse snø, nå regner det, og vi må snart ut og "øse" innkjørselen. Så deilig å ha blitt pensjonist, da er det ikke nødvendig å skynde seg ut og måke tidlig før jobb. Her er påskeliljer på bordet, aviser og en god kopp te. Litt glamour med vårgul genser, jeans, duft fra Burberry og mine nye øredobber med røde valmuer på. I helgen blir det baking til søndagens kirkekaffe, og brettspill og god mat sammen med familien. Og noen turer i skogen med hunden. God glamorøs fredag!

Karrifuzz sa...

Eg skulle berre inn og få litt herleg Glamorøs fredag-nostalgi, men so såg eg jammen meg at du var tilbake med tidenes favorittbloggpost! Oh lukke! Her består den glamorøsefredagen i sølvringar og Chanel Mademoiselle (nydeleg namn,forresten). Prøver skal rettast og søknader skal vurderast, men so kjem helga med heimvendt dotter frå hybel som skal vartast opp og kosast med. Vi skal ta det heilt med ro og lade opp til vår og russetid,samt så nokre frø.
God fredag og god helg til absolutt alle!

Anglofilia sa...

Glamorøs fredag gir meg den derre warm and fuzzy-følelsen! Og det er jo en perfekt inngang til helga, som riktig nok ikke har bydd på mye glamour her jeg bakser rundt med husvask og rydding. Men snart er den økta ferdig, og jeg skal rusle ned til byen og handle litt mat til morgendagens kjærestebesøk. God helg til alle sammen!

Oda sa...

God fredag! Her søv baby på veranda og snøen lavar ned rundt ho. Eg les i Morgenbladet, har tent lys og høyrer på Penguin Café Orchestra. Vi skal utanombys i helga. På vegen dit skal eg ein liten svipptur innom IKEA då eg fekk mail i dag tidleg om at deira Marimekko-kolleksjon hadde kome inn att i sortimentet. Syns den er så herleg fin. God helg til alle!

Fagbibliotekaren sa...

Fredagene har fått et ekstra dryss av stjerner og glamour etter at bloggen våknet igjen! Takk til Glamourbibliotekaren for det :) Jeg skal svippe innom Gutta på Haugen i dag for å kjøpe noen gode oster og fine blomster, før jeg banker på døra hos bror og hans kjæreste som har invitert til fredagsmiddag. Elsker å bli invitert bort fredag kveld! Røde negler og ny lue er dagens ytre glamoureffekter. Ha en fin dag alle sammen!

Frøken Desibel sa...

God glamorøs fredag fra toget på vei til Gøteborg. Skal danse Lindy hop i helga på Swingin’ Spring, og forhåpentligvis også få sett litt av byen.
Startet dagen med styrketrening, og fikk avlevert en batch med grønne mint chocolate chip cookies til kollegaene i anledning St. Paddy’s day. Enhver anledning til å feire:-)

Håper alle får en strålende fin helg! Nå skal jeg lete opp Gøteborg-tips i arkivet her:-)

Emma sa...

Det er virkelig godt jeg er så glad i snø, Majorstuen i dag var i grunnen mest for spesielt interesserte...
Men, jeg fikk hentet et stor tekopp jeg har ventet på, lånt bøker og kjøpt byens beste fiskekaker til middag. Og jeg fant en liten potte med lys rosa ranunkler i blomsterbutikken, de er så søte her de står og ser ut på snøen, og lover at snart blir det vår. God helg alle sammen

Signe sa...

God fredag! I dag ble det lang ulljakke med matchende skjerf i vårtoner! Gleder meg til helg og har kjøpt inn påskete som skal testes. Det blir kanskje en tur i skogen i solskinnet i morgen, ellers helgekos med familien. God helg til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag - fra Alta denne gangen! Her sitter jeg og jobber med Finnmarksløpet, hvor vi fikk en tredje verdensmester i dag morges; Petter Karlsson tok gull i VM og Finnmarksløpet 1200 kmk. Snart kommer Steinar Kristensen inn til sølv, hvis ikke noe dramatisk skjer.

Glamouren er ivaretatt med svart kjole og svart cardigan, og nydelig rød leppestift (Rouge Coco, farge 406 Marie Antoinette). Men det mest glamorøse i dag var å møte en venn jeg møter hver mars måned når jeg er her og få en bamseklem av ham!

Helga byr også på glamour; bankett i morgen og hjemreise søndag. Det blir perfekt.

Anonym sa...

God fredag alle sammen🌸så hyggelig å møtes her inne igjen.Min fredag har vært rolig og avslappende sålangt.Skal etterhvert ut for å handle inn til yngstesønn kommer hjem etter studietur denne uka.Akkurat nå hører jeg fuglekvitter utenfor vinduet og regnet har et opphold.Snart er våren her skikkelig-gleder meg sånn til det🌸

Anonym sa...

Her nord har det endelig stoppet å sne og endelig stoppet å blåse! Nå er det hvitt og stille og en strålende, glitrende sol på himmelen! Dette kan bli en fin helg! I dag hadde jeg egentlig fri, men når en av våre eldste lånere ber så pent om jeg kan komme innom med bøker, så gjør man jo det! Og når jeg kunne hjelpe henne med å måke opp en liten vei i tillegg, så ble dette en veldig fin dag! Lunsj på det lokale bakeriet ble det også! Og røde lepper! Og litt mer snemåking! Riktig god helg til dere alle, uansett vær og føreforhold! Hilsen Kammerpiken

Anonym sa...

Diamanter i ørene, babygave i postkassen, snikstart på lesing av påskekrim, gode appelsiner, bolledeig og fredagstaco er mine glamoureffekter i dag :)

T. sa...

All den våte snøen som ble til slapsete sølevann i møte med Oslos gater skapte en dårlig start på dagen. Jeg lengter etter tørr asfalt og nye sneakers! Men det ble en effektiv dag på jobb, kollega stilte med påskeskum på fredagsmøtet og nå skal jeg snart logge av og ta helg. I kveld blir det tapas i sofaen, resten av helgen byr på familietid og late morgener. Ny neglelakk, vårlige tulipaner og kjole er også på planen. God helg!

Anonym sa...

Dagens glamorøse innslag får bli at jeg kunne gå litt tidlig fra jobb og kjøpe med en god kaffe hjem. Det er så deilig med dagslys da arbeidsdagen er over! Snart blir det en liten tur ut med hunden, og så venter en rolig fredagskveld. En god helg ønskes alle her inne! :)

Clara sa...

Er nå ferdig med en hektisk arbeidsdag og er på vei for å besøke foreldrene mine i helgen. Mann og barn får greie seg selv, jeg skal hjem for å skravle, drikke te og hygge meg sammen med opphavet. :) Reisen med båt kan bli alt annet enn glamorøs, det er meldt stiv kuling i kastene, men jeg har forberedt meg med sjøsyketabletter og håper på det beste. Jeg har også Sandlau-øredobber i dag, faktisk. Med en hengende grønn rund sten. Ellers svart bukse, mørk bluse og cardigan i merinoull, og i veska har jeg ei bok jeg gleder meg til å lese.

God helg alle sammen!

Anonym sa...

God fredag alle sammen. Her kommer en sen rapport. Følte meg så fin på vei til jobb med eplegrønn ullgenser og alone parfyme fra Hugo boss, grønn veske og prikkete skjerf. Hørtes ut som litt av en kombi, men så ikke ut som en klovn altså.. Etter en natt med veldig lite søvn pga av vær og blitt vekket av en mld som tikket inn kl5.15...Så hsr jeg vært temmelig trøtt på jobb. Hadde med bok til pausen for å starte på litt påskekrim. Landet på satellittmenneskene av lalhum og leser sleeping murder av agatha christie. Nå er jeg endelig hjemme og sønnen hadde reist til far, så her blir det alene taco og litt koselig musikk og lese litt med fyr i peisen.
Koselig å stikke innom her igjen<3
God helg!
Hilsen Yvonne

Anonym sa...

Har vært en våt dag i Bergen så dagens glamour er en deilig egostrikket genser og svarte, små skagen øredobber. Regnet minket på hjemveien og jeg kom hjem med påskete fra Solberg og Hansen og to fine planter fra Planterommet. Nå gleder jeg meg til å slappe av med en bok ogstrinketøy. God helg

Anonym sa...

Hjemme med syk toåring idag, så det har vært mye snørr og lite glamour. Men vi har tørket støv og fått på vårlige putetrekk og heklede duker, og vi har vannet potteplanter i badekaret og drukket te sammen. Etter noen nydelige soldager er det blitt snøstorm og stengte veier. I kveld blir det godteri og tv fra sofaen. I morgen blir det fast årlig kafebesøk med en kusine. Oh deilige helg. Mvh SJ

Anonym sa...

Laaang hjemmekontordag, og lite ytre glamour her også... Men rosa, vårlige tulipaner, levende lys på bordet, sjokolade i posten fra et familiemedlem, og å lese her, ga likevel fredagen gullkant! God helg, alle sammen! Fra K.

Anonym sa...

Snø, slaps og regn, men livet kan være glamorøst likevel... Etter en grei arbeidsdag ble det reker og hvitvin sammen med mannen min. Røde roser på bordet, og en lang, koselig kveld ved spisebordet. Det er så hyggelig med glamorøs fredag igjen! Jeg ønsker alle en strålende helg!

Anonym sa...

Ble for sen til å rapportere i går, men henger meg på i dag.. Glamourøs effekt i går var fine sølvøredobber og en dæsj av Miracle fra Lancome. For øvrig var antrekket ganske ordinært. Planer for helga er: a) slappe av, b) være med ungene på skirenn og organisere en fotballkamp (innendørs vel å merke..). God helg til dere alle sammen! Hilsen J

Populære innlegg