tirsdag, januar 17, 2006

Lave støvletter - surprise surprise


Disse Vagabond-skoene så jeg på en butikkdame i jula da jeg var i en skobutikk. Hun hadde et grønt knelangt skjørt til. Jeg trodde jeg syntes lave støvletter var opplest og vedtatt grusomt stygt, men av en eller annen grunn så det superlekkert ut på henne....! Det kan hende at sløyfen, som er en av årets store trender (og som vi ser i alle magasiner og derfor blir påvirket av), skjuler den vanligvis underlige overgangen mellom støvlett og legg, som ofte blir mer cowboy enn elegant. Ikke vet jeg. Hva mener dere?

Update:

Aha. Chanel har også lave støvletter med sløyfe på. Jeg tror jeg foretrekker Vagabond sine...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes... jeg vet ikke helt. Synes de er litt fine, men jeg tror de minner meg litt om de korte boots-aktige greiene jeg fikk en gang sent på 80-tallet. Jeg ville jo selvfølgelig ha lange, men det ble korte. Så for meg blir det litt cowboy. Og med mine fotballegger ville det sett urteit ut uansett, men hvem vet... Det er sikkert fint på andre :)

De svarte var finere enn de hvite i allefall!

Glamourbibliotekaren sa...

De hvite er grisestygge :-)

Jeg tror slike boots er veldig personavhengige - la oss si at de blir cowboy på 90% av befolkningen. Hun jeg så dem på, har ca halvparten av mine legger (i bredde)... På henne ble de i allefall *søte*, og jeg måtte virkelig klype meg selv i armen ettersom jeg egentlig synes den lengden på boots er... harry. Jeg har dog ingen planer om å kjøpe dem selv :-)

Anonym sa...

Jeg kjøpte de med sløyfe, men klarte aldri å få det til å se bra ut, sløyfene ble litt for mye. Men så tok jeg mot til meg, klippet av fløyelsbåndene, og tredde tynne sorte lærsnorer gjennom hempene. Nå er de blitt superkule! har bruk de masse, til både knebukser, korte skjørt og bukser.

Glamourbibliotekaren sa...

Sikkert mye bedre :) Men oi, denne posten hadde jeg helt glemt - den er jo to år gammel! ;)

Populære innlegg