lørdag, mars 11, 2023

Lørdag


 Påskete, sol og fin musikk. En lørdag helt etter mitt hjerte.


P.S. Det perfekte soundtrack til lørdag ettermiddag: Radio Glamourbibliotekar vol. 37!

5 kommentarer:

M. sa...

Du har det så utrolig koselig hjemme :) Så lunt og trivelig alltid, så inspirerende. Liker spesielt godt spisebord og stoler, hvor får man tak i sånt noe? Takk for titten :)

Ingerid sa...

Så hyggelig å se at det er liv her inne i bloggen igjen! Har savna samholdet og roen her inne, så dette var en hyggelig nyhet. Skal bli med på glamorøs fredag framover :)
Og enig med M. over her, det ser skikkelig koselig ut hjemme hos deg. Prøver å analysere hva det er som gjør det, men jeg tror det må være en slags je ne sais quoi som går på personlighet som skinner igjennom og som er vanskelig å kopiere (ikke at man skal kopiere da, men du skjønner hva jeg mener). Det er dine egne ting som du har hatt med deg i livet ditt, det er ikke noe man bare kan kjøpe. Det ser ut som at noen faktisk bor der på ordentlig. Og trives :)

Ha en god kveld og på gjensyn!

Emma sa...

Min venn Al Bowlly på en fredelig lørdagskveld, det var fint.
Tusen takk!

Glamourbibliotekaren sa...

M: Tusen takk for det, så hyggelig :) Spisebordet er arvet, det er fra Krogenæs. De grønne jærstolene har jeg kjøpt brukt, og de andre stolene (ikke tripptrapp, hehe) er det min manns oldeonkel som har laget for over hundre år siden. Akkurat spisestuemøblement er jeg veldig kresen på, det må være i tre og det må være ordentlig. Ikke noe vinglete, ikke hvitt, ikke noe laaangt og sterilt med 12 helt like stoler som får meg til å føle at jeg er på et møterom på jobben. Men det er bare min smak, no offense til andre som mener noe annet :)

Ingerid: Hei! Så fint å høre, tusen takk! :) Det er det fineste komplimentet jeg kan få når det gjelder huset vårt :)

Emma: Ja, han er flott! :)

Glamourlæreren sa...

Helt nydelig. Sånn stemning <3

Populære innlegg