mandag, september 04, 2006

Finn stilen: Regn




Dette er en bestillingscollage fra en leser i Bergen, og den skulle vel ikke være så irrelevant for oss andre heller i disse tider. Det finnes faktisk glamorøse regnfrakker. Denne grønne i trenchfasong er fra Cole Haan. Støvlene er Ralph Lauren, og paraplyen kommer fra museumsbutikken på The Metropolitan Museum of Art og har bilder av sko i mange farger. Under en regnfrakk kan det bli ganske klamt, så en tynn genser er det beste hvis det ikke er kjempekaldt. Den kan gjerne være rosa og matche støvlene, som denne fra Rebecca Beeson. Den grønne Kate Spade-veska er i nylon og forhåpentligvis vanntett. Lipglossen er fra MAC og heter Pink Poodle, klokken er vanntett og kan til og med dykkes med, og er fra St Moritz. Mascaraen er også vanntett - Chanels Extreme Cils. Ellers må man ha gul sydvest, thermokopp med god te i - og kjøpe med seg "Singin' in the rain" på dvd før man hopper i hver eneste vanndam på vei hjem.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket läckert paraply!
Man kan också boka en biljett till musikalen Singin' in the Rain som snart har premiär i Stockholm. Inom gångavstånd från glamour-ingenjörens (mitt) hem! Den verkar så bra! Jag är inte mycket för musikaler, men är ändå sugen på den här.

Glamourbibliotekaren sa...

Ikke spesielt glad i musikaler jeg heller, bortsett fra disse gamle musikalfilmene med Gene Kelly, Fred Astaire osv. Og "Singin' in the rain" er en av de morsomste filmene jeg vet om - særlig når Lina tar timer i diksjon.

Anonym sa...

tusen takk, glamourbibliotekar! hvor i norge selges glamorøse regnjakker? bare på nett eller er det noen gode butikker? jeg vil ha en rød en, for jeg har noen fine røde støvler :)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg har sett en fin rød lang kåpe-aktig regnjakke hos Helly-Hansen, så finn forhandlere som selger deres klær. Den hadde hette. Også kan du jo ta et belte utenpå hvis du vil være litt trenchcoat-chic.

Anonym sa...

Jeg har LENGE lett etter en tøff sydvest, den skal være hvit, rød eller knall oransje. Jeg finner ikke - verken på nett eller i butikker. Tips til nett-surfing?

Glamourbibliotekaren sa...

Marte Kristine: SparKjøp har gul, marine og olivengrønn.. men det hjelper kanskje ikke så mye. Seiltoy.no har rød. Sportogfiske.no skal ha noen, og Bergans også, og antagelig xxl.no - men nettsiden er så inderlig treig i dag. Lykke til!

Anonym sa...

På citycoat.no finner dere deler av kolleksjonen til bergensdesigneren Lisbeth Lillebøe. Hun har noen spreke sydvester som forøvrig matcher regnkåpene hennes.

Populære innlegg