lørdag, mars 18, 2023

Lørdag med oppfordring

 


En fordel med små barn i kategorien a-mennesker, er at man får mye ut av dagen! Opp kl. 07 på lørdag betyr at man allerede er hjemme etter frisørbesøk og handletur kl. 1045. Eldstejenta har tenkt å lage en kake til oss i dag, helt alene (litt hjelp med ovnen såklart), så det blir spennende. Hun har vært med på baking siden hun var bitteliten, og synes det er gøy! Jeg skal planlegge morgendagen, siden det kommer gjester og det er moro å benytte slike anledninger til å bake noe fristende, dekke på pent og ta i bruk sølvtøy og alt sånt man har liggende i skap. Husk det kjære venner! Ta mer initiativ til å invitere hjem, dekke på med finporselenet, teste ut nye oppskrifter og skape hygge. Alle blir så glade! Det misjonerer jeg om så ofte jeg kan. Inviter venner hjem! I barndommen dro vi jo hjem til hverandre hele tiden, vi var hos tanter og onkler nesten hver helg på kaffe, det kom folk hjem til oss. Det er jo så hyggelig! Man trenger absolutt ikke pusse sølvtøy for å invitere noen hjem. Man kan servere brødskive med brunost om det er det man har akkurat da. Det viktige er å omgås, å ta initiativet, å gjøre noen (og seg selv) glade. Ord for helgen!


Her har jeg skrevet mer om det. 

Ha en fin lørdag alle sammen!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Verdens fineste oppfordring! Takk for påminnelsen, kjære glamourbibliotekar, og kos deg med kake og selskap :)

Sol sa...

Sier meg så enig. Det er så koselig å omgås hjemme hos venner! Eller invitere hjem venner! Men jammen må man ta litt tak i dette etter tre år med pandemi/post-pandemi, for vi er jo helt utrent nå. Ble så vant til å aldri ha folk hjemme. Det får det bli endring på nå! Tusen takk for oppfordringen, Glamourbibliotekaren!

Anonym sa...

Ja!! Til alt! Hadde faktisk pussa ( det lille) sølvtøyet jeg har før klokka var 7.30 i dag, effektivt når små barn tvinger deg opp i 6-draget. Det er så viktig å bruke de fine tingene som står i skapet. I dag har jeg ryddet ut av leiligheten etter mine besteforeldre og jeg fant så 3-4 nydelige servicer som jeg ikke har sett før. Til tross for at jeg har drukket litervis med kaffe hos dem opp igjennom årene. Lørdagshilsen fra Cathrine

Randi sa...

Skriver under på denne oppfordringen. Må si at i min krets er det så få som tar slike initiativ, det er nesten bare meg. Alle blir glade og kommer ilende når jeg trommer sammen til middag eller selskap, men få inviterer tilbake. Får håpe det bedrer seg :)

God helg!

Ingunn sa...

Dette var fint å lese! Jeg er veldig enig. Nå ble jeg inspirert til å spontan-invitere naboene på middag i dag, kryss fingrene for at de kan og vil :)

Populære innlegg