fredag, april 07, 2023

Glamorøs fredag

 


God fredag! 

Jeg er på vei hjem etter en ferieuke der jeg har vært nesten helt offline, og det er veldig deilig! Ikke ta bilder for blogg eller instagram, bare slike til egne album som ikke skal publiseres noe sted. JONSOI (Joy Of Not Sharing On Instagram) er virkelig tingen i blant. Særlig i ferier - der jeg tidligere nærmest laget reiseguider i bloggen, er jeg nå helt motsatt. 

Det blir fint å komme hjem, har kofferten full av Fortnum&Mason-London-te som skal nytes resten av påska og utover våren. Dagens duft, dvs hele ukas duft, har vært april-klassikeren Piment Brûlant, jeg har comfy klær og joggesko, og håper det blomstrer fint i hagen der hjemme. Har fått en herlig forsmak på sol, fuglesang, krokus og snøklokker i mengder denne uka! 

Helga skal brukes til lesing og te og lek, og det er meldt knallvær, så vi skal definitivt grille ostesmørbrød i bålpanna og kose oss ute! Gå ned til sjøen!

Ha en fin fredag og påskehelg, alle sammen. 

Mvh Glamourbibliotekaren

P.s. Blogging fra iphone er litt av et treskeverk, så beklager om det ser rart ut. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åker hem imorgon efter en vecka i Tornedalen, en resa på ca 120 mil. Det är det värt; vi har firat en 70-åring i dagarna tre. Glamouren består av parfym och middag med familjen.

Anonym sa...

Deilig med reiser, jeg har tre å se frem til. Dagen har gått i ullundertøy, svettelukt og i en toåring sitt tempo. Starta med langfredagsfjære og appelsin ute. Så frokost med smilende egg, ristet brød og te. Vi har pottet om alle potteplantene, plantet dahlia-knoller og sådd frø til gulrot og sukkererter. Kvelden gikk til et litt ampert møte med usa sin visumsøknad. Nå blir det snart en sårt tiltrengt dusj. De ti fridagene i påsken går alt for fort mot slutten. Mvh SJ.

Anonym sa...

Oj, de går visst litt i hverandre disse påskeferiedagene - plutselig var det glamorøs fredag igjen! Med nyvasket hår, sol og sjø, og årets første lunsj ute på verandaen. God helg og fortsatt god påske, alle! Fra K.

Populære innlegg