torsdag, mars 23, 2023

Spørretime!

 


Det var noen som etterlyste spørretime allerede første dagen jeg så smått vekket bloggen til live igjen. Og det er jo lenge siden sist! Fire år kanskje? Vi kan jo prøve? Dere spør, jeg prøver å laive et slags antikkens orakel, profet om dere vil, og svarer det jeg har vett til.  

(spør meg bare ikke om realitykjendiser eller fotball, der kommer jeg til kort)


Edit: Woops, beklager! Kommentarbekreftelsesfunksjonen stod på, så ingen kom igjennom! Nå skal det være i orden! 


Spørretimen er avsluttet! 

20 kommentarer:

Ingunn sa...

Hurra, spørretime, håpet det skulle komme en snart! Jeg trenger nemlig et godt forslag til hva jeg skal gi kjæresten min til bursdagen. Jeg tenkte kanskje en LP men er litt usikker på hva. Han er glad i mye forskjellig, 70-tallsmusikk, snuser litt på jazz også tror jeg, soull Tar gjerne i mot tips! Tusen takk på forhånd!

Anonym sa...

Sokker i sandaler, hot or not?

Maja sa...

Hei! Kommer det en Kva Las Du No snart også? Før påske kanskje? :) Trenger påskelesetips!

Sol sa...

jippi! Det var vel jeg som maset om spørretime, hoho. Jeg lurer på om du samler på noe. Da vi var små samlet vi liksom på så mye, men hva kan man si at man samler på når man er voksen, på samme måte?

Anonym sa...

Hvilke serier ser du på tv nå? Trenger tips, har kjørt meg litt fast og gir opp når jeg begynner å lete.

Marianne sa...

Hei der! Jeg lurer på hvor neste ferietur går, og hvilke planer du har for sommeren! Takk for at bloggen er tilbake, jeg gleder meg til hvert innlegg :)

Emma sa...

Vil bare si tusen takk for at du blogger igjen, bloggen din har beriket mitt liv i alle år og det ble definitivt litt kjedeligere når du hadde pause... selv om jeg forstår at det ikke er så mye tid til blogging når man har små barn. Men takk allikevel, vi tar det vi får! Og det er alltid høy kvalitet på det vi får :)

Anonym sa...

Så kjekt! Får besøk til hovudstaden neste veke av ein god venn. Det er hens fyrste møte med byen; kva hadde du vist fram i løpet eit par sluddete marsdagar?

Anonym sa...

Jeg har skjønt at du handler mye på bruktbutikker. Hva pleier du å se etter? Er det noe spesielt du alltid kjøper, noe du har jaktet på i årevis og aldri finner? Hva er ditt beste bruktkjøp?

Anonym sa...

Mitt spørsmål handler om musikk. Hvilke klassiske verker vil du anbefale i forbindelse med påsken og tida før den? Vil gjerne få anbefalinger om innspillinger du setter mest pris på.

Inger Marie sa...

Topp ti bøker du har lest i ditt liv?

Anonym sa...

Artig med spørretime! Hva skal du gjøre i påska? Hvordan ser en vanlig hverdag ut for deg?

Katrine sa...

Så gøy med spørretime! Har du vært andre steder i USA enn New York?

Fagbibliotekaren sa...

Hei! Jeg synes du har det så skikkelig fint hjemme. Hva vil du kalle interiørstilen din? Har du noen tips til å få det lunt og koselig? Takk :-)

Emma sa...

Det er så utrolig hyggelig at du skriver igjen, jeg håper du koser deg med det og har savnet oss litt også.
Jeg har så lyst til å bli bedre kjent med Handel,og lurer på om du kan gi meg noen gode tips til lytte- og gjerne også lese opplevelser om ham ?
Jeg liker så godt å lære litt om komponister og perioder også selv om jeg ikke kan noe om musikk.
Nesten hver gang jeg hører noe jeg får klump i halsen av er det Handel, så nå gleder jeg meg til å lytte og lære mer.

Trofast leser sa...

Trener du? har aldri sett deg skrive noe om det hverken i blogg eller på instagram. Hadde vært morsomt å høre om du har noen vaner i den retning, til inspirasjon :)

Signe sa...

Hvilke farger liker du best å kle deg i?

Anonym sa...

Spørretimen er åpen enda, sant? Påskekort! Hvor kjøper du det? Så hyggelig å både gi og få kort, tenker starte med påskekort i år!

Anna sa...

Jeg lurte på om du ville dele oppskrift på banan-blåbær-vanilje-formkaka di? Får nemlig besøk på søndag og den kaka høres så god ut! Tusen takk.

Clara sa...

3 ting du gleder deg til denne våren? Hva spiser du til frokost i helgene? God helg! :)

Populære innlegg