fredag, mars 31, 2023

Glamorøs fredag

 


God fredag! Snart påskeferie, hurra! Her tilbringes dagen med å samle løse tråder, gjøre ferdig ting, rydde i innboksen og etterhvert logge av jobb-laptopen! Det skal bli fint med ferie. Den inneholder en etterlengtet reise og jeg gleder meg veldig! Det må ryddes og fikses i heimen også, så det blir koselig å komme hjem etter ferieturen og slenge seg ned i lenestolen med en kopp splitter ny te.

Og apropos reiseminner - dagens duft er Piment brûlant, den er jo fra ei fin påske i New York for en del år siden, og det var akkurat i månedsskiftet mars/april. Øredobber fra Agatha - et annet ferieminne, det var nok Paris i kanskje 2006? Går litt i surr. Ellers casual og behagelig kledd og bustete på håret.

Det skal også påskepyntes her, jentenes barnehagekunst skal fram, gærne kyllinger likeså (hvis jeg tør), påskedukene skal legges på og i det hele tatt. 

Ha en riktig fin fredag alle sammen, og god påske!

mvh eders Glamourbibliotekar

15 kommentarer:

Maje sa...

Her er det nyvasket hår med naturlige krøller, litt rødt på leppene - og ikke minst er det Chanel no.19 på halsen. Det er min vårparfyme. Jeg bruker ikke duft så ofte, for jeg vet at en del er sensitive, men i dag har jeg verken undervisning eller fysiske møter og da ble det duft :) Ferien begynner i ettermiddag, og det blir nok familietid, hyttetur og hestepasser-oppgaver i ferien.

Ønsker Glamourbibliotekaren og alle hennes følgere en riktig god påske.

Kari sa...

God fredag. Påskeferien starter i ettermiddag, den inneholder reise, lesing, håndarbeid, turer, hjemmepåske m.m. jeg gleder meg.
Lite personlig glamour, men har tatt med gul påskekake til kollegene mine i dag.

Maren sa...

God fredag! Jeg gleder meg til påske og har funnet frem pynten. Ser fram til en etterlengta ferie sammen med familien. I dag har jeg rutete kjole og perler i ørene, og en stor kopp Daisy blend fra Perchs ved min side. God helg alle sammen her inne!

Anaruh sa...

God påske til alle som leser! I dag har jeg siste dag på Sunnaas for denne gangen, og kjenner det skal bli godt å komme hjem igjen. Planene for ferien går i lesing, skiturer og tid med familien. Dessuten har jeg lydt til å bake brød og rundstykker til frokostene.

Dagens antrekk er gul stripegenser og et marineblått blyantskjørt. Duften er Creed love in white, og både negler og lepper har et hint av rosa fra Dior

Helene sa...

I dag ser jeg litt sol, hører noen fugler kvitre og koser meg på familiebesøk. I morgen skal fire generasjoner samles. Stas! Dagens antrekk er pene svarte jeans og hvit linskjorte, Chanel på leppene og
Black Opium parfyme. God glamorøs fredag og god påske til alle!

Oda sa...

God glamorøs fredag! Vi skal ha ein roleg dag i heimen, med litt rydding, pakking og hygge før vi reiser avgårde i morgon til påskeferie på heimstaden min. Dagen så langt har bestått i trilletur og musisering med mann og beibi (som ler og koser seg slik når vi speler <3). Antrekket har vore oransje skjerf og brunrutete jakke med ullklede under. Det er jammen kalde vinder i hovudstaden om dagen!

God påske til alle, og god reise til Glamourbibliotekaren!

Embla sa...

Glamoureffekten i dag er sol, og utsikten til mer vårlige temperaturer i påskeuka. I kontrast er antrekket tilfeldig helsvart, men tradisjonen tro: i påskeuka skal sommerklærne frem, og vinterklærne pakkes ned! Og da kommer jo fargene også...og alle pastellfargene i denne bloggen. særlig rundt påsketider, er inspirerende!

Camilla sa...

Her dro vi på påskeferie allerede i går. Så dagens glamour var å starte dagen med en lang tur i skogen, etterfulgt av en tur på kafé med min mor. Hygge! I tillegg får mine Adidas Gazelle luftet seg for første gang i år, det er deilig etter månedsvis med vintersko. Og i kjølen ligger en flaske bobler, som jeg og mor skal kose oss med i kveld mens vi ser på påskekrim.

God påske til dere alle 😃🐣

Clara sa...

Her er det strålende sol og skikkelig påskestemning. Jeg skal jobbe til onsdag i neste uke, så påsken begynner ikke riktig helt ennå. Men har fått pyntet litt, og fått opp alle ungenes underlige kreasjoner, jo rarere, jo koseligere! :D

Fredagens glamour så langt har vært nybakt brød og te til lunsj på hjemmekontoret, oppsatt hår og svart cardigan i merinoull (som ikke klør!), samt ny foundation. Etter jobb skal jeg vaske taket, skulle vaske bort en flekk og endte med en stor ren stripe i stedet for flekken. Litt for mye stearinlys og fyring i peisen i vinter har satt sine spor.

God helg!

Anonym sa...

Hektisk dag på jobb med svært lite ytre glamour, men den strålende vårsola her i Osloområdet satte en skikkelig gullkant på fredagen likevel! Helga skal brukes på å få leiligheten påskeklar, gå turer med hunden i sola og lade opp før siste innspurt på jobb til uka. Og som alltid: Lesing, strikking og god kaffe. God helg og god glamorøs påske, Glamourbibliotekaren og alle hennes fine lesere! Fra K.

Anonym sa...

I dag var jeg så heldig å få en koselig lunch sammen med mannen min midt på dagen, og vi ruslet en liten runde i sola. Her er det ikke ferie riktig enda, men det er helgefri og det skal nytes. God kaffe og sjokolade er kjøpt inn.

Ønsker alle her inne en fin påskeuke!

Anonym sa...

God fredag alle sammen🌸ligger på sofaen under teppe og venter på at hytta blir varmet opp.Ankom sørlandet og snø-ikke akkurat helt klar for det må jeg innrømme.Nå ønsker jeg meg vår.Er meldt full sol og 8 grader imorgen og søndag så håper på en vårlig påskestemning videre.Kjøpt inn påskete, påskeegg og appelsiner så resten av helgen skal nytes i solveggen☀️

Emma sa...

God fredagskveld alle sammen.
Nå er det påske pyntet og klart her hjemme,blomster og kyllinger,Agatha Christie og serviset med gullkant. Jeg gleder meg til den stille uken, alle vakre messer i kirken
og musikken som hører til den tiden. Alle 3 barna våre har vært hjemme til middag i dag,det er en lang tradisjon hos oss å få et lite marsipanegg denne dagen og jeg blir så glad og beveget at det fortsatt er viktig for dem. Og, dagens store glamour : den første vidunderlige koppen med påskete i år! Ahh.God tur til vertinnen , og en god og glad påske til alle fra Emma

Ellen sa...

God fredagskveld! En hektisk dag på jobben i dag ble etterfulgt av en deilig spasertur og en god middag med mannen min. Silkebluse og Coco Chanel får stå for glamouren i dag, sammen med deilig påskete fra Black Cat. Livet er i grunn ganske bra! Det er så koselig med glamorøs fredag igjen, og jeg ønsker Glamourbibliotekaren og alle hennes følgere en strålende påske!

Susie sa...

Her kommer en svært sen fredagskommentar, kan man trygt si. Jeg er nettopp ferdig med en kopp peppermyntete fra English Tea Shop. God. Og god påske alle sammen.

Populære innlegg