fredag, mai 12, 2023

Glamorøs fredag


 

Bonjour!

Glamorøs fredag er det definitivt - jeg har fløyet avgårde (med fly, ikke ballonger) og befinner meg nå på et absolutt favorittsted i mai, og dette innlegget er forhåndsinnstilt siden jeg kommer til å være offline resten av turen. 

Jeg har pakket med meg stripete genser, trenchcoat og Chanel no. 19, samt joggesko og veske med minst mulig oppi (liker ikke å schleppe med meg altfor mye rundt når man flanerer), så jeg vil anta at det er dagens antrekk. Arveperler til ørene og rød leppestift er også med.  

Planene for dagen og turen er ikke altfor mange, det beste er å ta ting litt som det kommer, og jeg vet at det kommer til å by seg flere muligheter for god te! Croissanter! Og andre hyggelige ting som jeg har gledet meg til lenge, blant annet et musikalsk innslag jeg ser veldig fram til. 

Ha en fin dag alle sammen, god helg - og ikke minst - ha en super 17.mai-himmelfart-inneklemtferiedag-uke! Fantastisk mulighet til å ta skikkelig langfri midt i fineste mai, hurra!


Mvh 

Glamourbibliotekaren

5 kommentarer:

Kastanjenta sa...

God tur! Storbyferie om våren er magisk!☘️🌸 Er så glad for at du skriver igjen!

Anonym sa...

Nyt ferien, Glamourbibliotekaren! Selv nyter jeg å kunne gå i lyse, lette klær og sko, og synet av hvite og rosa trær og løvsprett! Vidunderlige vår♡ God helg, alle sammen! Fra K.

Ine sa...

I dag føles det som sommer i Oslo, og det er så deilig! Jeg har trilla tur sammen med ei venninne til en kafé i nærheten og drukket deilig iskaffe, fulgt min mellomste på svømming og nå er det straks pizza på balkongen. Ha en strålende helg, alle sammen!

Ingerid sa...

Å, høres herlig ut, nå ble jeg inspirert! Storbyferie er så oppkvikkende. Skal straks ut på kveldstur i hvitveisskogen etter en intens dag på hjemmekontoret. Antrekket var deretter, og nå blir det turtøy. Dagens glamour så langt: glade barn (ungdommer:), datters skolebakte hvetestang og en krukke med håndkrem som lukter lavendel. Hadde helt glemt den og ble veldig glad. Det får bli rød leppestift i morgen! God helg til alle!

Alene sa...

Sånn klesmessig har det vel ikke vært så glamorøst i dag bortsett fra to halskjeder. Ett fra mannen og et fra sønnen. Men formiddagsmat, på en benk i hagen, i strålende solskinn er absolutt glamour nok for meg. Litt mer lettkledd en jeg har vært tidligere i vår og uten sokker har dagen vært perfekt. På denne tiden er det så mange, små ting å glede seg over. Jeg har plantet innkjøpte blomster i potter og hørt på deilig, gammel jazz. Sovet en liten lur i drivhuset, før mannen kom hjem med kinamat til fredagsmiddagen. Ha en fortsatt fin fredag!

Populære innlegg