tirsdag, mars 21, 2023

Tirsdag og fine ting


Å bli spådd titt og ofte av en fnisende seksåring uten fortennerÅ glede seg til turer i hvitveisskogen med jentene mine om noen uker


 
Sitronmarengskake
En av de aller beste tingene å ha i et hjem: Et piano. 
Kvelder i sofakroken. 
 Og - å glede seg hinsides til hagesesongen. Vårkvelder under et duftende hvitblomstrende morelltre med en kopp te og intens sang fra svarttrost - det finnes knapt noe bedre. Og nå er det ikke så lenge til!

8 kommentarer:

Helene sa...

Så stemningsfulle bilder! Våren er den beste tiden, selv om alle årstider har sin sjarm.

Maja sa...

Å den hagen dere altså. For en drøm!

Anonym sa...

Åh, så herleg at du skriv igjen! På ein usedvanleg grå og kald måndagsmorgon kjente eg at eg trengte å sjå på og lesa noko fint, og då fann eg fram bloggen din mellom slaga på jobb. For ein luksus at det var nye innlegg! Takk!

Anonym sa...

Veldig hyggelig at du skriver igjen. Og legger ut koselige bilder. Nå er det den tiden på året hvor det er nesten vår. Noen dager er fantastiske og noen er litt grå. Uansett så bruker vi hver dag så godt vi kan!

Emma sa...

For en flott spå, og nydelig kake.
Det er så fint med slike glade bilder med klare vårfarger på en litt våt og kjølig dag.Men nå er det vår, så deilig det er.

Anonym sa...

Har akkurat vært ute med hunden i tåke og sludd her i Oslo, og morellblomstring og svarttrost-sang føles uendelig langt unna... Da er det fint å komme inn hit, og bli minnet om at det ligger der rett foran oss og venter, likevel:) Takk! Fra K.

Frøken Desibel sa...

Apropos innlegget om å invitere på besøk og prøve nye oppskrifter så gjorde jeg nettopp det for et par uker siden. Inviterte søster med familie på middag, der måltidet skulle avsluttes en frisk og god sitronmarengspai... Det ble dessverre mer sitronsuppemarengspai, men den smakte ganske godt, og jeg fikk øvd meg på å redde en kake etter at besøket hadde reist:D

Anonym sa...

Hvilken oppskrift bruker du på sitronmarengsterten på bildet?
Og på kaka med banan, blåbær og vanilje? Den høres så god ut!

Populære innlegg