onsdag, september 28, 2005

Hva er dine favoritt-parfymer akkurat nå?

Har du en eller flere parfymer som du liker ekstra godt akkurat nå? Mange bytter parfyme til noe litt mørkere og tyngre når høsten kommer, meg selv inkludert. Hvilke dufter foretrekker du for tiden? Skriv inn i kommentar-feltet!

Mine favoritter akkurat nå: Etro Etra & Messe de minuit, Body Shops Woody Sandalwood, Coco Chanel (som alltid), Moschino edt og minst femten til, men det får holde.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg slenger meg på Woody Sandalwood, men det vet du jo. En annen favoritt for tiden er L'Occitane Green Tea. Ah, den er nydelig.

marilu sa...

Jeg kommer ikke bort fra Flower by Kenzo, selv om jeg av og til prøver. Den eneste som av og til kan konkurrere er Ralph Laurens dameparfyme, som også er vidunderlig!

Glamourbibliotekaren sa...

Body Shop-parfymeoljene kan være litt så som så. Jeg hadde en lavendel-olje en gang som gjorde meg helt satt ut; jeg fikk nesten brekningstendenser en periode den ene dagen jeg brukte den. Men noen uker etterpå da stua plutselig var full av fluer som ikke ville ut, helte jeg litt lavendelolje i oljebrenneren min... og dermed rømte fluene! Det stinka død og fordervelse resten av dagen, men fluene forsvant i allefall. Vanligvis er jeg glad i lavendel, men akkurat denne anbefaler jeg på ingen måte.

Woody Sandalwood og mango derimot - herlige dufter fra Body Shop, som dessverre ikke er å få tak i her i landet lenger.

Populære innlegg