fredag, april 14, 2023

Glamorøs fredag

 


God morgen, det er fredag! 

Jeg har en liten bukett med krokus fra hagen ved min side, i gult, hvitt og mørke- og lyselilla. Påskeliljene på bordet står fint fremdeles, gåsungene likeså. I tekanna: Assam. I høyttalerne: musikk av Couperin. Antrekket er casual og behagelig, "diamanter" fra Agatha i ørene, og dagens duft er min Paris-parfyme Chanel no. 19. 

Tankene går mot vår og sommer, jeg gleder meg til å reise på flere turer; den første allerede i mai - det er så fint å kunne gjøre det igjen etter disse årene med restriksjoner. Billetter er nesten i boks, skal fikse det siste i dag. 

Jeg sitter og ser ut på hagen som endelig er helt fri for snø. Ikke en eneste liten flekk igjen! Blir det oppholdsvær i helga, skal vi begynne å fikse og rydde der ute. Gjøre klar verandaen, se over hvilke av hagemøblene som trenger et malingsstrøk. Deilig å ha en helg helt uten faste planer, annet enn mannens fredagspizza som har vært en tradisjon siden lenge før barna kom. Kanskje vi spretter en flaske rabarbrajuice også. 

Håper dere har det fint, alle sammen! Ha en riktig god fredag og helg!



Fra den lille morgenturen ned til sjøen



9 kommentarer:

Inger sa...

Det er så fint med krokus og små påskeliljer i hagen nå, endelig kan hagesesongen starte etter en lang vinter. Dagens glamour er nyvasket sengetøy i hvit lin og et gullarmbånd rundt håndleddet. Antrekket er foreløpig praktisk,for nå skal jeg på tur med hunden. Men silkebluse og sminke kommer på senere i dag, da skal vi på besøk til gode venner. Resten av helgen er åpen, men det blir helt sikkert flere turer, det er en av fordelene med å ha hund.
God glamorøs fredag og god helg!

Anonym sa...

God glamorøs fredag! Grått og surt ute, men jeg har i likhet med Inger over her oppdaget at de små påskeliljene utenfor balkongen straks titter frem - sent, men godt! Jeg har hjemmekontor, og er foreløpig ikke iført så mye ytre glamour bortsett fra en ny, god ansiktskrem... men skal ta meg en treningsøkt etterhvert - glamour i seg selv å ha den muligheten i arbeidstiden - og etter det blir det dusj, en fin og behagelig ullkjole, samt litt farge både i fjeset og på neglene. Og en vårduft, fra Yves Rocher tror jeg. HELG! Den skal nok mye brukes på hagesesongstart og hundelufting her også:) God helg alle sammen! Fra K.

Marianne sa...


God glamorøs fredag alle sammen!
Har fri i dag og koser meg med bøker som har ligget og ventet på meg. Leser Thomas Korsgaard- Hvis det skulle komme et menneske. Er takknemlig for et trygt hjem, mat på bordet og den vakre fuglesangen som strømmer gjennom det åpne vinduet mot hagen. Små hyggelige planer gjennom helgen venter. Riktig god helg til alle :)

Anonym sa...

God fredag alle🌸har en skikkelig lat fredag så langt.Koser meg med te og oppdateringer både privat og jobb.Ingen planlagte avtaler i helga men slappe av, gå turer, begynne så smått med hagearbeid og bare leve sakte🌸

Anonym sa...

Koser meg sånn med å være i dette selskap igjen! Glamourfaktorer i dag: Treff med god venninne, nyvasket hår og en forsiktig spray Champs Elysees for å feire at våren ligger og lusker i bakken her jeg bor. God helg ønskes!

Anonym sa...

Fredag og fridag! Det vil si rolig dag med litt husarbeid og en tur med hunden. Så frisørbesøk med de to barna mine og litt oppdatering av vårgarderoben. Underlig hvor fort de vokser! Ytre glamour er nye øredobber og en dæsj parfyme. Vennebesøk i helga, ellers ingen planer. Ha en fin helg!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Startet som vanlig fredagen med PT-time. Har tatt fram siste rest av Daisy og fine øredobber kjøpt på impuls i Køben i fjor. Nå er det snart et lite lønningstreff. Resten av helgen blir litt ymse, litt løping, venninnetreff, ærender og kanskje en kanelbolle mens jeg løser Rebus på søndag. Har for første gang i livet fått meg en egen balkong, så nå er det også på tide å teste hvor grønne fingre jeg egentlig har, mistenker ikke veldig...

Håper alle får en finfin helg:)

Anonym sa...

God fredag alle sammen. Som forrige fredag har jeg vært i svett ullundertøy hele dagen. Min personlige glamour har vært fysisk aktivitet i form av gåtur, styrketrening, yoga og skitur. Nå venter dusj, satengpysjamas og sofa med pledd, bok og te til sengetid. Både sukkerertene, gulroten og dahliaen vi sådde for en uke siden er begynt å spire, og det er en fryd å følge med på sammen med toåringen. Våren har heldigvis begynt å tine litt snø de siste dagene, og snart kan vi kanskje se hele plenen. Krokusen er såvidt begynt å stikke seg frem i bedet.
Mvh SJ

Emma sa...

Sen fredags hilsen i dag, men veldig glad for å få være med her.
Jeg har fått spasere i bygater på Majorstuen og samle vårtegn i dag, frydet meg over store knopper på kastanjetrær, små tuer med sneklokker og rosa blomstrende trær.
Det er glamour det! Vi har et fødselsdagsbarn i morgen, kake og rødbrus står klar i kjøleskapet og jeg har fått nydelige rosa roser for å feire at jeg fikk bli mamman hennes. God helg alle sammen.

Populære innlegg