onsdag, juni 29, 2005

Glambibliotekaren beklager...

Kjære glamorøse quinder,
Jeg må beklage manglende oppdatering på denne fronten - tiden strekker ikke til, og snart er jammen også juni forbi. Glambibliotekaren forbereder den store feiringen av egen 30årsdag og naturligvis er det en glamorøs begivenhet, men det krever altså mye jobb og planlegging - so bear with me, ladies. Kanskje en liten rapport fra selskapelighetene kan være en trøst - sjekk inn i neste uke!

En annen ting i den forbindelse, og tilgi meg for noget uglamorøse detaljer : Kvinnene i min familie er velsignet med kraftig hårvekst - noe som er fint på toppen av hodet, men ikke fullt så festlig andre steder som f.eks. overleppen. Dette tok jeg konsekvensene av for to dager siden. Etter å vært eier av en heller nitrist mustasje siden ungdomsskolen, muligens plagsom bare for meg selv (men det er jo i høyeste grad grunn nok til å gjøre noe med problemet), fikk jeg altså fjernet den på beauty-salong. Med voks. Det tok fem minutter, og gikk egentlig helt greit. Voksen var svært varm, og hun røsket ca fire ganger på hver side (og det er jo ikke direkte behagelig på et så ømfindtlig område med så tynn hud) - og etterpå var jeg bare litt rød. Dagen etter så det helt normalt ut. Nå har jeg fregner der barten var, og det er absolutt å foretrekke. Dette må jeg vel fortsette med heretter, men jeg gjør det gladelig en gang i måneden for å forbli barteløs.

Det var dagens lille too-much-information-oppdatering - og hvis dere sitter med en litt ekkel bismak nå, så tenk på at jeg gjorde det også for dere, kjære glam-venninner - jeg kvalitetssikret behandlingen og kan herved varmt anbefale det for alle som føler at de begynner å ligne litt på Josef Stalin.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære glamourbibliotekar!

Ja sommeren er her, og ditt innlegg var et bra incentiv til å slå et slag for hårfjerning i salong! Dette gjøres med varmvoks og myke hender, og kan ikke sammenliknes med voksstrimlene vi står hjemme på badet og baler med. Salongene har ofte dempet musikk, myke håndklær og velduftende benker man ligger på under behandlingen. Men vondt gjør det, som du skrev. Men du verden så virkningsfullt!

Anbefaler alle å ta en omgang på bena nå når vi viser dem (bena) hele tiden - det koster etpar hundrelapper, og så er du kvitt problemet i ukevis. Genialt.

Anonym sa...

Ah! Jeg må. Snart. Ellers blir jeg som en dame jeg så her om dagen, hun var virkelig, virkelig hårete. Kanskje hun var Stalins lillesøster?

Populære innlegg